Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

sveikos,

mano neskaito, raides pazista, skaityt kartais padelioja raides, bet as ir neraginu ir nespaudziu. spes manau. leidziu jam dar zaisti ir gyventi vaikyste smile.gif

musu mazgis irgi inoringas nesvietiskai. uzsispyres ir atkaklus. argumentuotai gincijasi ir ne per plauka nenusileidzia. man taip keista kai jie tokie skirtingi smile.gif prisisiojo kelnes darziuke, na negirdeta neregeta, nuo 1.8 metu be pampiu ir tikrai vos kelios "nelaimes", as jo klausiu kaip cia dabar??? o jis man: o tau tai vis blogai ir blogai. nu prisisiojau ir KAS CIA TOKIO???? as aisku: nieko cia tooookio, tik va kaip cia atsitiko? jis: labai norejau ir prisisiojau. kaip kirviu nukirto. ir nepasigincysi biggrin.gif nu tikrai gi nieko tokio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiog(ien)ė @ 2013 03 18, 10:39)
o tau tai vis blogai ir blogai. nu prisisiojau ir KAS CIA TOKIO???? as aisku: nieko cia tooookio, tik va kaip cia atsitiko? jis: labai norejau ir prisisiojau. kaip kirviu nukirto. ir nepasigincysi biggrin.gif nu tikrai gi nieko tokio biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Nerealiai pavare vaikinas
Atsakyti
su šv. besiartinančiom Velykom. Tegu greičiau tirpsta, kas sušalę.

Mes čia jau braškiaujam. Agurkėlių paraugiau šviežių, desertui gaminsiu varškės tinginį iš sezoninės virtuvės... Majonezą ir rikotą pati dariau... Va tokios naujienos virtuvėje.

Sofija ryt giedos mišiose - net jaudinuosi, žinau sugraudins tie vaikiški balseliai.

Margų ir linksmų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Juk pavasarį galima ir susapnuoti...

user posted image

Atsakyti
Alioooo prabusikt! Pavasaris atejo biggrin.gif
Atsakyti
assa.gif tikrai, pavasaris pagaliau atejo taip lauktas biggrin.gif dabar visos kiemuose biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nežinau, kaip kitos, bet mes sergam sergam sergam... doh.gif Paeiliui, po vieną, kartu ir vėl ratu. Jau nė nebe žinau nei ko griebtis, tad važiuosim į LT energijos semtis ir imuniteto stiprinti. ax.gif Vis klimatas artimesnis širdžiai.

Noriu paklausti mergyčių mamų, ar susiduriate su svorio problema? Nepradeda sausinukės žiūrėti, ką ir kiek valgo, kad nesustorėtų? Nekompleksuoja dėl svorio? Ar čia tik pas mus tokia problema pradeda atsirasti. unsure.gif

Atsakyti
Svajune, na tikrai kad grizkit gal i Lt... as aisku pasigirsiu ir aisku kaip visada ims ir susirgs biggrin.gif bet siemet mano bernai nei karto per visa ziema nesirgo, neskaitant menkos slogos, del kurios toliau ejo i darzus...
Atsakyti
Ojej Svajune sveikit! Ne pas mus tikrai su valgymu to nera. Net kalbos apie sustorejima jokios nebuvo.
Mes sakyciau gan neblogai atsilaikem. Elena antra ziema be antibiotiku su keliais pakosejimais. Paulius pirmus antibiotikus gavo vasari. Tik dabar nesuprantu ko vis koscioja.
Atsakyti
mano abi panos pavalgios ir gal sustorėtų, jei tik duotum... Bet aš baisiai susikaupus: jokių ledų ar saldainių, kai namuose. Kai nueinam į svečius - pasileidžia... Bet negi niekur neisi. Sofia pasistaipo, pažiūri, ar pilvas plokščias. Ji tikrai ne balerinos konstitucijos, bet kol kas tik sunki (nes gana raumeninga) ir liekna. Kristina linkusi būti storesne manau... bet kol kas laviruojame.
Amerikoniškas maistas - baisus peilis figūrai. Laukiu nesulaukiu, kada iš čia spruksime smile.gif

Svajūne, jums ko gero daug prideda ilgesys ir stresiukai (kiek man gali susišviesti iš tavo pasisakymų). Pabandykite susiveikti daugiau džiaugsmų - kelionę, augintinį... ar pan.
Atsakyti
cia yra irodymu, kad merginos pavalgios smile.gif

O siaip - Sofijos sokiu sezono kulminacija, koncertas...

foto
Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2013 04 29, 21:05)
cia yra irodymu, kad merginos pavalgios smile.gif

O siaip - Sofijos sokiu sezono kulminacija, koncertas...

foto

Nu ir kokie jau čia įrodymai? biggrin.gif fainuolės sesės! Va kur Pavalgiusią paną mačiau, tai MB puskės giminaitė. Maždaug metais vyresnė, bet sveria dvigubai doh.gif va čia jau problema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltona: 01 gegužės 2013 - 19:46
labai noriu pagalbos!!!!
Merginos, priminkite, kur kreiptis ir kaip elgtis, jei noriu leisti mokyklon 6-metu mergina.

Nusisviecia gyvenimo pasikeitimas, mano svajota kryptimi ir geografija. biggrin.gif

Atsakyti