Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

Vataipva, ar tik ne "Varpelio" pradine busi nusiziurejusi?
Man tai dilema, niekaip nesusitvarkau su prioritetais mokyklai galutinai... Noreciau, kad butu arti namu, bet nebus kas pirmais metais nuveda/parveda na ir siaip reputacija mokyklu labai neblizga. Iki kitos mokyklos vaziuojant viesuoju transportu geras gabalas paeiti... Bet ten yra nemazai popomokines veiklos ir prailginta grupe. Ten kur vadinamosios "gerosios" mokyklos tai tolokai nuo namu, bet pakeliui i darba ir prailgintos grupes su veikla yra. Bet mano mamai tenka nemazai vaiku is tu "geruju" mokyklu mokinti tai sako kad dazniausia baisiai pasipute ateina, islepe ir penktoje klaseje labai nesupranta ko is ju norima, buna jiems didelis sokas... Jau nekalbu apie mokytojos parinkima doh.gif
Kita vertus mano Metai priesmokyklinej grupej jau sokas nemenkas... Labai pasikeite mergaite ir sakyciau labai ne i geraja puse sad.gif Kovoja uz savo norus kumsciais ir dideliais oziais... Meluoja visur ir visada kaip zalciukas...
Atsakyti
na mes jau paslidinėjome. Net Kristina. Kas FB nematė, va čia kelios foto:

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Ar jūsų vaikai daug skaito? Sofija ėmė ryti knygas, džiaugiausi, kad sekasi, bet žiūriu: ir automobilyje, ir eidama gatve (iš bibliotekos iki mašinos smile.gif), ir tamsoje... kiek tų akių teliks.
Lietuviškai kiek sunkiau, tiesa.
Pas mus pavasario atostogos, tai trankomės ir pramogaujame vietoje, iš paskutiniųjų smile.gif

Atsakyti
Aktyvai laiką leidžiat, Aldyt. Mes nei vienas neslidinėjam, nors šiemet ketinau bent lygumų slides nors sau ir vyresnėliui nusipirkt, bet... Tiesiog šiuo metu negalim sau to leisti.
Mano dvyniai neskaito dar nei vienas, nors raides pažįsta. V gal net ne visas g.gif . D į mokslus linkęs pas mumis. Mažoji mane ėmė vesti iš proto. jau ne tik kad laksto ri viską verčia aukštyn kojom, bet ir baisiausiai cypia, jeigu kas ne pagal ją. Ir kuo toliau tuo blogiau, ypač viešose vietose. To nebuvo nei su vienu vaiku - atvirkščiai, virš metukų palengvėdavo, o čia absoliučiai atvirkščiai - vis sunkyn. Ir svoris jos mano nugarai labai nepalankus. Ar ne Gustas svėrė ~ 15 kg? Tai va, maniškė 1,5 tiek cool.gif .
Atsakyti
Aldyte smagios nuotrukos!!!! ypacta ''vasarojanti'' slidininke:) nu taip smagiai ziurysi!!

GUstas tik si savaitgali pradejo klijuoti raides i skiemenis, tai dabar turiu istisine smegenu manksta, nes reikia prirasyti dviskiemeniu zodziu visur-tipo lele, kate, bega, nesa. is pradziu atrodo ojojojooj kiek tu zodziu daug, bet po 50tuko ar kokio ten skaiciuas ziuri kad jau viskas, idejos baigesi, o to paties rasyti negaliu GUstas sako tu ''sita zodi jau rasei, sita as jau moku skiatyti, nauja rasyk''/. bet kol kas tik tokius grazius dviskiemenius zodzius skaito.

oj Restar, kad tik tavo zodziai i aukstybes pakliutu-cia as apie svori:) Gustas dabar apie 18 tesveria-tai man kazkiap normalu, maziukas kudutis grazutis, bet kitiems kazkiap taip netarodo:) va pora savaiciu i masazus vedizojam, taures jam karts nuo karto stato - tai masazistas vis juokauja kad ne tai kad reikia taures pastatyti bet dvigubai sudetingesne uzduotis nes reikia rasti kur statyti-vien kauliukai, atsoka taures net:)smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2013 03 14, 09:28)
Aldyte smagios nuotrukos!!!! ypacta ''vasarojanti'' slidininke:) nu taip smagiai ziurysi!!

GUstas tik si savaitgali pradejo klijuoti raides i skiemenis, tai dabar turiu istisine smegenu manksta, nes reikia prirasyti dviskiemeniu zodziu visur-tipo lele, kate, bega, nesa. is pradziu atrodo ojojojooj kiek tu zodziu daug, bet po 50tuko ar kokio ten skaiciuas ziuri kad jau viskas, idejos baigesi, o to paties rasyti negaliu GUstas sako tu ''sita zodi jau rasei, sita as jau moku skiatyti, nauja rasyk''/. bet kol kas tik tokius grazius dviskiemenius zodzius skaito.

oj Restar, kad tik tavo zodziai i aukstybes pakliutu-cia as apie svori:) Gustas dabar apie 18 tesveria-tai man kazkiap normalu, maziukas kudutis grazutis, bet kitiems kazkiap taip netarodo:) va pora savaiciu i masazus vedizojam, taures jam karts nuo karto stato - tai masazistas vis juokauja kad ne tai kad reikia taures pastatyti bet dvigubai sudetingesne uzduotis nes reikia rasti kur statyti-vien kauliukai, atsoka taures net:)smile.gifsmile.gif

A koks ūgis Gusto? Nes mano bernas 17.4 kg doh.gif Man pačiai jau siaubas ima, nu bet aniekaip. Jau kaip penimą žąsį šeriu, bet kaip buvo kaulų vyniotinis, tai tik dar labiau kaulėja doh.gif Ūgis kažkus 116 dabar.

