as turiu viena kriksto suneli i kriksto mamos pareigas ziuriu labai atsakingai, todel bet kam nelabai norisi buti krikso mama. sia vasara su vyru turejom tapti krikstateviai, taciau atsisakem, kadangi nelabai bendraujam su krikstyjamo vaiko seima. o be to ir vyras labai bukstauja ir vengia siu pareigu
kol kas neturiu, bet kai norėjo krikšyti su Mb buvom nesusituokę ir nesinorėjo, nes jei būtume išsiskyrę O dabar nebekrikštyja
as irgi neturiu,bet labai noreciau...
aš turiu keturis , visus labai myliu, gaila tik kad vienas jų gyvena užsienyje, kito vaikučio tėvai mūsų nebepriima į svečius, ir netvažiuoja, tad mergaitę aplankau kai ji būna pas močiutę, su kitais dviem nuolat susitinku, bendraujam, bendrauja ir mūsų vaikai
turiu kryksto mergyte.nu myliu,ja.aplankau kaip bebutu gaila retai,bet per tevelius vis kazka iduodu.be progu.aisku tikiuos niekad nepamirsti nei gimtadieniu nei kaledu.
esu 2 berniukų krikštamotė
turiu kriksto sunu. kai buvo 16 metu, pakrikstinau tetes bendradarbio sunu, tuo metu jie labai bendravo. dabar tevu santykiai nenutruke, bet ne tokie silti, kaip buvo anksciau, o man likusi pareiga kasmet per vaiko gimtadieni ir per kaledas eiti ji sveikinti. gaila, kad tai tik pareiga, o ne malonumas, bet kaskart nuejus vaiko aplankyti, turiu sukti galva, ka kalbeti su jo tevais, o tam vaikui as nelabai rupiu - naturalu - jis manes beveik nepazista, o ir man jis svetimas...
lindre,bet tu saunuole,kad nueiti,kad ir is pareigos. o ne pakrykstyjai ir pamirsai.
QUOTE(erikuza @ 2011 09 20, 15:34)
lindre,bet tu saunuole,kad nueiti,kad ir is pareigos. o ne pakrykstyjai ir pamirsai.
nu jo, pareiga pasveikinti. o siandien kaip tik buvau pamokelese pries krikstijant savo leliuka, tai ten pasake, kad kriksto tevu pareiga ne dovanas pirkti, o tiesiog dovanoti jiems meile. tai jokio mano saunumo tame nera, nunesu zaidima ar masinele ir ties ta vieta baigiasi mano meile
turiu jau viena kriksto dukryte ir uz 2sav.vel kriksto mama tapsiu kitai mergaitei
Turiu 9 krikšto vaikus, bendrauju su visais, išskyrus vieną, kadangi gyvena Rusijoje, tai bendraujam laiškais, visada jį pasveikinu su gimtadieniu, kartais pasikalbam telefonu. Vieną iš jų auginu, kadangi taip atsitiko, kad tėvai negali auginti, o aš prisiėmiau šią atsakomybę, nes esu krikšto mama ir tai mano pareiga. Kiekvieną vaiką krikštyjau su atsakomybe, o ne šiaip kad tik pakrikštyti ir pamiršti.
QUOTE(auklyte @ 2011 09 21, 23:57)
Turiu 9 krikšto vaikus, bendrauju su visais, išskyrus vieną, kadangi gyvena Rusijoje, tai bendraujam laiškais, visada jį pasveikinu su gimtadieniu, kartais pasikalbam telefonu. Vieną iš jų auginu, kadangi taip atsitiko, kad tėvai negali auginti, o aš prisiėmiau šią atsakomybę, nes esu krikšto mama ir tai mano pareiga. Kiekvieną vaiką krikštyjau su atsakomybe, o ne šiaip kad tik pakrikštyti ir pamiršti.
/kuo silciausi ir geriausi linkejimai jums uz toki poziuri i kriksta ir pareiga! zaviuosi jumis. net nezinau ar rasciau jegu savyje taip pasielgti