Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

Turiu du krikštasūnius smile.gif Pirmąjam jau 10 metų smile.gif Krikšto tėtis- mano brolis smile.gif

Antram vaikui esam abu su vyru krikštatėviai- jam jau 4 metai smile.gif

Dar norėčiau krikšto dukrytės smile.gif

Su krikšto vaikais susitinkam dažnokai smile.gif Per įvairias šventes, gimtadienius... Ne taip dažnai kaip norėtųsi, bet atstumas gi daro savo...

Dėl to truputį jaudinuosi, kad maniškės būsima krikšto mama gyvena tolėliau... Bet manau, kad viskas bus OK smile.gif

Maniškai nors ir šalia gyveno- nelabai aš su krikšto tėčiu sutariau ir sutariu ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 05 rugpjūčio 2012 - 11:20
O as turiu viena krikstodukryte po keliu savaiciu turesiu ir antra. Tik va labai gaila, kad neturiu galimybes bendrauti su savo krikstadukra verysad.gif Issiskyre musu keliai. Kadangi musu krikstodukra yra vyro draugo dukra, o jie issikyre ir visiskai nebendrauja, net taip baisiai, kad jis pats nelabai zino kur jos isvaziavo tik zinia, kad Lietuvoj. verysad.gif Bet ir mano rysio labai didelio nebuvo su ta mergaite tik kol gyveno buvo pareiga, o dabr kur einu i krikstatevius tai einu pas savo mamos kriksto dukros dukratai butu mano mama krikstijo mano krikstadukros mama o as jos dukra smile.gif Man ta mergaite pirma po mano dukros mes sulipusios. Tikiuosi neistiks taip kaip su pirmaja. Ji net sako mama tu gali mane mano busimai krikstamotei bent savaitei perleist paskui as pas tave griziu keliom dienom smile.gif
Atsakyti
Esu dvieju berniuku kriksto mama, vienam netrukus bus 14 metu, tai su juo bent jau savaiteje karta susitinkame, nes gyvename tame paciame mieste wub.gif o kitam kriksto berniukui bus 5-eri, atstumas jau 200km tai susitinkame tik per ivairias sventes verysad.gif todel nusprendziau, kad nei as pati daugiau nesutikciau buti krikstomama jei yra nemazas atstumas ir vaikui nerinkciau kriksto tevu gyvenanciu toliau nei 50 km, nes labai smagu su vaiku leisti laika kartu bet kada susitarus, o ne kriksto sunu matyti pora kartu per metus ax.gif tai va tokia mano patirtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2012 08 10, 12:19)
todel nusprendziau, kad nei as pati daugiau nesutikciau buti krikstomama jei yra nemazas atstumas ir vaikui nerinkciau kriksto tevu gyvenanciu toliau nei 50 km, nes labai smagu su vaiku leisti laika kartu bet kada susitarus, o ne kriksto sunu matyti pora kartu per metus  ax.gif tai va tokia mano patirtis  biggrin.gif

Pritariu... bet tik iš dalies smile.gif Savo mergytei rinkom krikšto mamą, kuri gyvena už poros šimtų kilometrų. Aišku atstumas didelis, bet dėl mūsų mergytės ji "eina iš proto" Labai labai myli ir ja domisi kur kas labiau nei šalia gyvenančios... t Mūsų atveju tolėliau gyvenanti mano pusseserė, kur kas geresnė kandidatė nei arčiau esančios giminaitės...

4u.gif
Atsakyti
Turiu dvi krikstaduktes,vienai 7m,kitai 5m.
Atsakyti
Esu vienos mergytės krikšto mama 4u.gif . Mano pupa gyvena ne Lietuvoje tad ją matau kelis kart per metus. Pakrikštijau vaiką neseniai - Birželio mėnesį. Bet.. jau atsiranda šiokios tokios tradicijos... žinoma susitikti kai atvyksta į Lietuvą. O taip pat skristi pas ją per gimtadienį. Kadangi jie gyvena Europoje turiu galimybę pigiai suskraidyt su Rainayr. Šį sausį buvau metukų gimtadienyje, tėvai buvo nerealiai laiminga, o ir man svarbu matyt, kaip lėliukas virsta mergyte wub.gif .
Atsakyti
Mano kriksto dukrai 7 smile.gif , siaip ji man pussesre, jos mama(man teta) mano kriksto mama. Tai juokiames, kad skola grazinu:)
Su kriksto dukryte matomes kartais į savaitę kelis kartus, kartais būna, kad kokį mėnesiuką nesimatom. Bet va telefonu paplepam pastaruoju metu dažnai, va kad ir šiandien praplepejom apie mokykla, kokia knygute skaitė, pasipasakojo, kad atnese pastininkas nuo kaledu senio zurnala( kaledoms uzprenumeravau zurnaliuka). Labai smagu kai matau kad ji patenkinta, kad pasiilgsta manes, kaip ji kazkada sake, mes esame su ja drauges. O man tai labai miela girdeti. 4u.gif
Atsakyti
tryju vaiku 4u.gif
Atsakyti
Turim dvi krikšto dukrytes smile.gif manau tiek ir užtenka smile.gif
Atsakyti
viena su vyru bendra krikstadukra (3m)ir vyro krikstodukra (6m)
Atsakyti
turiu 3 mėn. krikšto dukrytę wub.gif artimiausiu metu daugiau nenusimato biggrin.gif
Atsakyti
O as turiu net 7 krikto vaikus. Ir tuo labai labai didziuojuos. 4 mergytes ir 3 berniukai (nuo 1,5 iki 8 metu amziaus). Tad metuose svenciu labai daug vaiku gimtadieniu biggrin.gif. Stengiuosi butu ne tik formali kriksto mama, o tikra drauge. Tad pagal galimybes kvieciu pas save pralesiti savatgali, karta i metus butinai vedu i teatra ar kina ir ,be abejo, visada pasveikinu su gimtadieniu. Manau, buti kieno nors kriksto mama yra be galo garbinga pareiga, tad reikia stengtis, kad pateisintum tevu, pasirinkusiu tave ju vaiku kriksto mama, i tave sudetus lukescius 4u.gif .
Atsakyti