Barbarai valio!
Linui prieš kokias 3 savaites klibėjo klibėjo dantukas, o ėmė ir iškrito. dabar jau beveik užaugęs naujas

Laukia nesulaukia kol kitas iškris, kad tik ta pelytė pinigėlį atneštų.
Kai iškrito, buvom sodyboj, tai juokiaus iki negalėjimo. kita vakarą sėdim, žiūrim TV, tik kažkas pasieniu keliauja - peliukas! juodas! tai nutarėm su Linsium, kad čia tas pats kur pasiėmė dantuką, atėjo pažiūrėt į jį
atbuvom su linu mėnuo juodaragyje. nu kaip ten smagu su vaikais, kiek visokių veiklų, įspūdžių. Tik gaila, kad negalėjau nueit į sau mėgiamas paskaitas ir koncertus - teko būt su linu prie lankų, mūšių su kalavijais, kirviais, vnž vyriškais reikalais. Miegojo pirmą kartą palatkėj abi naktis, tai visai mano vaikas superinis

ir viešų tūlikų nebijo, ir praustis ežere moka, ir valgis virtas ant primuso skanesnis, ir naktimis pagan-metal grojantys miegot netrukdo

vnž konstatavau faktą, kad jau didelis
Restar, nu bet D ūgis ir svoris... nepralenkiamas tavo, taip kad didesnių net neieškok
lino nematavau, kai eisim pažymos, oficialiai pasakysiu. bet sveria mano kūdena vistiek mažai.
Vivi, o čia pirma pūlinė angina? jei pirma, tai net nesvaik apie operacijas. Tonzilės, kaip organas, atlieka rimta funkciją - sulaiko infekciją kaip barjeras. kai jo neliks, padidėja tikimybė visokiom plaučių ligom sirgt, o tai kur kas baisiau. Tonziles šalina tada, kai labai dažnai kartojasi pūlinė angina, tai vargina širdį, todėl rekomenduoja šalint jas.
Su pūline angina esu susidūrus (per 2 metus esu sirgus 6 ar 7 kartus

, va praėję metai buvo tik 1as kartas (i rtas beatostogaujant turkijoj

)).