Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

QUOTE(silver 27 @ 2012 11 10, 17:39)
Na kad jau pasiguost...vakar palaidojau savo mamą...o daugiau nežinau ką ir parašyt...

uzuojauta nuosirdi 4u.gif
Atsakyti
Ilze pirma mintis kazkodel kad meres popins batai biggrin.gif
Atsakyti
Silver, linkiu susitaikyti ir paleisti lengvai....

maniskis nori lego ten kazkokio super duper rinkinio, kur kosmosas ar dar ten kazkas, pasakojo cia man tik as dar nesigilinau, manydama, kad iki kaledu gali viskas pasikeisti smile.gif

as pati noreciau nupirkti paspirtuka, nes esamas jau neisnesa jo svorio kategorjos ir man tiesiog gaila kad sulauzys. na bet po kaledu gi greit gimtadieniai, tai galima pagrupuot dovanas.

o tetoms ir dedems, jei nezino ka, visada patariu plastelina, piestukus, guasa. ir nebrangu ir dziaugias ir man gerai...
Atsakyti
Silver, užuojauta. Labai sunku turėtų būti, mama yra mama... Stiprybės.

Apie kalėdines dovanas: tik Monster High. Per praeitas kalėdas Kalėdų senis atnešė Frankę Steinę, tai dabar svajoja apie jos lovą ir kitas tos serijos lėles. Prisipažinsiu, man pačiai jos labai patinka blush2.gif (todėl ir pirkau pernai). Nes nuo barbiu saldumo vemt verčia, o šitos tokios "neformalės"... Visus metus tą lėlę tampo, iš rankų nepaleidžia. Bet va pribumbasų kainos tai užmuša doh.gif

Ilze, batai labai labai, beveik Monster higt stiliukas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilona_D: 11 lapkričio 2012 - 14:13
SILVER užuojauta 4u.gif
Atsakyti
Silver užuojauta 4u.gif

Aldyte, ačiū už komentarą. Neramu buvo, nes visgi akis. Dar vakar vis galvojau, gal vistik iki Santariškių važiuot. Va tik šiandien jau geriau, jau beveik dingo tas raudonumas, dar apačioj pačioj šiek tiek. Taip ir nesuprantu kas čia buvo, nes vėjaraupių bėrimo akių vokuose nebuvo (žinau, kad gali ir ten būt), tai nebent kažkas pačiam viduj jei taip įmanoma. Iš kitos pusės tie vėjaraupiai jau baigėsi, jau antradienį naujo bėrimo nebuvo, o akis paraudo ketvirtadienį. Guziukas už ausies dar yra, beje jis priešingoj pusėj, nei paraudus akis. Šiandien dar mintis kilo, jis iš vakaro kaktoj guzą užsistatė. Kiba su tuom susiją? Kaip kokia mėlynė? g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
silver, užjaučiu, pritariu visiems čia parašytiems žodžiams, niekas nepasimiršta, ypač toks artimas žmogus..bet palengvėja su laiku, žinok tą ir lauk to laiko, kai šiek tiek palengvės..stiprybės console.gif
ilze, batai tikrai wub.gif na kaip, ar leidai Adomėlį sportuot? 4u.gif
Pas mus trasoje ilgą laiką jau Lego Hero Factory visi įmanomi variantai, po jo - enciklopedijos, Alias, domino įvairūs, šaškės, laaaaabai geras daiktas kamuoliai tokie dideli su rankenom, jau keli mėnesiai gyvenam kamuolių pasaulyje, nes vienas didžiulis, mažesnis su "ūsais", na ir dar futbolo, krepšinio ir šiaip..be stiliaus biggrin.gif futbolą ir krepšinį žaidžia kasdien su broliu, o ant didelių šiaip siunta ir žaidžia, vis jų prireikia, na čia jei kam idėja gal bus ar draugų vaikams,ar savo, Rimi ir nuolaida dar tiems kamuoliams dideliems smile.gif
Visiems ligoniukams sveikatos 4u.gif
Atsakyti
nea, jolacka, neleidau, gyvenam vis dar savaitę ten, savaitę šen, per tuos mano darbus nėra pastovumo, tai negaliu padoriai prirašyt kažkur. Mūsų būsimojo rajono centras priima tik mokyklinukus, tai jaučiu nuo iito rudens reikės Kaune kažko pasižiūrinėt, ja svajoju apie tą laiką, kai jis valandą sportuos, o aš jo belaukdama skaitysiu kygą kokią tai biggrin.gif Va kiek nedaug man reikia iki laimės lotuliukas.gif
Atsakyti
ilze, aš tave suprantu, pati kol laukiu mažiaus, visad skaitau knygą, malonumas wub.gif man būtent ta valanda yra valanda su knyga smile.gif nors dabar susibendravom su mamomis, tai jau porą kartų neišsitraukiau knygos, bet bendravimas gi irgi malonumas smile.gif nieko, susitvarkysit su gyvenama vieta, viskas stos į vėžes, kaip Vytutė mažoji laikosi? kaip su broliu bendrauja ? smile.gif
Atsakyti
silver, ilgai lydėjai Ją turbūt. Dabar gal sau padovanok laiko. Maldoms, prisiminams. Nusipelnai labai daug švelnumo - imk jo kiek tik gali iš visų. Ramybės jūsų šeimai.

Ilze, šiuo metu darau lygiai tą patį. Nors turiu priimti svarbių sprendimų gyvenime (dėl būsimo grįžimo/negrįžimo į darbą ir t.t.), aš užsiimu jo didenybe AtIDĖLIOJIMU. Sodinau tris vazonus kompozicijų, tai pusdienį sugaišau ir nagus gerai žemėse pastiprinau... Patinka man nežydinčios, tokios skulptūrinės gėlės - kopūstai ale 'žydintys', smilgos/viksvos visokios, sukulentai (beje, koks lietuviškas pavadinimas jiems).

Siunčiu sau ir visoms, kam reikia, neskubėjimo išminties. Dar sveikatos ir gražių santykių. Gerų pažėrėt dovanų idėjų, bet aš tai gausiu laišką Kalėdų seneliui (teks iš jo rinktis). Pernai buvo septyni pageidavimai, perspėjau, kad senelis tiek negali, pildžiau kelis, su išlygomis...

Atsakyti
QUOTE(aldyte @ 2012 11 12, 20:17)
sukulentai (beje, koks lietuviškas pavadinimas jiems).

Nu aš kitokio nežinau apart sukulentų g.gif
Atsakyti
Silver, uzuojauta...
Atsakyti