Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

Esu sesers dukros krikšto mama, susitinku beveik kas dieną, nes gyvenam tam pačiam mieste, o ir auginu savo dukrytę, tai atvažiuoju su vėžimėliu dažnai.
Per šventes visada dovanėlę įteikiu ir šiaip kur važiuoju pasiimu ar į spektaklį nusivedu ar baseiną. Žodžiu esu tikra krikšto mama tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Patieška @ 2006 08 29, 22:02)
Na tai tegu pati atveža krikštaduktę, jei mano kad reikia dažniau. Kartą į mėnesį tu, kartą ji...Krikštas ne tik tavo, bet ir tėvų įsipareigojimas

Tai kad pati neveža, pinigėlių neužtenka dažnai pas mane užsukti. bet kažkaip pas mane jų turi atsirasti kad ji nustotu pykti, nesinori su nuosava seserimi rietis
Atsakyti
mes su vyru turim vieną krikštaduktę smile.gif tai mano pusseserės mergytė, db jai 1,8 metukai. Mes ją su vyru labai mylime wub.gif jis buvo kažkada pasakęs - ji dar nežino kaip jai pasisekė biggrin.gif nu pažiūrėsim biggrin.gif tai vat, o lankome ir lankysime kaip jau išeis, nes mus skiria 200km smile.gif

beje, aš manau, kad esmė ne lankymosi dažnume ir ne dovanų kiekyje (nors aš važiuodama visada ka nors atvežu, - kitaip nemoku biggrin.gif ) wink.gif
Atsakyti
o as turiu du kriksto vaikus.sesers dukryte,kuriai yra 4metai.ir vyro sesers sunus,kuriam yra 10metu.tai kai susitinkam nuperku koki saldaini ar leda.jie patys issirenka ko nori.
Atsakyti
vieno smile.gif
Atsakyti
Kai aš susipažinau su vyru, tai jis jau turėjo krikštaduktę. Mergytė labai bailiukė ir nieko neprisileidžia, tai ir aš niekaip jos neprisikalbinau. verysad.gif Jei dabar 10 metų Dabar abudu turim krikštaduktę - tai mano brolio megytė. jei dabar 1.5 metukų, fainutė, bet tokia lepūnėlė, kazd net baisu doh.gif Nors pirmoji mergytė gyvena tame pačiame mieste kaip ir mes, bet dažniau aplankom brolio dukrytę (jie gyvena Marijampolėje) Lieka nuoskauda, kad retai aplankom pirmają mergytę, bet stengemės nepamiršti gimtadienių, įvairių švenčių. unsure.gif Neseniai buvo pirma komunija tai suruošėm mažytę šventę. Gal taip kompensuosim bendravimo trūkumą ax.gif
Atsakyti
kol kas neturiu nei kriksto dukrytes, nei kriksto sunelio, tikiuosi dar tureti, kol kas niekas is artimu neturi lialiuku, laukiu kol sesuo tures:))) manau bus puiku, ustat suneli turiu,o cia dar puikiau thumbup.gif
Atsakyti
Turiu ir krikšto sūnų, ir krikšto dukrą thumbup.gif Na, nors krikšto sūnus gyvena Lietuvoje, bet ne tame pačiame mieste kaip aš, mes su juo labai retai matomės, o su krikšto dukra, nors ji ir ne Lietuvoje gyvena susitinkame daug dažniau ir kai ji būna Lietuvoje, ne vieną dienelę mano ir mano vyro namučiuose pagyvena thumbup.gif
Atsakyti
O mūsų šeima turi iš viso tris krikštadukras. viena vyro, viena mano ir viena bendra smile.gif matomės, sakyčiau, ne taip ir dažnai. aš vis nedrįstu jų kur nors nusivežti, nes pati turiu dar mažą lialią. o dėl dovanų, tai tikrai nemanau, kad reikia didelių ir gausiai:) svarbiausiai su vaiku bendrauti. ir dar kažkur skaičiau, kad krikšto tėvai reikalingiausi vaikui paauglystėje, kai prasideda konfliktai su tėvais ir pan., tada tiesiog reikia nuomonės iš pašalies. Žinoma, jei dabar nebedrausi, tai vaikui tavo nuomonė ir ateityje gali nieko nereikšti unsure.gif
Atsakyti
Aš turiu viena krikštasūnį. Ir kas liūdniausia nemačiau jo jau kokius 4 metus verysad.gif Nes jo tėvai išsiskyrė ir jo mama kažkaip nelabai linkusi su manimi bendrauti...Tai dabar tik per didžiasias šventes vienas kitas pasveikinam ir tiek blush2.gif
Nepatinka man tai, oi nepatinka verysad.gif
Atsakyti
Turiu vieną krikštasūnį jam jau greit šešeri metukai, pirmaisiais jo metukais dažnai susitikdavom, tačiau dabar jis su tėveliais gyvena užsienyje, tai susitinkam tik kartą ar du per metus, liūdna.
Atsakyti
o as turiu kriksto dukra (brolio dukra), jaj 9 metaj.matomes gan daznaj ir sutariam pujkiai thumbup.gif kaj atvaziuoja pas mane i svecius, lepinu, stengiuosi sugalvoti kokiu pramogu... dabar jej ypac rejkia demesio, kaj pagimdziau dukryte, visas demesys jaj, o kriksto dukra lieka nuskriausta ir taj pujkiai jauciasi is jos bendravimo schmoll.gif
Atsakyti