Sveikos,
nuolat paskaitau (tą patį puslapį ), bet neprisiruošiu parašyti... Vis dėlto aš su jumis, kaip Kazlas kažkada sakė.
Labai graži žiema, ar ne? Siunčiu visiems ir visoms didelius linkėjimus iš kaimo. Pas mus viskas tarp gerai ir labai gerai, MB dirba jau, aš po senovei, vaikai auga namie, su manim ir močiute. Troba pusiau įrengta tik, vienam gale kūrenam pliką židinio kapsulę, bet vis viena turim šiltą vandenį, vonią, WC, skalbykę Vaikam išvis dzin. Adomas gyvena televizoriuje ( ), Vytautė užsiima ūkiu, prižiūri du katinus, pečių ir mus.
Per fb tik pasižiūriu, kokios naujienos pas ką, o kas nedraugai tai ir išvis nesimato
Tfu tfu tfu nesergam, tik šiandien kažko pradėjo gerklę skauduliuoti, gal pašalau (visą dieną tampėmės po apylinkės, ieškojom šieno, nes arkliai - proglotai - surijo jau savo normą iki pat pavasario). Aptikom kažkokią pačią keisčiausią fermą, kur duris saugo žąsis (atlapos), višta išsipleikus deda kiaušinį vidury kelio, dvi būdos su didžiuliais šunim, o iš sargo būdelės langelio žiūri STRUTIS. Žmonių neaptikom. Vienok nenuobodu kaime
Dėl gimdymo namie - manau, kad žmonės turi turėti pasirinkimą šiuo atveju. Bet kai pagalvoju, tarkim, padarytų pareigą medikui būti su gimdyve jos namuose pagal pageidavimą, tai atvyktų kokia rūgšti susisukusi mina Pradėtų rėkti, kaip perkrauti yra darbu ir t.t. ir pan.
Tiesa, skaičiau šimašiaus pastebėjimus, tai jam pritariu visiškai tuo klausimu, gimdčiau ligoninėj pati vėl, jei reikėtų, bet kaip pirštu į akį - valytojos, skiepai ir kiti ligoninės reikalai ir dzin ar naujagimiui su mama tai trukdo ar ne Na bet daugiau pozityvo
Parašykit gi kas nors ką nors, o tai neperlipsim į kitą psl iki užgavėnių.
Tiesa, 02.16 darysim patriotinį baliuką - piršlybas , gal kas žinot kur medžiagos rasti pvz., viktorinai kokiai arba kitokiai patriotinės tematikos veiklai? Minčių?
Sveikos,
Mes po pasirginejimu isejom i darza. Siaip viskas ok, dirbam, krutam. Buto nuomai taip ir nesusiradome per pusmeti......tai taip ir sviecasi ateitis uosvijoje...
Katinui morcius, nieko needa, kastruot nenorim, vaistu sertt irgi ennorim.Pastebejau ir as, kad pas sausinukus pagaliau ziema...kita karta reikia atsargiai su temos uzvadinimais ))) nes panasu, kad per sezona neprisnekame temukes.
Mes po pasirginejimu isejom i darza. Siaip viskas ok, dirbam, krutam. Buto nuomai taip ir nesusiradome per pusmeti......tai taip ir sviecasi ateitis uosvijoje...
Katinui morcius, nieko needa, kastruot nenorim, vaistu sertt irgi ennorim.Pastebejau ir as, kad pas sausinukus pagaliau ziema...kita karta reikia atsargiai su temos uzvadinimais ))) nes panasu, kad per sezona neprisnekame temukes.
Aūūūūūūū iš žiemos miego dar matau vis nepabudom
Elena trečia savaiė namie nors šią savatę jau gali eit į darželį, alia neleidžiam dėl tam tikrų priežasčių. O va tai va Pauliui bronchopniaumonija Buvo man čia panikos kelias dienas....
Elena trečia savaiė namie nors šią savatę jau gali eit į darželį, alia neleidžiam dėl tam tikrų priežasčių. O va tai va Pauliui bronchopniaumonija Buvo man čia panikos kelias dienas....
miega meskos
Mes irgi trecia savaite namie. Pradzioj greiciausiai rota buvom pagave, visi iskritom. Tik V atsigavo truputi prasidejo sloga ir kosulys. Dabar mazoji irgi sloguoja. Nu smagu.
Geltona, o kaip dabar Paulius?
Vi vi, mes tinkamo buto 9menesius ieskojom Nenukabink dar baisiai nosies.
