Aš turiu krikšto sūnų 13 metų ir krikšto dukrą beveik 7 metų. Su sūneliu,deja,neišeina dažnai pabendraut,o su dukryte matausi kasdien
Mes su vyru po poros savaičių tapsime pirmą kartą krikšto tėvais.Labai džiaugiuosi,nes tai buvo mano svajonė.Vieną turėsiu ir man pilnai jo pakaks.Esame nelabai jau pinigingi,todėl manau turėti daug krikštavaikių irgi prabanga.
mes esame vienos mergytes kriksto tevai. sia vasara kviete taippat mergyte krikstyti, bet atsisakeme kad butu buves berniukas... gal....
Esam dviejų krikšto vaikų tevai , mergytės 16m ir berniuko 9m . Su berniuku matomės pakankamai dažnai , o su mergaite : į metus 2 kartus , per kalėdas ir naujus metus .
mes esam 7m. ir 17m. berniuku krikstateviai...
beje dabar septiniolikmetis krikstasunis pakrikstijo mano mazaji vaika
beje dabar septiniolikmetis krikstasunis pakrikstijo mano mazaji vaika
O mano krikstasunis ir krikstadukra turi vaikelius panasaus amziaus, kaip ir mano dukryte
Mano krikštasūniui 7 metai, matomės tik per šventes, bet su vyro krikšto dukra bendraujam kasdien.
Mes turime viena bendra kriksto dukra (5metai), vyras turi dar viena(12metu)
Bendra kriksto dukra matydavom labai retai, nes gyveno graikijoj, dabar jau grizo i LT ir stengiames kuo daugiau praleisti laiko su ja.
O su vyro krikstadukra matomes reciau
Bendra kriksto dukra matydavom labai retai, nes gyveno graikijoj, dabar jau grizo i LT ir stengiames kuo daugiau praleisti laiko su ja.
O su vyro krikstadukra matomes reciau
o kaip jūs manot, kaip dažnai reikia su krikšto vaikais matytis ? Kilo toks klausimas, nes paskutinio krikšto vaiko mama baisiai pyksta kad dažnai neužsukam, ir jos nenuramina argumentai jog mes gyvenam nuo jų 150 km. Nors aš pasakyčiau jog jei aplankome kartą per mėnesį, tai nėra labai jau blogai. Ji pyksta , o aš nežianu ką jau bedaryti.
Mes su vyru turim 2 krikstadukras ir 1 krikstasuni, vyras dar turi viena krikstasuni. na o matomes su aabiem krikstadukrom kazkur pora kartu i menesi, vasara su viena dar dazniau, su kita reciau. Krikstasuni pakrikstijom pries savaite, todel dar negaliu pasakyti, kaip daznai susitinkam. O vyras su savo krikstasuniu beveik nebendrauja
aš manu kad ne lankymosi dažnume yra esmė, bet kaip tai paaiškinti kitai mamai
QUOTE(Lotari @ 2006 08 28, 20:59)
Nors aš pasakyčiau jog jei aplankome kartą per mėnesį, tai nėra labai jau blogai. Ji pyksta , o aš nežianu ką jau bedaryti.
Na tai tegu pati atveža krikštaduktę, jei mano kad reikia dažniau. Kartą į mėnesį tu, kartą ji...Krikštas ne tik tavo, bet ir tėvų įsipareigojimas....Tas viena. Antra - ko mama tikisi ar tikėjosi iš tavo krikštamamavimo...Man toks dažnumas tokiu atstumu atrodo visiškai normalus...krikštas įpareigoja krikštatėvius būti vaikui krikščioniško gyvenimo pavyzdžiu, padėti auklėti krikščioniškai ir t.t., bet lankymo dažnumo nenustato. Tėvai turbūt matė kokiu atstumu nuo krikštavaikio gyvenat kai kvietė tapt krikštatėviais, taigi jei buvo labai aktualu tas matymosi dažnumas, taip ir turėjo sakyt....maždaug, kviečiame tapti krikštatėviais ir norėtume kad su vaiku matytumėtės bent kartą per savaitę....o ne po to kėlinėti sąlygas.
Aš savo krikštaduktę paskutinįkart išvis mačiau tik per krikštynas, nes greit po jų išvyko į užsienį. Kažkaip tikiuos, kad tėvam nekyla klausimų kodėl nelankau