as turiu 4 kriksto vaikus ir vyras 1, tai tikrai daugoka ir sunku. dvi pirmos mergaites tai jau po 12 metuturi,krikstasunis 6 bus,ir maziausia 4 metukai sukaks seis metais,vyro kryksto dukte maziausia bus 2 metukai.
niekados nepamirstam ju gymtadieniu,kiekvienais metais sveikinam,kaledoms irgi aplankom su dovanelemis, tai tikrai sunku nes per metus iseina nemenka sumele, bet ka padarysi jie dar tokiu metu kurie laukia ne tik zmogaus bet ir dovanos.
taip patomes su visais gana daznai, jei neiseina tai nors skambinam pasneket.
tikrai labai sunku pasiimt tai nelabai kur vedziojam,nes vieno ne paimsi nes kitu atzvilgiu negraziai,o ir savo du turim vaikus,o dirbam ir laiko truksta.
bet as stengiuosiu but tokia kaip buvo mano kriksto tetis,jis dovanu man padovanojo mazai,bet bedoje niekados nepaliko,kai pries metus mire,tai tikrai jo man truksta,nes visados galejau gaut patarimo,tai ir sekiu but takia,kad mylietu uz darbus o ne uz pinigus
As tik vienos mergytes krikstamote esu
esu dviejų jau paauglių krikšto mama tenka per šventes gerokai pasukti galvą, ką dovanoti, nes jų norai gana nemaži
esu 4 vaikiuku kriksto mama 2 berniuku ir 2 mergaiciu vyriausiam 3,5 metuku o kitiems po 2 su trupuciu
Aš esu dviejų nuostabių mergyčių krikšto mama. Pati buvau labai mylima krikšto tėvų, džiaugiausi jų dėmesiu ir dovanomis, todėl savo mergytes per gimtadienius, Kalėdas ir kitas šeimos šventes taip pat lepinu kaip tik galiu
Sveikos esamos ir būsimos krikšto mamytės
Aš taip pat visai neseniai tapau vieno berniuko krikšto mama
Aš taip pat visai neseniai tapau vieno berniuko krikšto mama
as su vyru turim 2 kriksto vaikus. berniuko (5m) ir prieš savaite tapom mazos mergytes (6 men )kriksto tevais .
Sveikutės krikšto mamytės
Esu vienos nuostabios padaužos krikšto mama
Esu vienos nuostabios padaužos krikšto mama
sveikos
esu dviejų vaikų krikšto mama - mergaitės ir berniuko, po kelių savaičių krikšto mama būsiu trečią kartą
esu dviejų vaikų krikšto mama - mergaitės ir berniuko, po kelių savaičių krikšto mama būsiu trečią kartą
Turiu pacius paciausius kriksto tevelius. Jie su seimomis yra man artimi ir labai mylimi zmones... na, krikstatevis su seima gyveno man augant kaimynystej, tai visada jei tik kokia proga uzbegdavo su gelem/saldainiais/dovanom... ir dabar per gimtadienius visada pasveikina. o per dukrytes krikstynas dukryte dovanom apipyle... kriksto mama su seima gyvena uzsienyje, bet visada visada lauktuviu atvezdavo, aplankydavo... ir dabar gimtadieniu nepamirsta.... ir abu buvo mano Pirmojoje Komunijoje.... ir Sutvirtinime. gaila, i vestuves atkeliaut negalejo.
o musu su vyru esam vieno nuostabaus berniuko krikstateviai. turiu puiku pavyzdi, kokie turi but kriksto tevai, tai stengsimes tokie but savo kriksto suneliui.
o musu su vyru esam vieno nuostabaus berniuko krikstateviai. turiu puiku pavyzdi, kokie turi but kriksto tevai, tai stengsimes tokie but savo kriksto suneliui.