Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

Aš turiu 7 krikšto vaikus.Pirmą pakrikštyjau pusseserės sūnų,būdama 16 metų,jis gyvena Krasnodare,jam dabar 16m,paskutinį kartą pas jį buvau prieš 13m,bet aš jį visada pasveikinu su gimtadieniu,siunčiu siuntinukus.Antrą krikštyjau savo pusseserę,su ja matomės dažnai.Brolio dvi dukras krikštyjau,taip pat dažnai matomės.Su vyru krikštyjom draugų dvi dukras ir su jom dažnai matomės.Septintą pakrikštyjau vaiką, šeimoje,kurioje dirbau aukle.Man buvo labai netikėta,kai manęs to paprašė.Aš jau pas juos nedirbau aukle 4 metus,bet labai bendravau su tuo vaiku,pasiimdavau pas save namo,sveikinau visom progom.Sunku būna,kai ateina Kalėdos,o vaikų taip daug ir norisi visiems geras dovanas nupirkti.Dabar draugė prašo,kad pakrikštyčiau jos sūnų,bet nežinau,ką daryti,šiaip jau nenorėčiau,jau daug turiu,bet sako,kad negalima atsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(auklyte @ 2006 01 23, 15:25)
sako,kad negalima atsisakyti.

Čia prietaras - neverta į jį kreipt dėmesio wink.gif O va jei nori būt gera krikšto mama ir manai, kad dėl tiek krikštavaikių negalėsi - jau ir motyvas, bet čia tik nuo tavo noro ir galimybių priklauso 4u.gif
Ale daugiavaikė krikštamotė thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu vieną krikšto sūnų, sesės berniuką, kuriam jau beveik 4 metai. Bendraujam ir susitinkam labai dažnai, tikiuosi taip bus visada bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu viena kriksto sunu, mes matomes retai, nes didelis atstumas , kol neturejau savo leliau tai vaziuodavau per visas didziasias sventes, bet dabar........,nors ta pati galiu pasakyti ir apie savo kriksto mama, mat ji yra mano kriksto sunaus mama, tai nekomentuosiu.

Bet seis metais turesim su vyru ir krikstadukra, su ja matysimes daznai nes ji yra brolio dukryte flirt.gif
Atsakyti
As krikstijau viena mergyte. Ji mano sesers dukryte. Labai ja myliu.Tikrai daznai matomes. Visada, kai susitinkam, turiu jai koki saldaini ar siaip lauktuviu. Sveikinu su gimtadieniu ir per Kaledas, o jei kada vaikstom kartu parduotuvej ka nors jai nuperku.
Atsakyti
As turiu viena kriksto sunu,kuris dabar jau visas vyras,ir krikstamotes saldainiukai jo jau nedomina tongue.gif o abu kartu su vyru esame vienos mergaites kriksto tevai,susitinkame tik karta metuose-kai griztame atostogu smile.gif
Atsakyti
O as turiu tris krikšto vaikus ax.gif
Atsakyti
As turiu 3 kriksto sunelius smile.gif
Atsakyti
smile.gif As esu dvieju savo sesers mergaiciu kriksto mama smile.gif Ir musu su sese krikstamote yra ta pati (mamos sesuo). Tai man mano krikstadukres yra kaip dukros, labai jas myliu. Dabar jau ir pati savo maza dukryte ir jos krikstamote bus mano sesuo (mano krikstadukriu mamyte) smile.gif
Atsakyti

O as turiu du kriksto vaikus,mergaite ir berniuka.Mes su vyru abu juos pakrikstijom, mergyte - drauges dukra, berniukas -draugu sunus.Ir manau, kad dar busime, nes Vyro sesuo dar vaiku neturi, o kai tures tai niekur nedingsim turesim krikstyti, nes ir ji musu sunu pakrikstijo thumbup.gif
O per kaledas tai kisenes pratusteja doh.gif , o dar ir savo jau du turime blink.gif ,bet su savo kriksto vaikais susitinkame gan daznai ir ne tik per sventes thumbup.gif
Atsakyti
As vieno dar mazo vaikinuko krikstamote tongue.gif Sesers sunus...matomes retai kadangi mus skiria atstumas verysad.gif
Atsakyti
Turiu vieną krikšto sūnelį, bet matomės retai, atstumas. blush2.gif
Atsakyti