Sveikos
Pargrįžtu ir aš
Sveikinimai pirmiausiai mūsų šaunioms nėštukėms ***** arba aš nukvakau, nes jau pradėjau apie trečią mąstyti, nors nei laikas tam tinkamas, nes tik pakeičiau darbą, bet ta mintis kažkaip vis neduoda ramiai gyvent....ir šiaip situacija ne šeimos gausinimui....na bet pažiūrėsim, nes vyras apie dukrelę vis sukliedi...
Orage, laikykis stiprybės Tau ir Tavo šeimai
Mano didysis toks pats kaip jolackos- lygiai lygiai-gerietis toks, jaučiu ir mums reikės į kokį būrelį rytų kovų užrašyti, nes dėl momyklos ir man baisu, kaip ten jam tokiam geram seksis, nors eisim tik už metų.
Orage nuosirdi uzuojauta.
del darzeliu, tai galvojau, kad seses/broliai visad papuola kartu (beveik). O cia isskyre... Juraciux, gal metai su panele bus smagus, gausis, pamatysi - gal kokio naminio darbelio gautum paivairinimui?
Kokius burelius renkates? kiek girdejau visiems daug siulo mokykloje... nezinau dar musiskes... Bet jau blaskausi choro, baleto ir teniso kryptimis - tiesa, sutarciu iki siol nepasirasiau...
As irgi taip galvojau bet grupes nuo 2metu tik, o mazei dar nera 2 taip kad...
Nu ziuresim, gi nera padeties be iseities
Pas mus mokykloj privaloma choreografija t.y. sokiai, dar i koki sporto bureli uzrasysiu, kad savo energija turetu kur padeti.
Svajune, kaip anksti su ta komunija. Per mano mazes krikstynas kunigas pasake aj ner cia ko per anksti tu komuniju eiti, dar tegu palaukia pora metu.
Bet va idomu kaip su ta komunija, ar patys tevai turi ruost ar mokykloj tarkim kokia tikybos mokytoja paorganizuoja si ta?
QUOTE(aldyte @ 2013 08 25, 07:30)
del darzeliu, tai galvojau, kad seses/broliai visad papuola kartu (beveik). O cia isskyre... Juraciux, gal metai su panele bus smagus, gausis, pamatysi - gal kokio naminio darbelio gautum paivairinimui?
Kokius burelius renkates? kiek girdejau visiems daug siulo mokykloje... nezinau dar musiskes... Bet jau blaskausi choro, baleto ir teniso kryptimis - tiesa, sutarciu iki siol nepasirasiau...
As irgi taip galvojau bet grupes nuo 2metu tik, o mazei dar nera 2 taip kad...
Nu ziuresim, gi nera padeties be iseities
Pas mus mokykloj privaloma choreografija t.y. sokiai, dar i koki sporto bureli uzrasysiu, kad savo energija turetu kur padeti.
Svajune, kaip anksti su ta komunija. Per mano mazes krikstynas kunigas pasake aj ner cia ko per anksti tu komuniju eiti, dar tegu palaukia pora metu.
Bet va idomu kaip su ta komunija, ar patys tevai turi ruost ar mokykloj tarkim kokia tikybos mokytoja paorganizuoja si ta?
SILVER, tai ir `davai` ta trecia:) as siaip visada irgi norejau ir pagalvodavau, kad va, nu butu fainai, bet specialiai neplanavom, plius kad dar buvom KA TIK persikrauste ir mano planuose buvo eit mokytis ir dirbt, bet yra kaip yra:) o salygu, kad netinkama situacija ir t tai visad buvo ir visad bus
JURACIUX, i darza abu maniskius prieme neturint 2 metu, visur mat skirtingai..
JURACIUX, i darza abu maniskius prieme neturint 2 metu, visur mat skirtingai..
