Aš vieno vaiko krikštamotė, o vyras-dviejų. Ir matomės, ir bendraujam dažnai. Žinau, kad šią vasarą turėsim dar du krikšto vaikučius.
O aš esu dviejų mergaičių krikštamotė
kOLKAS ESU TIK 1 VAIKUČIO KRIKŠTO MAMA.
KAIP BEBŪTŲ GAILA SUSITINKAM RETOKAI.
KAIP BEBŪTŲ GAILA SUSITINKAM RETOKAI.
Pakolkas neturiu nei vieno Gal reikalinga kuma??
mes su vyru esam dvieju mergyciu krikstateviai , viena mergyte mazyte, o kita musu amziaus, bet vis viena vadinam kartais dukryte
Esu dviejų mergyčių krikšto mama, gaila bet kuri yra pirmoji su ja mažai bendrauju gyvena ji kitam mieste, bet su kita praleidziu labai daug laiko matau kiekvieną savaite ir ja laaaaaaaaaaaaabai myllllllllllllllllliiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuu
Turiu 13 ir 7 metų krikšto dukras, ateityje galbūt ir dar vienas nusimato
Su vyresniąja už poros savaičių išvažiuoju į Paryžių
Su vyresniąja už poros savaičių išvažiuoju į Paryžių
Mes su vyru turime du krikštasūnius. Pirmasis ( Robertas) švęs jau penkius metukus, antrasis (Giedrius) metukus. Žinau kad turėsim ir dar vieną krikšto vaiką, Giedriaus sesutę ar broliuką. Susitinkam kaip išeina bet daugiausia vasarą, žiemą rečiau. Susistinkiam per gimtadienius, aišku sveikinam su mamos ir tėvo diena jų tėvelius, nes jie dar to negali padaryti, tad tai darom už juos.
Su vyru turime viena (kol kas) krikstasuni Labai daznai bendraujam, susuitinkam, kartu svenciam ivairias sventes, leidziam savaitgalius... Tai musu draugu leliukas
nei vieno, bet kažkaip man to ir nereikia visai...
Budama dar moksleive, krikstijau tris giminaiciu vaikelius: viena mergaite, du berniukus. Buvau tam visiskai nesubrendusi, jokios atsakomybes nejauciau - paprase, tai ir ejau i kumas, didelio malonumo nejauciau. Tik kai sia vasara pakrikstijau savo mazaja, suvokiau, kokia tai atsakomybe - buti kriksto mama.