Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

Mes kolkas turime vieną mielą, linksmą krikštadukrą 1,5metukų smile.gif vidutiniškai porą kartų per mėnesį mes su ja susimatom smile.gif
Atsakyti
Mes turim krikstasuni viena ( vyro sesers sunus ) ir krikstadukra viena ( mano seses mergyte ). Krikstasuniui 6 metai , bet jie jau koki 4 metai ne gyvena LT , tai truputi liudna del to , kad negalim dazniau matytis .
Krikstadukra krikstinom JAV , cia dar liudnesne situacija , jai irgi 6 metukai , ji niekada nebuvusi LT , nelabai supranta LT kalba . Ir matymasis gyvai , retas bus .
Tai va del to ir liudna , kad negali tiek dalyvauti ju gyvenime , kiek noretum , kiek galetum verysad.gif .Sunku buti krikstateviais per atstuma .Bet zinoma stengiames visada , bent kalbetis skaipu , sveikinti per visas sventes , siusti dovaneles smile.gif .
Atsakyti
Turiu dviejų metų princesę krikšto dukrytę wub.gif .
Atsakyti
as turiu dvi mergaites, vienai kriksto mama esu jau 12 metu o kitai dar tik 10 menesiu:)
Atsakyti
O as norejau paklausti ar gali ta pati kriksto mama buti dvieju vaikuciu. Na mano sesuo krikstijo mano sunu pries 5 metus ir dabar norim kad ji krikstintu ir antra musu vaikely. Ar taip galima?
Atsakyti
QUOTE(eimmy @ 2013 05 08, 16:29)
O as norejau paklausti ar gali ta pati kriksto mama buti dvieju vaikuciu. Na mano sesuo krikstijo mano sunu pries 5 metus ir dabar norim kad ji krikstintu ir antra musu vaikely. Ar taip galima?

Žinoma galima rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma man kvailai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eimmy @ 2013 05 09, 11:46)
Aciu uz atsakyma man kvailai ax.gif  blush2.gif

mano drauge yra savo brolio triju vaiku kriksto mama , tai todel tiksliai zinau, kad galima bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu 3 krikšto sūnus ir vieną dukrelę. Ir tikrai nėra paprasta visiems skirti dėmesį, aplankyti ir apdovanoti. Norėjome bent jau viena pasakyti, kad negalėsime, bet giminės užpuolė, kad blogas ženglas atsisakyti, kai kviečia būti krikšto tėvais. Ką manote jus? 4u.gif Neseniai buvome vieno iš krikštasūnių 1 komunijoje, su savais mažais vaikais, su krikštasūnio tėveliais neperdaugiausiai bendrų temų, tik kad giminės, tai galvojau, kad šiek tiek gailiuosi. Sakyčiau, kad reikia sutikti būti krikšto tėvais tik pačių artimiausių žmonių vaikams. blush2.gif
Atsakyti
Turiu viena kriksto vaika.
Atsakyti
Turiu kriksto dukra,bet gaila retai matomes,toli gyvena verysad.gif
Atsakyti
Aš turiu 5 krikšto vaikus, su vyru 4 esam, o penktajam aš viena su kitu krikšto tėčiu rolleyes.gif
Vienos seses dviem vaikams, kitos seses berniukui, draugų berniukui ir puseserės mergytei.
Visi man šie vaikai artimi, su visais bendraujam, per šventes, gimtadienius visada sveikinam. Ir be švenčių dažnai susitinkam. Visi jie dar nedideli iki 2,5 metukų, tik vienas 7 metų.
Tik pastebėjau, kad krikšto tėvų ir vaikų bendravimas labai priklauso kiek bendrauja tėvai. Su vieno vaiko tėvais rečiau susitinkam, tai ir krikšto vaikas ne visada nori bendraut susitikus, dar nedidelė palyginus panelė.
Atsakyti