Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

Sveikos,

Silver, užjaučiu...

Mes iš ligų baigiam išsikapstyt, nesirgo Nojus porą metų tai kai susirgo šiemet - prasidėjo nuo slogos, peraugo į ausų, gerklės, limfmazgių uždegimą, net kaklo raumenį susuko... šiaip ne taip išsikapstė ligoninėj po savaitės lašelinių ir antibiotikų tada pabuvo porą savaičių namie -vėl sinusitas ir ausų uždegimas, va šiaip ne taip baigia išsveikti, nežinau kodėl čia taip sesuo sako, gal atsiradus broliukui čia psichologinės pasekmės...
Apie kalėdines dovanas kalbėjot - tai pas mus pageidavimų sąraše Hot Weels Balistics patranka ir LEGO Star Wars.

Dar turim bėdą - niekaip nedomina kaitymas ar raidės, matyt bus tiksliukas, knygutes skaitom taip - aš skaitau, o jis tik žiūri į puslapių numerius ir sako kur koks, net nežinau kaip sudomint doh.gif
Ir baisus neklaužada - apkarpė vakar katinui ūsus unsure.gif net nežinau kaip bausti...
Atsakyti
QUOTE(Barbara @ 2012 11 28, 08:52)
Dar turim bėdą - niekaip nedomina kaitymas ar  raidės, matyt bus tiksliukas, knygutes skaitom taip - aš skaitau, o jis tik žiūri į puslapių numerius ir sako kur koks, net nežinau kaip sudomint  doh.gif
Ir baisus neklaužada - apkarpė vakar katinui ūsus  unsure.gif  net nežinau kaip bausti...

manau, kad geriausia būtų tau vienytis su manim, pirkt bilietus, sėst į traukinį kokį ir važiuot, važiuot doh.gif Nes aš irgi nebežinau kur dėtis. Pvz., užvakar stalinę lempą "papurškė" vandeniu - trach babach doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilze @ 2012 11 28, 19:30)
manau, kad geriausia būtų tau vienytis su manim, pirkt bilietus, sėst į traukinį kokį ir važiuot, važiuot  doh.gif  Nes aš irgi nebežinau kur dėtis. Pvz., užvakar stalinę lempą "papurškė" vandeniu - trach babach  doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos sulaukusios žiemužės 4u.gif
Pas mus jau nuo užvakar karts nuo karto pasninga smile.gif Smagu. bigsmile.gif
Su kolegėm buvo spektaklyje "Apie ką kalba vyrai". Pabaigoj ten sniegelis krito, tai išėjus po spektaklio visur buvo pasnigę smile.gif Kalbant apie spektaklį, tai liuksiškas bigsmile.gif Prisijuokėm iki soties.
Kalbant apie dovanas kalėdoms, tai neturiu dar nieko nupirkus doh.gif
Atsakyti
[quote=ilze,2012 11 28, 19:30]
manau, kad geriausia būtų tau vienytis su manim, pirkt bilietus, sėst į traukinį kokį ir važiuot, važiuot doh.gif Nes aš irgi nebežinau kur dėtis. Pvz., užvakar stalinę lempą "papurškė" vandeniu - trach babach doh.gif
[quote]

biggrin.gif drinks_cheers.gif

padariau paprasčiau - išleidau į darželį smile.gif
Atsakyti
Na ir apmire temute, kai as isejau i darba biggrin.gif Kaipgi mielosios gyvenat? Kaip ruosiates sventem? Kas jaukumo inesa siuo laikotarpiu i Jusu namus?
Mes tai pasidareme avdentini vainika ir degam zvakeles kai visi kartu sedam prie stalo, pasidarem adventini kalendoriu su uzduotelem ir su dziaugsmu kiekviena diena nukabinam vis po viena voka ir Meta bando pati perskaityti kas parasyta, taip pat Meta vakarais mokinasi ziemiska eilerasti (nors darzely ju ne viena jau ismokusi, bet namie kazkaip jaukiau matyt), karpome snaiges, sveiciame kampus, kepam kuciukus (man patinka kai jie pastovi siek tiek), ateinanti savaitgali eile imbieriniam sausainiam ir ju puosybai bigsmile.gif

Ir kaip tvarkotes su vaiku oziais? lotuliukas.gif doh.gif Mano Meta siemet labai pasikeite... Nebesusitvarkau... Anksciau taip tikrai nebuvo, apsikalbinejimas auksciausio lygio ir tikrai zeidziantis ir izeidziantis. Nemandagi su kitais zmonem, neturi ribu... Nesuprantu ka dariau ne taip... Rodos tikrai iki sio rudens taip nebuvo... Galvoju ar taip galejo salygoti mano isejimas i darba (juk visvien po darzo matydavo tik vakare mane), ar cia taip ja paveike perejimas darzely i kita grupe. Jeigu ankstesniosios gupes aukletojos sakydavo, kad nuostabi pagalbininke (tokia buvo ir namie), tai naujoj grupej nieko nepadeda, nelabai ka bedaro ir namuos...
Atsakyti
áha apmusijus tema kazkokia unsure.gif

kaledom nesiruosiu, nezinau kazkaip kaip koks grincas jauciuosi unsure.gif nei egles dar turim nei zaisliuku kalediniu nei dar kazko kaledisko. Tik va dovanas turiu visiems isskyrus vyra.

V klausiu kaip tu manai ar as gausiu dovanu nuo kaledu senio? tas man sako: nu jau tikrai ne, tu per didele doh.gif lotuliukas.gif

Jau si savaitgali atsvesim V gimtadieni nes kitoj savaitej 4dienis baisiai durnai gaunasi. Nieks neateis pries sventes biggrin.gif

su tais oziais... manes nemyli nekencia as bloga as ragana. Miniatiurinis paaugliukas. Kova vienintele pas mane santazas ir grasinimai. nedarysi to neleisiu multiko ziuret/nepirksiu to ko nori/kaledu senis angliu atnes/ir t.t. Retais atvejais padeda grazus ramus pokalbis kai randamas kompromisas(visada pradedu graziuoju bet ne visada pavyksta nesusipykus susitarti). O jau gincyjasi o atsikalbineja, iki asaru buna gincyjasi ir dar taip kvailai pvz vaziuoja 21troleibusas jis sako cia 12 skaicius nu ir neirodysi kad cia 21. verkdamas aiskina kad as nusisneku
Atsakyti
ir aš sugrįžtu voratinklių nubraukti...

Pasiilgau mūsų kalbų.

Ožiai kaip ožiai... mane labiausiai trikdo Sofijos pomėgis apsiverkti (krokodilo ašaromis, ne tikromis) kiekviena įmanoma proga. Ir Kristinos ypatingas gebėjimas tai išmokti ir kartoti. Dabar manes niekas neprašo valgyti ar multikų, o iškart pradeda verkimu: mmmuuuulllltiko, jooooogurtuko... lyg jau dešimtą kartą prašytų... Kartais verkti yra priežastis, aišku - sesės kartais apsižnaibo... Bet dažniausiai - spektaklis. Tai labai mane nervina. Ir ką tai rodo? vaikams dėmesio trūksta, aišku. smile.gif

Mes šventėms keliausim pas anytą. Tai aš namie puošiuos mažai. Rengėmės ir vaidinome vietinės lietuvių bendruomenės Kūčių vakarienėje. Tai ir Kalėdų senis buvo, ir dovanų...

Dovanų - nežinau iki šiol ką užsiprašys, sakė - galvoju...

Jums pavydžiu žiemos. Nepavydžiu - valdžios... smile.gif

Parašykit visos, kas naujo. Naujų nėštukių reikia smile.gif

ir dar. Sofija graužia nagus. Tiksliau apynages... odeles. Ir vėl dėmesio jai? nu kaip čia man jos gyvenimą paskaidrinti????
Atsakyti
Ir aš greitai atsižymėsiu smile.gif

Ožių pas Ugnę kaip ir nėra. Ne namie mandagi, tyli, šiek tiek nedrąsi. Namie garsiai dainuoja, šoka ir leidžia muziką ir daug sėdi prie kompo - va dėl šito jau pradedam pyktis. Ir labai dažnai, kaip Sofija, puola į ašaras. Dažniausiai būna taip: kai pasakau pirmą kartą - praleidžia pro, ausis, o kai jau antrą kartą pakartoju griežčiau, tada akys prisipildo ašarų.
Bet aplamai tai negaliu skųstis - didelių problemų neturiu smile.gif

Tiek trumpai - bėgu dirbt - Kalėdos! biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena:) Namus puošiamės, patys karpom snaigutes visokias, girliandas, burbulus..nors kažkaip tik bandom kviestis švenčių dvasią, kažkur ji dar pasiklydus blush2.gif savaitgalį kepsim meduolius, puošim, pakuosim dovanėles..nespėju paskui laiką, mano biologinis laikrodis dar kažkur spalio mėnesyje gyvena biggrin.gif
Dėl ožių nieko negaliu pasakyti..kaip visad - nepastebiu aš jų blink.gif kasdien yra apie ką pakalbėti, ką paaiškinti, papasakoti..labai nuostabus vaikas, kasdien juo džiaugiuosi, kompiuteriu nepiktnaudžiauja, daugiau iphonu pažaidžia Angry birds ar kokį kitą žaidimą, bet ne per daug..net nežinau, gal dar bus, bet dabar kol kas tfu tfu tfu, kad neprisikalbėti, draugaujam labai gražiai wub.gif daug žiūri Gustavo enciklopedijos, Keistuolių ir dvd, ir cd, Geltonų plytų kelias, kas dar neatradot iš naujo su mažiais - rekomenduoju thumbup.gif ir cd, ir dvd, ir spektaklis - puikūs wub.gif
pasirodykit seniai matytos -kaip gyvenat? 4u.gif
Atsakyti
Kazkaip visu pasisakymuose radau po delele savo Mėtos! miniatiurine paaugliuke, iskart krokodilo asaromis prasymas kazko ir t.t. ir t.t. Nuosprendis - toks laikotarpis! lotuliukas.gif doh.gif

Aldyte, mano Meta irgi namus kramte, bet pries pat Austei atsiradant ir jai atsiradus, issigydem pazadu, kad savaite isbuvus nekramcius nagu bus anie lakuojami. Mums prireike si iproti isgyvendinti pora menesiu, bet pavyko, bet va kaip nosies krapstyma ir paskui pirsto kisima i burna isgyvendinti tai nesuvokiu, rodos jau isbandyta viskas unsure.gif
Atsakyti
na. mano sausinukas tai kaip ir viskas puikiai. buna tu tokiu pazirzenimu, buna "ar tu mane girdiiiiiiiii", bet kam gi ju nebuna? as pati dar is to amziaus neisaugau lotuliukas.gif siaip mes su juo panasus. artimi. abu galim skaityt, lipdyt ir kepti valandu valandas. o mazasis razbaininkas visa ne toks... jei as buciau jo nepagimdziusi, sakyciau ne mano vaikas biggrin.gif gali su manim pusvalandi gincytis kad siandien ne penktadieniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssss ir nors tu ka... 3mecio krize ane? bet kad jis nuo gimimo toks biggrin.gif
Atsakyti