Įkraunama...
Įkraunama...

Žiema sausinukų namuos

VATAIPVA as siandien is venos kraujus dariausi, CRB ir remautoidini faktorius. Tai gyd sake, jei bus nukrypimu, vienareiksmiskai pjaut angina. Voztuvo prolapsa jau turiu, sanariai jau skauda, tai nzn ko cia ir belaukti.Pasiklausiu pirmadieni ateinanti kai vaziuosiu rezultatu apie ta tavo mineta tyrima.
J beveik sveika, karkalu nebesigirdi. Ateinanti pirmadieni i darziuka.
As pradedu saviski ikalbineti pasieskoti nuosavo busto. bijau paskolu, atliekamu litu irgi nera, bet sitaip gyventi , kaip dabar gyvenu, tikrai nenoriu.
Atsakyti
labas rinkimų sekmadienis,

Balsuojate merginos? Tada sveikinu. Pati į ambasadą jau senokai paleidau balsą. Džiaugiuosi aktyvumu (nors truputį neramu, kodėl žmonės aktyvesni - tikiuosi dėl to, kad klounų seime nebūtų, o ne atvirkščiai....), laukiu laukiu rezultatų.

Tyla mūsų pokalbiuose? o kiek ligų ir naujų patyrimų ištiko?

Sofija šoka, dainuoja chore (bažnyčios) ir dar čiuožti mokosi. Kartą per savaitę viskas, taip lengvai. Čia jie neturėdami supratimo apie futbolą puola po dviejų treniruočių varžytis, lipa ant scenos net judėti pagal muziką nemokėdami ir t.t. Aišku, susimoka krūvą pinigų už repeticijų ir koncerto kostiumus, o tada aikčioja - mano balerina. Bet vaikai nuolat girdėdami tuos "you are the best" ir "good job", gal tikrai įgyja kažkokios drąsos (atleiskite už nuvalkiotą žodį) ateičiai....

Sveikata gera. Santykiai su jaunesniąja sese - nuolat balansuoja ant myliu-nenoriu matyti ribos. Po mokyklos grįžusi Sofija atlaiko daug dėmesio. Šeštadieniais mokomės lietuvių kalbos. Kai mama mokytoja blush2.gif - jai drąsu mokytis... O man irgi geras spyris - padaryti porą valandų įdomiomis aštuoniems padykėliams.

O kas pas jus?
Atsakyti
balsavau su mazaja nuejus.

Pati is sinusitu neisbrendu. Nu niekaip. jau gal trecia ar ketvirta karta metuos. Skauda zandus, galva, dantis, vaistus geriu doh.gif issigydysiu o su nauja sloga vel tas pats bus.
Mazei dantis islindo, tai istisinio zviegimo pilnas namas.
Atsakyti
Aha balsavom smile.gif

Elena susirgo vėjaraupiais doh.gif
Atsakyti
Balsavom su panom ir mes...
Atsakyti
as tokiu eiliu balsavime dar gyvenime nemaciusi... bandem viena syk pries cirka, nesulaukem savo eiles, po cirko ir pries teatra dar valanda atstoveje atidavem balsus. bet rezultatai tai stulbinantys ... gaila kad tiek daug renkasi tokias nesamones...
Atsakyti
QUOTE(žiog(ien)ė @ 2012 10 15, 10:24)
as tokiu eiliu balsavime dar gyvenime nemaciusi... bandem viena syk pries cirka, nesulaukem savo eiles, po cirko ir pries teatra dar valanda atstoveje atidavem balsus. bet rezultatai tai stulbinantys ... gaila kad tiek daug renkasi tokias nesamones...

koks kultūrinis tvarkaraštis, Žioge 4u.gif puiku.

O rinkimų rezultatai stebina, jooo. Ir teigiamai (šiek tiek), ir neigiamai. Labai bendras rezultatas (kol kas) neigiamas ir bloškia mus gerokai praeitin. Nu kas mes per runkelių tauta... schmoll.gif

DP už papirkinėjimą reikia diskvalifikuoti... įdomu, kokios ten realiai sankcijos už bambalinius balsus...

Vienas geriausių rinkimų komentavimų - SM bigsmile.gif
jau senokai būtent SM skaitau violetines ir rinkimų naujienas. Rekomenduoju. Subalansuota moterims ir kartais labai taikliai. Paplepėjimuose.
Atsakyti
na as nebent savo apylinke pasidziaugti galiu - DP ir DK liko toli nuo pirmu vietu smile.gif
Atsakyti
Yra gyvų? unsure.gif Ar po rinkimų nieks neatsigauna? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltona @ 2012 10 24, 13:34)
Yra gyvų?  unsure.gif Ar po rinkimų nieks neatsigauna?  biggrin.gif

aūūū, aš, tiesą sakant, tikrai priblokšta. Yra visgi runkelių tautos ir kiek labiau išsivystę tautos. Man susiklostė tokia nuomonė ilgai tyrinėjus įvairias aplinkas. Kad ir kaip myliu savąją lietuvišką naciją ir jaučiuosi jos dalimi, turiu pasakyti, kad esame kvaili ir tamsūs... didesnė pusė mūsų. Kita pusė - visai kitokia, su ja ir bendrauju, ir džiaugiuosi ja... bet anos juodosios pusės juk neišmesi?
Todėl esu giliai nuliūdusi. Ir šiaip kažkokia duobė.

dar buvome viduri virusą pasigavę. tai kelias dienas tikrai gulėjau...

Pasiilgau rudens Lietuvoj, nagi pasakokit, kas kiek kaštonų ir gilių prisirinko...
Atsakyti
Labas,
Bjaurus tas ruduo darosi. Šalta, vėjuota, lietinga.
Aš visiškai apolitiška. nesidomėjau visai praėjusia rinkimų kampanija. Nespėju visur.
Iš vaikų temos: Pametėm trečią dantį. Sloguojam, kostim.
O visa kita po senovei.
Atsakyti
Aldyte nieko nepadarysi, runkelis toliau savo lysves pasauliu nesidomi. uz tai laimi visokie dp dk ir panasus svieto lygintojai biggrin.gif

Mano fronte nieko labai naujo. Mazei siandien 6men stuktelejo biggrin.gif augina jau dantis. turi net du. (i fotki imeciau nuotrauka)
V savaite neina i darza. koseja snarglejasi. Uz tai dziugina tai kad intensyviai mokosi raides. Manau iki nauju metu ismoks visas. Dantys vietoj. net nezada judeti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraciux: 25 spalio 2012 - 09:15