Ilze toks juokas paeme paskaicius apie ta ferma
Mes irgi trecia savaite namie. Pradzioj greiciausiai rota buvom pagave, visi iskritom. Tik V atsigavo truputi prasidejo sloga ir kosulys. Dabar mazoji irgi sloguoja. Nu smagu.
Geltona, o kaip dabar Paulius?
Vi vi, mes tinkamo buto 9menesius ieskojom Nenukabink dar baisiai nosies.
Ilze toks juokas paeme paskaicius apie ta ferma
Juraciux jau nieko, normaliai, nežnotum tai svikas vaikas, o dar pirmadienį su 39 kaip lapas gulėjo, antibiotikus keitėm dar ir zapaso receptą dar stipresnių turiu, antradienį rentgenas. O dabar net kosėt nesiteikia. Nesuprantu ko jis šitiek mažai kosti, tai kaip jis išsikosės?
laba vakarėlį.
Ar sveiki?
J kosėja . kaip tik mama į komandiruotę, tai randu vaiką apsirgusį
Visą savaitgalį Rygoj parodoj darbavausi.
Pas mus nieko naujo, nieko gero
Ar sveiki?
J kosėja . kaip tik mama į komandiruotę, tai randu vaiką apsirgusį
Visą savaitgalį Rygoj parodoj darbavausi.
Pas mus nieko naujo, nieko gero
ILZE,as tau baltai pavydziu kaimo..mano vaikai irgi i televizoriu ilipe,arba nintendo..uz galvos nesiimu,nes jei nieko neveikia,tada musasi..siaubingai...
man mintis labai uzkliuvus i Lietuva sugrizti..va dirbciau sau kokioj histologinej ,patologinej laboratorijoj,sesuo salia,mama irgi,kaimas savaitgaliais ir visa vasara tik atlyginimai laboranciu mazoki lietuvoj,su dviem vaikais vienisai turbut nelengva..na dar vyro naujo reiktu ieskot bet labai jau silta sirdyje pasidaro,kai apie tai galvoju.. Vokietijoj gerai finansiskai,bet jauciuos labai vienisa...o gyvenimo jau puse pragyventa..nesijauciu laiminga
man mintis labai uzkliuvus i Lietuva sugrizti..va dirbciau sau kokioj histologinej ,patologinej laboratorijoj,sesuo salia,mama irgi,kaimas savaitgaliais ir visa vasara tik atlyginimai laboranciu mazoki lietuvoj,su dviem vaikais vienisai turbut nelengva..na dar vyro naujo reiktu ieskot bet labai jau silta sirdyje pasidaro,kai apie tai galvoju.. Vokietijoj gerai finansiskai,bet jauciuos labai vienisa...o gyvenimo jau puse pragyventa..nesijauciu laiminga
ILDA as ir LT nesijauciu laiminga Cia tipo paguodziau
Laba, praitą savaitę buvom slidinėt Slovakijoj, tai pasilepinau atostogom, o šiandien startavau naujam darbe
Tai tokios tos naujienos....
Tai tokios tos naujienos....
O mes su mazaja sian is ligonines po plauciu uzdegimo namo grizom Jei jau pradet sirgt tai nuo baisiausiu dalyku
Na greiciau gi ta ziema baigtusi a? Kaip pradejau 12.02 snigt taip ir tesiasi O jei rimtai tai kazkaip atsibodo jau ligu sezonas...
Pradesim rimtai dairinetis Metai mokyklos, pradesiu eiti i nusiziuretu mokyklu atviras duris
Pradesim rimtai dairinetis Metai mokyklos, pradesiu eiti i nusiziuretu mokyklu atviras duris
QUOTE(GintareM @ 2013 02 19, 20:58)
Na greiciau gi ta ziema baigtusi a? Kaip pradejau 12.02 snigt taip ir tesiasi O jei rimtai tai kazkaip atsibodo jau ligu sezonas...
jos visur būna?
Šiandien užsuko paštininkė, tai tiesiog kaip banga užliejo mane duomenimis "kokios mokyklos geresnės, kas kur veža, nuo kur paima, ir per tas 5 min. spėjo paklausti, kam arkliai, pakomentuoti remontą ir dar nepamenu ką Liepė man susimąstyt apie tai, kur vaiką vesiu Tai susimąsčiau.
Ilda
Juraciux Kas per zaraza prikibo prie leliuko? Iš kur tas plaučių uždegimas?
Man reikia Vytautę atjunkyt, bet šeima pabuvo 1 naktį be manęs, ai, sako, gal dar visai nedaug tas pusantrų metų, juk taip sveika vaikui
Nesuprantu, kaip tai daroma? Restar, nebemaitini jau?