sveikos,
įlendu po šimto metų ir OHOHO kokios naujienos aš nesilaukiu jei ką - prisiduodu iškart bet tiesą sakant jau irgi atsiranda noras, nes anksčiau purčiaus ne ne ne, o dabar jau visai nieko
žiogas ne tai, kad pasifistas ar perdėtas gerietis, bet jetau kokios jautrios dūšios.... man kai rugpjūčio gale kaip ir kasmet (vyriausio gimimo-mirimo datos) užeina liūdesys, savigrauža ir šiaip slogios mintys imu labai jo gailėti ir galvoti, ką aš galėčiau padaryti, kad jam būtų lengviau... viską laiko savyje, dėl visų pergyvena, už visus neša atsakomybę. mes su vyru toli gražu į tą pusę, bet mano sesė tokia ir jis susirinkęs labai daug panašių savybių. važiuojam į velomaratoną, o jis visą kelią nerimauja - ar žinos kur važiuot, ar mes jį matysim, ar jis nepasiklys, ar supras kur finišas. na visiškai neatsipalaiduoja. ir atrodo skatinam, palaikom, aiškinam, drąsinam... mažius už tai drąsuolis, narsuolis ir visoks koks - lengva jam gyvenime bus
jūs dar priminkit dėl rugsėjo 2, aš atlėkčiau, bet galiu per darbus užsimiršti, kad JAU rugsėjo 2
įlendu po šimto metų ir OHOHO kokios naujienos aš nesilaukiu jei ką - prisiduodu iškart bet tiesą sakant jau irgi atsiranda noras, nes anksčiau purčiaus ne ne ne, o dabar jau visai nieko
žiogas ne tai, kad pasifistas ar perdėtas gerietis, bet jetau kokios jautrios dūšios.... man kai rugpjūčio gale kaip ir kasmet (vyriausio gimimo-mirimo datos) užeina liūdesys, savigrauža ir šiaip slogios mintys imu labai jo gailėti ir galvoti, ką aš galėčiau padaryti, kad jam būtų lengviau... viską laiko savyje, dėl visų pergyvena, už visus neša atsakomybę. mes su vyru toli gražu į tą pusę, bet mano sesė tokia ir jis susirinkęs labai daug panašių savybių. važiuojam į velomaratoną, o jis visą kelią nerimauja - ar žinos kur važiuot, ar mes jį matysim, ar jis nepasiklys, ar supras kur finišas. na visiškai neatsipalaiduoja. ir atrodo skatinam, palaikom, aiškinam, drąsinam... mažius už tai drąsuolis, narsuolis ir visoks koks - lengva jam gyvenime bus
jūs dar priminkit dėl rugsėjo 2, aš atlėkčiau, bet galiu per darbus užsimiršti, kad JAU rugsėjo 2
jau Rugsejis!!! Sveikinimai visiems, kas ka besvestumet - pirma ar parengiamaja klase!
Burbuliatorius per lietu nelabai vilioja, bet mes gal bandysim.
Zioge, gal ir tu? O gal dar kas?
Sofijos pirma diena praejo gerai - mama atsipute... Mokytoja labai miela, mergaitei patiko ir klase, ir mokytoja, ir burelis klasioku... labai jau siandien sventiskai gavosi, bet atmosfera mokykloje man patiko labai. Ech, reik eiti pyrago kepti
Burbuliatorius per lietu nelabai vilioja, bet mes gal bandysim.
Zioge, gal ir tu? O gal dar kas?
Sofijos pirma diena praejo gerai - mama atsipute... Mokytoja labai miela, mergaitei patiko ir klase, ir mokytoja, ir burelis klasioku... labai jau siandien sventiskai gavosi, bet atmosfera mokykloje man patiko labai. Ech, reik eiti pyrago kepti
sveikinimai su “gladijoliu` diena:) nu kaip sau nenorit, man rugsejo pirma vis tiek asocijuojas su kardeliais:) parasiau gladijoliu, nors pati taip nevadinu niekad:)
ALDYTE, i kokia mokykla isleidai S?
kiek tau laiko?
as apsirgau, slogagerklegalva, skalauju daug su druskos tirpalu,-antra diena pajutau, kad geryn!
JURACIUX, maciau foto fb:) graziai atrodai:)
ZIOG(IE)e, JOjaa, isivaziduoju gerumo zioguka;)
seses berniukas irgi toks gerietis labai, jautrios sirdeles
ALDYTE, i kokia mokykla isleidai S?
kiek tau laiko?
as apsirgau, slogagerklegalva, skalauju daug su druskos tirpalu,-antra diena pajutau, kad geryn!
ZIOG(IE)e, JOjaa, isivaziduoju gerumo zioguka;)
seses berniukas irgi toks gerietis labai, jautrios sirdeles
Aldyte, aš trumpom rankovėm šiandien, į burbuliatorių neeeeee, nebent kur nors kavos susitinkam...
ir as supasavau... dar dantis pasitikrinom, dar i baleta uzsirasem... ir paviliojo mane anklode su sofa ir slyvu pyragelis ranku darbo... (savo)
Taip, gladijoles siandien valdo - as ir nesipriesinu, mociute priaugino
Isleidau Sofija i Siuolaikines mokyklos centra, ir Gojos Adele ten... Patiko man (nors pradiniai jausmai buvo kitokie). Be to - salia darbas ir butas, viskas keliu min atstumu.
