Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

su Naujais atėjusiais - kad atneštų mums išminties ir energijos!

Ir su prisiartinusiais gimtadieniais! - Sofija sveikina Gustą, ir kiti kviečia ryt švęsti.

Tebebūname Floridoje, kur pas anytą šventes leidome. Tuoj vairuosim atgal, su nakvyne Naujame Orleane. Kai vairavome pirmyn - buvo miela tą miestą pamatyti: tokį girtą ir pasileidusį... ne amerikonišką.

Naujiesiems ir Kalėdoms nesumaniau jokių naujienų meniu fronte. Na, nebent švelniai parūgštintų burokėlių, karamelizuotų saulėgražų ir kreminio sūrio rutuliukų salotas - kurios pagal mano galimybes išsivystė iš kažkur nužiūrėtų ožkos sūrio/burokėlių salotų... Dar šokolado su mėtomis gabalėlių pribarstymą į šokoladinį biskvitą, kurį paskui pertepiau tiramisiniu maskarponės kremu ir apdėjau braškėmis - geras tortikas visai. O kokiais perliukais sužibėjote jūs?

Atsakyti
Gustas is pat ryto siuncia daug buckiu gimtadienio draugei Sofijai 4u.gif 4u.gif

jetau jiems jau 6 metaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, negaliu patiket g.gif
Atsakyti
Su Naujaisiais! Nauju vilciu nauju svajoniu!

Kulinariniais perliukais isvis nezibejom bet turim tradicini taciau visiems neiprasta kuciu patiekala kavos kisieliu paskaninta braskiu uogiene ir saldytomis avietemis. Skanumelis!
Naujameciui nieko nedarem. Sventem 4se. Prisipirkom vaisiu, vyras padare naminiu kebabu taip ir pasitikom naujus.

Sveikinam esamus ir busimus jubiliatus!!!
user posted image
Atsakyti
QUOTE(juraciux @ 2012 12 28, 21:30)
nu klausyk matyt tas pats buvo  biggrin.gif
ne nerasiau prasymo nes direktore ju nepriima tiesiog. Registruojama viskas internetu per savivaldybe dabar.

Tai taip, per savivaldybę, bet tas kas padavė prašymus darželyje, tai tie prašymai galioja ir dar kartą per savivaldybę teikt nereikia, nes tada panaikins tą prašymą kur teikstas darželyje ir pastatys į eilės galą doh.gif
Atsakyti
Laba vakareli...
kas geresnio? Sveiki?
Aš biškutį nusivyliau. Ketinau vesti J į mokyklą į paruošiamąją, bet deja tokios nebus šiemet mūsų kaime sad.gif. tai teks dar metus vežioti į daržą.
Poryt išskrendu į pirmą savo rimtesnę komandiruotę smile.gif Smagu. Nebūsiu 4 naktis. tai net idomu kaip reiks taip be vaiko išvūti;)Niekad nebuvau be J taip ilgai. Tik nemanykit , kad parinuos. Čia šiaip nauji potyriai.

Pasidalinkite kokius tortus kepat savo šešiamečiams? J užsipageidavao pirktinio torto gimtadieniui. Nes jau mano kepti panelei nusibodo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vi vi @ 2013 01 08, 21:11)
Laba vakareli...
kas geresnio? Sveiki?
Aš biškutį nusivyliau. Ketinau vesti J į mokyklą į paruošiamąją, bet deja tokios nebus šiemet mūsų kaime sad.gif. tai teks dar metus vežioti į daržą.
Poryt išskrendu į pirmą savo rimtesnę komandiruotę smile.gif Smagu. Nebūsiu 4 naktis. tai net idomu kaip reiks taip be vaiko išvūti;)Niekad nebuvau  be J taip ilgai. Tik nemanykit , kad parinuos. Čia šiaip nauji potyriai.

Pasidalinkite kokius tortus kepat savo šešiamečiams? J užsipageidavao pirktinio torto gimtadieniui. Nes jau mano kepti panelei nusibodo ax.gif .

Užpreita savaite snikerinį nerealiai skanų valgiau. O Mėtai tikrąją dieną pobūviui su seneliais dariau želė tortuką, o rytdienai draugų kompanijai dalysiu mascarponės su šaldytom braškėm... Kažkaip maniškė dar džiaugiasi, kad jai mama daro tortą, nes mes jų nelabai perkam, valgom tik mano darytus...
Atsakyti
del torto tai mes uzsakinejom. Virsuj foto. Kazkaip man paprasciau o ir V ziauriai dziaugesi. Pats rinkosi.
Atsakyti
Mes irgi jau atšventėm gimtadienį. Tortą dariau su Smurfais, tiksliau du tortus. Abu FB yra. Į darželį dariau rafaelo su bananais, o vaikų šventei tą patį su vyšniom. Bet kažkaip pačiai ne itin jis buvo, nors anksčiau labai skanus jis man buvo, tai jau sekančiai progai nebekepsiu šito. Aš užsakinėdavau iki tok, kol pati papuošimus lipdyt pradėjau. Tai dabar nebeužsakinėju. Nusilipdom ką norim smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Man su tortų puošyba visiškas kosmosas. Nemoku aš jų puošt.
Atsakyti
Nojus sveikina visus sausinukus sulaukusius ir greit švęsiančius 6 m. ir vaišina torčiuku:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbara: 23 sausio 2013 - 07:34
Kaip gerai, kad RUDUO pavadinime pavirto į ŽIEMĄ. Aš jau norėjau Svajūnės prašyti, kad padarytų PAVASARĮ... smile.gif

Kaip laikotės gripo ir šalčio akivaizdoje? Keista, kad tas virusas neužšalo... kartais galvoju, kad mes labai mažai suvokiame apie mikropasaulį...

Mes net čia snargliuotos vaikštome...
Bet gyventi netrukdo tie snargliai.

Mano merginos visai neperskiriamos darosi, amžinai sulipę, kai tik gali... Ir iki ašarų ir vėl atgal... O šiaip nieko naujo. Tik man pabudęs begalinis įsidarbinimo poreikis - nerandu kur ir kaip, nežinau tiksliai, ko norėčiau... bet noras begalinis smile.gif Ir dar niekad nesijaučiau taip smarkiai "iškritusi iš rinkos".

Gimdymo namie klausimas vėl svarstomas. Kviečiu pasirašyti už šio klausimo sprendimą ir reglamentavimą:

http://www.e-peticija.lt/parasai/119

Atsakyti
Orage, uzrasineji vaikinuka i mokykla ar galvoji neleist dar?

Maniskiai su ligom tokie ant ribos. V 2sav nejo i darzeli, neleidau. Bet dabar jau svajoju kaip pirmadieni ji isleisiu biggrin.gif
Mazoji dantis vis augina, tai ir pakarsciuoja ir pasisnargliuoja. Stojasi. Svirduliuodama bando zingsnius delioti. Atimineja brolio zaislus biggrin.gif Smaguma namuose.

Del tos peticijos. Na kad ir suprantu kodel moterys nori gimdyt namie bet tikrai nepasirasinesiu 4u.gif Tai ,manau, reikalinga tik nedaugeliui moteru. Gal kazkiek net mados reikalas (kaip ir buvo su vegetarizmu, ekologija zaliavalgyste ir t.t. kai neisigilinama i esme, o tik daroma del to kad visi taip daro) blush2.gif As asmeniskai linkusi pasitiketi tais kurie ismano daugiau uz mane 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti