QUOTE(stenia @ 2011 01 05, 22:01)
vieno kriskstasuni turiu - 5 metai jam, bendraujam nedaznai, vaziuoju per gimtadienius, per kaledas vyras vaziavo pas ji kaip kaledu senelis
turiu dvi kriksto dukrytes.Vienai 4 metai kitai metukai. Kas savaitgali stengiames aplankyti mergaites Beto kas kart vezam dovanas
Turiu viena kriksto sunu, kuris dabar jau paauglys.
Turiu du kriksto vaikus. Kriksto sunus mano sunenas, jau beveik 24 metu, susitinkam kai tik atvazioja pas seseri, o kriksto dukrai 13 metu, susitinkam retai.
sveiki,turiu viena kriksto vaika-mergaite. jau greitai sukaks penkeri metukai. be ndraujame retai, nes gyvename ne tame paciame meiste, mes vilniuje, kriksto dukra-siauliuose. susitinkame per sventes, gimtadienius, na ir siaip kDA VAZIUODAMI PRO SALI UZVAZIUOJAME. JAUCIU, KAD ESU BLOGA KRIKSTO MOTINA, NORETUSI DAUGIAU PABENDRAUTI SU VAIKU, TACIAU ATSTUMAS to padaryti neleidzia.tikiu, kad jei gyventumeme viename mieste, bendravimas butu kur kas intensyvesnis
Rytoj turesiu 3-ia kriksto vaikuti
1-nos mergytes
turiu viena berniuka
Turiu kirkstasuni, kuri maciau pries pora metu Kaledu ir gimtadieniu proga nusiunciu ar perduodu dovanas visalaik, siaip nelabai tada norejau buti krikstamote, man tada tik 16liko metu buvo, nelabai bendravom su jo teveliais jau tada, bet labai prase, kad sutikciau, sake reikes tik pakrikstyti ir viskas, o dabar isgirstu priekaistu, jog nesirupinu...
Kita menesi tapsiu mergaites krikstamote, labai laukiau jos gimimo, mums ji tarsi mazas stebukla, labai daug laiko praleidziu su ja, labai norejau buti jos krikstamote. Teveliai rinkosi krikstatevius atsizvelgdami i tikraja prasme, jeigu jiems kazkas atsitiktu (tfu tfu tfu) mazaja rupinciausi as ir jos brolis, kuris bus kirksto tevas
Kita menesi tapsiu mergaites krikstamote, labai laukiau jos gimimo, mums ji tarsi mazas stebukla, labai daug laiko praleidziu su ja, labai norejau buti jos krikstamote. Teveliai rinkosi krikstatevius atsizvelgdami i tikraja prasme, jeigu jiems kazkas atsitiktu (tfu tfu tfu) mazaja rupinciausi as ir jos brolis, kuris bus kirksto tevas
Turiu keturias labas kriksto mergytes. Stengiuosi to nepamirsti