Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

i 
dalis ne vietoje kilusios diskusijos perkelta čia
Atsakyti
Turiu vieną krikšto sūnų, matomės dažnai.
Atsakyti
kilo toks nekuklus klausimas tiems kas turi kelis krišto vaikus:

ar visus mylite viedonai ?
Atsakyti
Esu 2 vaikam krikštamotė,ir abiem per savo nenorą,buvau priversta atlikti krikščionės pareigą.Mergaitę krikštijom kai man buvo vos 15m,nes ji sirgo ir reikėjo skubėti,o nebuvo kam verysad.gif ,o kitam vaikui,berniukui-man buvo vos 18m,tai irgi kuriozinė situacija,jo "būsima"kūma dailioj formoj "nusiplovė",o viskas buvo jau suruošta... g.gif
Ar dažnai matausi g.gif ne... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotari @ 2007 03 09, 09:47)
kilo toks nekuklus klausimas tiems kas  turi kelis krišto vaikus:

Aš turiu keturis krikšto vaikus. Bet iš jų labiausiai myliu tik vieną. Pirmą kartą kūma tapau netikėtai, kai buvau vos 15 metų, net tikroji kūma neatvyko. Antrą vaiką matau retai ir kažkokio šilto jausmo nejaučiu. trečias vaikas mano mylimiausias. O ketvirtą kartą tapau kūma per šantažą. Buvo pasakyta, kad nėra kandidatų į kūmas ir jei aš nesutiksiu, vaikas liks nekrikštytas. Negalėjau šito leisti. Sutikau. Bet vaikas man visai svetimas.
Atsakyti
Turiu viena krikste 4u.gif
Atsakyti
Kol kas turiu 1 krikštasūniuką, bet nuo balandžio 14 turėsiu dar vieną wub.gif Ar dažnai matomes, sakyčiau taip thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladka: 28 kovo 2007 - 10:31
Turiu viena kriksto dukra. krikstijau 20 metu... tuo metu buvau netekejusi, daug ko nenutuokiau apie vaikus... ir i tradicijas nebuvau isigilinusi, beje mirksiukas.gif myliu ta mergaite - ji mano dukterecia smile.gif matomes pakankamai daznai. krikstijau, tiesa, su svainio broliu. dabar jau, kai turiu MB, noreciau su juo vaikuti pakrikstyti 4u.gif bet kad nekviecia niekas kol kas... matyt, taip gyvenime yra - vienus "santazuoja", kad eitu krisktyti, kitu nekviecia, ale kazi kodel? g.gif esu doras zmogus rolleyes.gif
Atsakyti
esu vieninteles mergytes kriksto mama daugiau ir nebenoreciau buti...
Atsakyti
As turiu tik viena krikstadukra, bet sese laukisi antro ir praso buti antro vaikelio krikstomamyte..ar nieko blogo nebus vaikams kad nepasidalins tarpusavyje g.gif
Atsakyti
Turiu vieną krikštasūnį, matomės pakankamai dažnai 4u.gif
Atsakyti
[FONT=Arial]
QUOTE(Lotari @ 2007 03 09, 09:47)
kilo toks nekuklus klausimas tiems kas  turi kelis krišto vaikus:

[COLOR=green][COLOR=orange]
Turiu vieną krikštasūnį,bet 14d dar kartą tapsim krikšto tėvais,aš tuo labai patenkinta,myliu abu vaukus,jokio skirtumo nejaučiu.Tų mažučių vaikelių negali nemylėti,juk jie tokie nuoširdūs,gražučiai,meilūs ir tt.. 4u.gif 4u.gif
Krikštasūnis,jam 3,5metukų,gyvena kitame mieste,tai kai sužino kad atvažiuosime,nešiojasi foto nuotaruką ir laukia mūsų,rodo visiems kad čia mano kūma ir mano kūminas smile.gif .Juk tai taip smagu.Aš manau,kad turėti daug krikšto vaikų yra faina thumbup.gif
Atsakyti