Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

Turiu tris krikštasūnius-13m.,9m.,ir mažiausias-8mėn.

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
As jau turiu viena 8 metu, lankau gana daznokai, nors ir gyvenam ne tam paciam mieste...
O dar viena turesiu vasara, taip pat lankysiu kiek galesiu smile.gif
Manau turi vaikai jausti, kad turi antrus tevelius wub.gif
Atsakyti
Aš labai noriu tapti krikštamote blush2.gif Tik gaila, kad teks ilgokai palaukti cry.gif .
Atsakyti
Turiu du krikstasunius-13m. ir 7m. wub.gif .Deja matomes retai,nes gyvena Londone ax.gif
Atsakyti
As irgi noriu pasigirti: turiu du krikstasunius - 17m. ir 2m.
Nu didesni tai labaaaaaaaaai retai matau, ir as neprisiruosiu nuvaziuoti ir jis retai pasirodo. Maziuka ziema irgi retai ( tai jis serga, tai maniskes), vasara dazniau thumbup.gif .
Atsakyti
Esu pati blogiausia krikšto mama doh.gif Kai buvau 16 metų, pusbrolis pakvietė būti jo sūnaus krikšto mama. Dabar berniukui 10 metų, o bendravimo tarp mūsų - jokio. Įtakoja tai, kad buvau labai jauna, kai krikštijom vaiką, neturėjau jokio supratimo kaip su tais vaikais elgtis, be to, gyvenom 100 km atstumu vieni nuo kitų. Dabar atstumas dar didesnis. Tad pasimatydavom per giminės susibūrimus, kurie tikrai nėra dažni. Dabar susitinkam irgi retai, persimetam vienu kitu žodžiu, blogoji krikštamotė visą laiką vaikui pinigėlių įbruka doh.gif Jei tas vaikas būtų mano sesers, tai situacija būtų visai kitokia.
Atsakyti
As turiu dvi krikstadukres 8m ir 2m. Vyresniajai pagal giminystes rysius buciau pussesere, su jos tevais bendraujam, bet daugiausiai tik per sventes, nepraleidziu tik vaiko gimtadienio, bei per velykas stengiuosi aplankyti. O daugiau kaip kada gaunasi. Gal ir negerai g.gif O mazesnioji yra musu geriausiu draugu dukryte, tad su ja matomes labai daznai - visos sventes ir nesventes kartu smile.gif
Atsakyti
Esu dviejų vaikų krikšto mama. Krikšto sūnui jau 18m., o krikšto dukrai 9. Matomės dažnokai, o krikšto sūnų 8 metus auginom ir pagrindinis motyvas ir buvo tas, kad jis krikšto sūnus. Kai tik galėdavau, tai krikšto vaikus prižiūrėdavau ir ligos atveju, ir jeigu tėvams reikdavo kur išvykti. Dovanėlės tai per visas šventes. Dėl to su vyru nusprendėme, kad daugiau nekrikštysime. Jau pradedu galvoti kaip bus smagu, kai jie suaugs. Žinau, kad bendrausiu kokio amžiaus jie bebūtų.
Atsakyti
nemanau, akd amzius turi koki rysi su kriksto vaikais.krikstydama savo kriksto dukra buvau trylikos - bendraujam intensyviai, esu jai autoritetas, dovaneles irgi visuomet per gimtadieni, Kaledas.dabr jau panele.
antrasis krikstasunis yra dvieju, tai irgi susimatom daznai, dovaneles, bendravimas

manau, kad didele itaka turi tevai - kaip jie vaikams tuos antruosius tevelius pristato, mini ir pan.
Atsakyti
Kai buvau netekėjusi, krikštijau berniuką,o su vyru turim bendrą krikšto dukterį.Matomės gan retai, nes gyvenam skirtinguose miestuose schmoll.gif
Atsakyti
Turiu du draugės mergaitę 15metų ir sesės berniuką 11metų . Matomės retai , į metus porą kartų nes jie gyvena užsienyjė mirksiukas.gif
Atsakyti
O mes su vyru turime 3 krikšto vaikus -
mergaitę (ją krikštijo tik mano vyras, bet ji mane skaito krikšto mama, nes tikrosios nemato), kuriai jau 10 metų, matomės per visas šeimų šventes.
berniuką 6 metų - matomės per pagrindines šeimos šventes (puseserės sūnus);
5 metų mergaitę (matomės dažnai, nes ji yra sesers dukrytė)

daugiau tikrai nebesutiksim krikštyti, nes kalėdų išlaidos būna tikrai didelės, o dar dideli atstumai. dabar jau ir savo 2 vaikučius turim (kol neturėjom, mumis "naudojosi" ir kvietė būt krikštatėviais)
Atsakyti