Dėl skaitymo, nemėgsta Simas visai. Jungia skiemenis, išgauna žodžius, bet be jokios meilės. Nelaužiu dar.

Sveikos.
Atsakyti
Orage, arba dziuvenos musu vienodos:) arba as dar ir ''magaryciu'' kazkiek prie GUsto svorio pridejau. gal kur pasversiu, pas mus namie svarstykliu nera tai as taip spedama parasiua.
bet as tai nemaitinu specialiai:) perejau i ''matrica'' ir nebeimu i galva, jeigu vaikas nenori lai nevalgo. man svarbu kad teisinga maista valgytu, riesutu, dziovintu vaisiu, maziau mesos, ir kad tik nesamoniu nevalgytu tai jau butu super, isgyvens su vienu babanu per diena:)
Atsakyti
QUOTE(greja @ 2013 03 15, 15:51)
Orage, arba dziuvenos musu vienodos:) arba as dar ir ''magaryciu'' kazkiek prie GUsto svorio pridejau. gal kur pasversiu, pas mus namie svarstykliu nera tai as taip spedama parasiua.
bet as tai nemaitinu specialiai:) perejau i ''matrica'' ir nebeimu i galva, jeigu vaikas nenori lai nevalgo. man svarbu kad teisinga maista valgytu, riesutu, dziovintu vaisiu, maziau mesos, ir kad tik nesamoniu nevalgytu tai jau butu super, isgyvens su vienu babanu per diena:)

Nu tai dabar sportinis interesas. Matuok. Matai su maniškio maistu bėda, nes jis ne viską gali valgyt. Ką galėtų nenori, o ko norėtų negalima doh.gif Nu tai ir kalamės. Tau tai nėr ko pergyvent, kai vaiko mama coliukė. O normalių tetų ir vaikai turėtų būt "normalūs". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2013 03 15, 18:12)
Nu tai dabar sportinis interesas. Matuok. Matai su maniškio maistu bėda, nes jis ne viską gali valgyt. Ką galėtų nenori, o ko norėtų negalima  doh.gif  Nu tai ir kalamės. Tau tai nėr ko pergyvent, kai vaiko mama coliukė. O normalių tetų ir vaikai turėtų būt "normalūs". biggrin.gif

tai kas su jo alergija darosi? Negerėja?
Atsakyti
QUOTE(ilze @ 2013 03 15, 18:51)
tai kas su jo alergija darosi? Negerėja?

Keičia formą, keičiasi pdoduktai, kam alergiškas. Bet blogiausia, kad neišmoko valgyt įvairaus maisto per tą "to negalima ir ano negalima".
Atsakyti
Musu visa seimyna vel iskritus. Persale. nu nezinau kazkaip gal tik pora savaiciu siais metais sveiki buvom doh.gif

Restar, sakai tavo maziuke pradejo spiegt, zinok man dabar tas pats. Jau truputi kas ne pagal ja spiegia kiek jegos turi. O sito ji tikrai turi. Ir su piktumais didziausiais, dar ir daiktus pasvaido. Tikra maza moteryte biggrin.gif

Suvokiau kokie mes baisiai priklausomi nuo technologiju doh.gif Sugedo skalbenka. Tai dabar truksta dar keliu poru ranku
Atsakyti
Labusikas,
Aldyte, super tavo slidininkės thumbup.gif Maniškė kiek supratau didesnė bailė. Nes tik paskutinę dieną pati slidinėjo.
O paburiuot netraukia? Mes apie Alandus galvojam, gal Joninėm jei išeis bigsmile.gif
Mano mažas irgi biškį apsisnarglėjo nei iš šio nei iš to. Ir pakosti nuo tos slogos. Alia sakau 5savaitės nuo paskutinės ligos, tai matyt jau laikas buvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2013 03 17, 19:11)
Labusikas,
Aldyte, super tavo slidininkės  thumbup.gif Maniškė kiek supratau didesnė bailė. Nes tik paskutinę dieną pati slidinėjo.
O paburiuot netraukia? Mes apie Alandus galvojam, gal Joninėm jei išeis  bigsmile.gif
Mano mažas irgi biškį apsisnarglėjo nei iš šio nei iš to. Ir pakosti nuo tos slogos. Alia sakau 5savaitės nuo paskutinės ligos, tai matyt jau laikas buvo.  doh.gif

oi kaip traukia aktyviai pakeliauti, o ypac jura...
bet ko gero vasara leisim vienos be tecio - tai nelabai ...
tik artejancio savo baisaus jubiliejaus proga sugalvojom su draugem svystelt Paryziun... ot jaunystes prisiminimas bus smile.gif

bukit sveikos, mes nuo nudegimu ginames - apskrudom sauleje visas 'maikiu' formas ir akinis... baisu, kaip cia svilina jau.

Kristina labai inoringa, viskas reksmu isrekiama, baisiai droviuosi, kai tai nutinka viesumoje... nezinau, kazkokia siu laiku bendravimo forma, charateris, mano auklejimo spragos...? bet jei ir kitoms blogai ax.gif , tai gal praeis ir nera to genuose...
Atsakyti