Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

aldyte, sveikinimai 4u.gif wub.gif Šaunuoliai thumbup.gif

Aš bandau po atostogų sugrįžti į ritmą. Į mokyklą dar neis, bet jau dėl mokyklos pasirinkimo galva skauda, nes reikia į priešmokyklinius kursus nuo spalio leisti. O kursus renkasi dažniausiai ten, kur vaikas eis ir į mokyklą. Kol kas užrašėme į privačią, kuri ir šiaip arčiausiai namų. Bet vis dar abejoju. unsure.gif
Atsakyti
sveikos, sausAIniukes 4u.gif ar pamenat? LINKEJIMAI LINKEJIMAI LINKEJIMAI
palaidune pargrizta:) kai dirbau dirbau dirbau kariuomenej, visai sm nebuvau, niekur neto forumu platybese nedalyvavau

o dabar, susikloste taip, kad esam padare toki sprendima ir atsirade Svedijoj:) taip kad musu cigonavimas tesiasi:) mes su vaikais cia jau nuo pavasario( vyras nuo pernai vasaros, tai ir as su vaikais buvom pernai menesi cia, o po to vyras gruizinejo kas tris sav)

siandien pirma mokslo metu diena pas mus, Kostas pradejo lankyti priesmokykline klase svedu mokykloj, jis svediskai nemoka dar daug, bet susikalba puikiai angliskai, nors db sako, per ta svedu visai anglu pamirsau
mazius darzeli pradejo lankyti, jis lb skiriasi nuo lietuvisko, bet man lb patinka, o ir jam, nes jau po keliu dienu norejo likti vienas, be manes:)
o as kalbos kursus pradejau, svedu, atvykeliams:) ziuresiu kaip seksis:) tiiingiu mokytis tiesa sakant, nu bet reikia

kazin MINTIBUTE dar vis sveduose? ji gi kada tai buvo ten

ALDYTE, tu jau zinojai mano paskutinius pasikeitimus del SE, bet yra dar kai kas:)smile.gif
man paciai vis dar sunku tuo patiket, bet as tau i kompanija drinks_cheers.gif va ir db rasau ir galvoju, nu kaip cia taip man atsitiko:)smile.gif bet sirdy -gera ir silta wub.gif
Atsakyti
dalyyve, sveikinimai nestuke.gif wub.gif 4u.gif

Ech, kaip pavydu. Baltai. blush2.gif Džiaugiuos labai už Jus mergytės wub.gif
Atsakyti
oj geras merginos! thumbup.gif kaip faina thumbup.gif sveikinimai!

Aldyte as kuprine pirkau kaip tu sakai tokia kaip sakociams nesioti lotuliukas.gif o del rubu tai bernui paprasta viskas, kostiuma uzdesiu ir tiek smile.gif
Atsakyti
labos,

paskaičiau ir sakau, nu jofana biggrin.gif Sėkmės ir kantrybės, ir labai džiaugiuosi už abi, nes kaip reikia, taip ir yra, ne kitaip biggrin.gif

jau graužė sąžinė, kad juraciux viena temoj ūbauja, bet aš gi labai DIRBU, statybos, remontai, namų pardavimai, antro arklio pirkimas, DARŽAS biggrin.gif šiukšlių po truputį mažėja, aplinka gražėja, bet ir be to kaip buvo sakyta, širdyje gera wub.gif Kartais galvoju, iš kur tiek laimės vienam žmogui (čia aš tas žmogus smile.gif)).

