Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

turiu du krtikšto vaikus: mergaitę ir berniuką, tačiau bendrauju tik su mergaite ir jos šeima, ji mano pusbrolio dukra, visada ją pasveikinų visų švenčių proga, lankom viena kitą, jai jau 6, tai pati pasako kada nori pas Kūm nuvažiuoti, o va su berniuku, kuriam dabar 11, nebendrauju, vien dėl to, kad negaliu bendrauti su jo tėvais
Atsakyti
turiu 1 krikšto dukrytę, tiesa pasakius nepertoliausiai gyvenam, o matau tik 1-3 kartus per metus. per gimtadienį ir kalėdas sad.gif
Atsakyti
Turiu viena kriksto dukra,jei sausio pabaigoj 2 metukai.Ji is dvinukiu,bet nors mane mazai mato,kadangi gyvenu anglijoj,atpazysta...
....kaip jau tu mergaiciu pasiilgau... verysad.gif
Atsakyti
Mes dar iš viso nesame krikštatėviai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kribuk @ 2007 01 17, 09:41)
Mes dar iš viso nesame krikštatėviai. verysad.gif

mes dar ir nesame verysad.gif bet neuzilgo jau turi gymt musu krykstavaikis thumbup.gif
Atsakyti
as esu jau krikstamote savo sesers pirmagimiui, o va pavasari ji bus manajam thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu du krikštavaikius thumbup.gif Krikšto dukra kuriai jau 23 meteliai ir krikšto sūnų kuriam 21. Pirma krikštijau mergaitė brolio dukrytė, bendraujam vos ne kiekviena diena, nes netoliese gyvena, visalaik užbega paskambina, arba kai dabar visi kompiuterizuoti ,bendraujam kompu. Kai jau paaugo tai ir kavinukes eidavom kartu, ir į kiną,vasara prie ežero visalaik paimdavau kai su draugais važuodavau.Kai jau nebeužeina kokia savaite siunciu gresminga laiska sakau nuotrauka atsiusk, o tai pamiršau kaip atrodai.
Na su krikštasūnių tai sudetingiau nes gyvena Klaipėdoj , bendrauju telefonu, kompu per šventes tai butinai siunčių dovanas, o dabar kai jau bernelis paaugo, tai ir pats per atostogas atvažiuoja su draugais pas mane pasisvečiuot. Aš pas juos nulekiu kai kokia denele laisva turiu. Tai mano draugės sunelis, su kuria bendraujau oi jau nepamenu kiek metų g.gif Ir abudu krikšto vaikai bendrauja tarp saves susirašineja kai atvažuoja Klaipedietis, tai jau abudu šauna linksmintis, ar kaip dabar sako tusintis su draugais. Na ir panele jau kaip važuoju į Klaipėda visalaik jei gali tai važuoja su manim. Abu mano krikšto vaikai gimė po žuvies ženklu. Artėja gimtadieniai tai jaučiu bus bankrotas lotuliukas.gif
Atsakyti
As esu kriksto mama berniukui.Jis mano drauges is studiju laiku.Jam dabar 5m.Susitinkam daznai,gyvena netoli. 4u.gif
Atsakyti
Vyras turi krikštasūnį,aš taip pat vieną krikštasūnį ir bendrą krikštadūkrą thumbup.gif .Su visais tikrai bendraujam,su krikštadūkra daugiau,nes gyvena tame pačiame mieste.Bet visada kada tik susitinkam turim dovanėlę savo krikštavaikiams thumbup.gif ,ir žinau,kad jie mus laiko gerais krikšto tėvais ir mus myli wub.gif
Atsakyti
Aš turiu krikšto dukrą. Jai greitai sueis 5 m. Mažesnę dažnai lankydavau, bent į dvi savaites vieną kartą ir dažniau. Dabar telefonu pasišnekam. Mielai aplankyčiau, bet mano mažas lelius smile.gif pasimatymus apribojo sad.gif
Atsakyti
Nu va o mes su vyru jau turime 2 krikstasunius ax.gif ir dar vasara nusimato trecias lotuliukas.gif tai turesim jau 3 berniukus, gerai kad pilvelyje pas mane mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turiu krikštasūnį, o mano vyras dar vieną, abu berniukai ax.gif

Tą berniuką gana dažnai matau, bendraujam, bet.....yra didelis bet......
aš kaip supratau, mes tapome krikštatėviai tik todėl, kad tiiems žmonėms nebeliko ką pakviesti, nes buvom artimiausia giminės rolleyes.gif

Šiaip tas pasirinkimas krikšto tėvų tikras galvos skausmas, labai dažnai tiesiog formaliai apsikeičiama, aš imu brolio vaiką, brolis mano, arba sesers, sesuo mano ir pan..... Man nepatinka toks dalykas, jis netikras....noriu kaip senovėj, kad krikšto tėvai suprastų, kad po tėvų- jie vaikeliui patys artimiausi.... 4u.gif pvz dabar visi lyg ir laukia, kad mes krikštatėviais pakviestumėm mūsų krikštasūnio tėvus, bet aš nenoriu...nepasakyčiau, kad su jais gerai sutariu...tuo labiau nelabai aš mėgstu savo kkrikštasūnį- tai labai lepus, irzlus vaikas...kai krkikštijom, mes su vyru jo net ant rankų nelaikėm, nes tėvai neleido, atseit vaikas išsigas...tai kokia aš krikšto mama??? unsure.gif

man nesvarbu, ar tai giminės, ar draugai, jauni, as seni...noriu, kad krikšto tėvai būtų iš širdies, mylintys, geri, o ne iš pareigos, kad kažkas pakvietė, jiems nesmagu atsisakyti ir sutiko....................

taigi, dar nežinom, kas bus mūsų mažės krikštatėviai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikadelė: 06 kovo 2007 - 16:04