Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

Aš vieno vaiko krikštamotė, o vyras-dviejų. Ir matomės, ir bendraujam dažnai. smile.gif Žinau, kad šią vasarą turėsim dar du krikšto vaikučius. ax.gif
Atsakyti
O aš esu dviejų mergaičių krikštamotė wub.gif
Atsakyti
kOLKAS ESU TIK 1 VAIKUČIO KRIKŠTO MAMA.
KAIP BEBŪTŲ GAILA SUSITINKAM RETOKAI.
Atsakyti
Pakolkas neturiu nei vieno rolleyes.gif Gal reikalinga kuma?? ax.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Esu pakrikštyjusi vieną mergytę smile.gif
Atsakyti
mes su vyru esam dvieju mergyciu krikstateviai 4u.gif , viena mergyte mazyte, o kita musu amziaus, bet vis viena vadinam kartais dukryte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Esu dviejų mergyčių krikšto mama, gaila bet kuri yra pirmoji su ja mažai bendrauju doh.gif gyvena ji kitam mieste, bet su kita praleidziu labai daug laiko matau kiekvieną savaite ir ja laaaaaaaaaaaaabai myllllllllllllllllliiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
Turiu 13 ir 7 metų krikšto dukras, ateityje galbūt ir dar vienas nusimato ax.gif
Su vyresniąja už poros savaičių išvažiuoju į Paryžių ax.gif
Atsakyti
Mes su vyru turime du krikštasūnius. Pirmasis ( Robertas) švęs jau penkius metukus, antrasis (Giedrius) metukus. Žinau kad turėsim ir dar vieną krikšto vaiką, Giedriaus sesutę ar broliuką. Susitinkam kaip išeina bet daugiausia vasarą, žiemą rečiau. Susistinkiam per gimtadienius, aišku sveikinam su mamos ir tėvo diena jų tėvelius, nes jie dar to negali padaryti, tad tai darom už juos.
Atsakyti
Su vyru turime viena (kol kas) krikstasuni ax.gif Labai daznai bendraujam, susuitinkam, kartu svenciam ivairias sventes, leidziam savaitgalius... Tai musu draugu leliukas bigsmile.gif
Atsakyti
nei vieno, bet kažkaip man to ir nereikia visai...
Atsakyti
Budama dar moksleive, krikstijau tris giminaiciu vaikelius: viena mergaite, du berniukus. Buvau tam visiskai nesubrendusi, jokios atsakomybes nejauciau - paprase, tai ir ejau i kumas, didelio malonumo nejauciau. Tik kai sia vasara pakrikstijau savo mazaja, suvokiau, kokia tai atsakomybe - buti kriksto mama.
Atsakyti