Vaikai gerai, Adomas į mokyklą neis, į paruošiamąją, bent turėtų, nors man kažkaip nuojauta kužda, kad netyčiom gali ir į pirmą klasę papult, jei koks trūkumas vaikų skaičiaus. Skaičiuoja geriau negu skaito, bet jokio polinkio protiniams darbams neturi... Užtai mažoji - saulės spindulys, tikra maža bobutė, nuo pat ryto pas ją darbai darbeliai, šunį ir kates šeria, kiemą grėbsto, kavą verda, pomidorus skina ir t.t. Prie ūkio mergina tokia smile.gif Važiavom čia kada į polikliniką skiepytis, tai sako seselė, o, koks vaikinas, sakau, čia mergina, sako, tai kam jūs ją taip trumpai kerpat? (Neuga jai plaukučiai ant viršugalvio, nors gale jau kasa) Ot prietranka, galvoju, negi nesimato, kad pūkelis ne nuo kirpimo, be to, rūžavai vaikas aprengtas doh.gif

Tai va, vienu žodžiu, geros rugsėjo pirmosios (antrosios) ir linkėjimai iš kaimo smile.gif Būkit sveikos.

Atsakyti
ILZE, vuo, geras, kokiam tu LT gale ūkinykauji:) o pas tave kumeliai ar kumelės? čia SE pati žinai, be galo populiaru visokio plauko arkliai, pas mus už tvoros ganos į skirtingi, o viena dar pažįst turi du dėl savęs- hobi jos, žodž kur pažvelgsi ten žvengia.
vienas kaimynu ponis buvo kartą pabėgęs ir kažkoks pasibaidęs, ne ta nuo taika matyt, tai vos ant kosto neužšoko
smile.gif kaip apra6ei mergicos savo ševeliūrą, tai gryna pas vincą mano taip buvo:)

aj, o apie padėtį (čia mes su vyru taip vadinom kol vaikai nežinojo) ir aš taip sakau, kad taip ir turėjo būt, ane, ALDYTE 4u.gif

būsimiems pirmokams ir pirmokėms gražios pirmosios mokyklinės šventės 4u.gif

gaila man, kad pas mus miestely nėra uniformų mokyklose, mažiau rūbų reiktų biggrin.gif ir ta mokslo metų pradžia ne tokia šventiška kaip pvz LT
Atsakyti
Sveikos:) ruduo artėja, grįžta mamos į SM thumbup.gif
aldyte, dalyyve, sveikinu, šaunuolės 4u.gif thumbup.gif kaip džiaugiuosi, šypsena iki ausų, kai perskaičiau jūsų naujienas biggrin.gif Kaip smagu skaityti, kiek pasikeitimų..
ilze, kokia fainuolė tavo mergička thumbup.gif net nustebau, kad r u ž a v a i papuošta, iš tavęs to nesitikėjau lotuliukas.gif bet, turbūt, mergaites auginant to etapo išvengti neįmanoma smile.gif
Maniškis skaito, skaičiuoja, rašo, bet į mokyklą dar neis biggrin.gif į paruošiamąją galvoju leist po Naujų, kad palankytų kelis mėn, pamatytų, kas per tvarka ir pan..nes toks atsipūtęs labai, kaip sakoma, augantis "ne sistemoj", tai vis tiek reikės pratint pamažu..
Vyresnėlis jau paskutiniam kurse VU, dirba rimtoje įmonėje, pagal specialybę, va tokios ir "naujienos" smile.gif
Atsiliepkit, mergai, seniai girdėtos visos, pas ką yra naujienų, pas ką nėra smile.gif
Atsakyti
Aha paubauju ir vel dingstu.
Likau viena su 2 vaikais. Vyras emigravo laimes ieskoti norgen o as cia Lt likau. Tai rupesciu ir darbu iki ausu. Viltes i darza kolkas neprieme tai man ramesniu dienu nenusimato. Sukuos buity kaip koks voverys rate be pradzios ir be pabaigos.
Atsakyti
JURACIUX, isivaizduoju, tikrai yra ka veikt db tau.. 4u.gif 4u.gif o tai tu namie su mazyle buni, ane? man kazkaip vis pasisekdavo su darzais vaiku:)

JOLACKA, geras, dickis tavo jau uzaugo smile.gifsmile.gif
o mazius su seneliais buna?

ALDYTE, kur tu, uzvedei diskusija ir dingau padarei:)

ILZE, o kai tavo tapyba?

Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2013 08 19, 20:57)
ILZE, vuo, geras, kokiam tu LT gale ūkinykauji:) o pas tave kumeliai ar kumelės?

Nepatikėsi, Kazlų Rūdoj smile.gif tiek ir to ūkio, dvi arklių uodegos, vienas didelis tankas nebevyras, o kitas mažas eržliliukas, Tai tas pusantro hektaro - ganykla tik, nu dar mano daržiukas mažiuliukas su pakeltom lysvėm, tai kaimas krapšto galvas, nesupranta "kas čia per statyba" doh.gif Ir kam tie arkliai, kuriais niekas nearia, žodžiu, visiška betvarkė.

Tapyba pas mane šiuo metu apsiriboja įvairių staktų, durų, lentynų ir kėdžių dažymu biggrin.gif Pamatytum kaip dirbu trijų rūšių šlifuokliais ir medienos glaistu biggrin.gif
Iš tiesų tai nepabaigę vieno statom antrą namą, nes kartu su mama gyventi truputį ankšta. Ir taip sau kabinu medalį, kad per metus trynimosi vienoj patalpoj (tikrąja to žodžio prasme) dar nesusipykom. Nu bet aš taip norėjau į vienkiemį, kad jau bet kokia kaina tinka smile.gif

QUOTE(jolacka @ 2013 08 21, 10:52)
ilze, kokia fainuolė tavo mergička thumbup.gif net nustebau, kad r u ž a v a i  papuošta, iš tavęs to nesitikėjau lotuliukas.gif  bet, turbūt, mergaites auginant to etapo išvengti neįmanoma smile.gif

Tai kad jinai viską labai klauso ir į galvą dedasi, tai nenoriu kad vaikas susipergyventų BERNU išvadintas, o jinai tokia ciocė, vazelinu lūpas teplioja, šukomis tą savo plikę brauko, kojų nagai lakuoti turi būti būtinai, madų batų šou namuose ištisinis, jei išsiterlina kur tai eina švarintis tuoj pat. Šiandien nenužiūrėta "išsiskalbė" lauke kažkokiam kibire savo rūbus, dar močiutės kojines iš kažkur atvilkus praplovė, vienu žodžiu, moteriška tvarka.
Bet jei kokiais neutraliais rūbais aprengčiau tai tikrai nuo berniuko neatskirsi smile.gif
Atsakyti
Kažkaip nuojauta pakuždėjo, kad čia yra gyvųsmile.gif
Džiaugiuosi už Aldyte ir Dalyve 4u.gif Kas trečia idomu g.gif
Mes mokyklai susiruošėm.Pas Mus uniformos, tai rubai per daug rupesciu nekelia. Rugsejo 1 balti marskiniai, serafanas. o toliau kiti deriniai prie serafano.
Kupra pirkau ta šakočiams nešioti lotuliukas.gif
Daugiau neturiu kuom girtis ar džiaugtis....o skustis nenoriu
Atsakyti
Laba diena smile.gif
ilze, bet tai kokia ūkiška mergina, tikra pamaina tau auga smile.gif kažkaip maniau, kad prie Kretingos ūkininkaujat.. nežinau kodėl g.gif veiklos tikrai per akis jums..na, atlaikysit, kai svajonės link, tai ir darbai greičiau dėliojasi 4u.gif
juraciux, oho, tikrai sunku vienai su mažiais..laikykis 4u.gif
dalyyve, tikrai taip, mažius dienomis pas senelius, kaip įdomiai jūs susidėliojot, jau kai buvai "į armiją" įstojus, atrodė, kad sustyguotas gyvenimas griežtai, o va tik į laisvę išleido ir pasileidot laukais palaidais plaukais, nu jūs šaunuoliai drinks_cheers.gif
Vi vi, neklausinėsiu, gal jei norėsi, pati parašysi, bet jaučiu, kad kažkaip linksmumo asmeniniam fronte nelabai rasta..gal tik pasirodė.. 4u.gif
Atsakyti