Pilvas mano augs iki sausio vidurio (toks naujas planas, senas buvo - iki vasario). Tai mes dalyyve vienodos datose - sausinukai gresia Apimtys didokos... siaip jau.
Grazaus vakaro!!!
Isleidau Sofija i Siuolaikines mokyklos centra, ir Gojos Adele ten... Patiko man (nors pradiniai jausmai buvo kitokie). Be to - salia darbas ir butas, viskas keliu min atstumu.
Pilvas mano augs iki sausio vidurio (toks naujas planas, senas buvo - iki vasario). Tai mes dalyyve vienodos datose - sausinukai gresia Apimtys didokos... siaip jau.
Grazaus vakaro!!!
QUOTE(žiog(ien)ė @ 2013 09 02, 16:31)
Aldyte, aš trumpom rankovėm šiandien, į burbuliatorių neeeeee, nebent kur nors kavos susitinkam...
QUOTE(aldyte @ 2013 09 02, 19:02)
ir as supasavau... dar dantis pasitikrinom, dar i baleta uzsirasem... ir paviliojo mane anklode su sofa ir slyvu pyragelis ranku darbo... (savo)
Grazaus vakaro!!!
Grazaus vakaro!!!
daug nuveiket
as rugsejo pirmajai kitos geles net neisivaizduoju:)
o se nera tradicijos nesti geles
taip, labai patogu kai viskas yra salia ir nereikia veziot dideliu atstumu, cia is patirties sakau:)
geras, tai tikrai datos panasios:) mano apimtys ne tai kad didokos, o DIDOKOS:) atsivalgysiu turbut virtu bulviu ir grietines visam gyvenimui:)
Kardeliai gi ziauriai grazu, bent man geriau nei kokios tulpes
Kaip pirma mokslu diena pirmokams? Siandien V gavo knygas ir pratybas. Ryte dar prase kad jo nevesciau o jis pats nueis, bet pusiaukelej tokia avaringa sankryza ir ten kasdien po avarija buna(o neretai ir labai skaudzios) tai kol ismoks teks pavedzioti.
Tik va aukletoja tokia labai jau griezta, net paciai baisu . Bet gal ir gerai.
Aciu Plaukus netycia perblondiniskai nusidaziau greiciausiai cia ir bus tame paslaptis
Kaip pirma mokslu diena pirmokams? Siandien V gavo knygas ir pratybas. Ryte dar prase kad jo nevesciau o jis pats nueis, bet pusiaukelej tokia avaringa sankryza ir ten kasdien po avarija buna(o neretai ir labai skaudzios) tai kol ismoks teks pavedzioti.
QUOTE(dalyyvė @ 2013 09 02, 14:45)
Aciu Plaukus netycia perblondiniskai nusidaziau greiciausiai cia ir bus tame paslaptis
pirma pamoku diena buvo gera - Sofijos klaseje grieztumas, kiek suvokiu, bus nematytas svecias
Knygu ir pratybu dar negavo...
Savarankisko pradinuko ejimo i mokykla neisivaizduoju, Juraciux - nejuokauk, Amerikoj tokius vaikus kaip mat surenka, kaip nepriziurimus (mano mastyma tai jau irgi pakeite, o ir mokytoja prisake - "atiduosiu tik TEVAMS arba rastiskai igaliotiems asmenims"...)
Dalyyve, keista, bet mane irgi bulves traukia. Labai labai
Gal pavarom nuotrauku i sausinuku "pilvuku" albuma???
nauja sausinuku karta...
tik fotki.com, man rodos, mokescius krauna vartotojams... gal jau nebeturime albumeliu?
Knygu ir pratybu dar negavo...
Savarankisko pradinuko ejimo i mokykla neisivaizduoju, Juraciux - nejuokauk, Amerikoj tokius vaikus kaip mat surenka, kaip nepriziurimus (mano mastyma tai jau irgi pakeite, o ir mokytoja prisake - "atiduosiu tik TEVAMS arba rastiskai igaliotiems asmenims"...)
Dalyyve, keista, bet mane irgi bulves traukia. Labai labai
Gal pavarom nuotrauku i sausinuku "pilvuku" albuma???
nauja sausinuku karta...
tik fotki.com, man rodos, mokescius krauna vartotojams... gal jau nebeturime albumeliu?
QUOTE(juraciux @ 2013 09 03, 13:31)
Kardeliai gi ziauriai grazu, bent man geriau nei kokios tulpes
mane su visais trim ant bulviu ziauriai trauke tai gal berniukai pas jus?