As turiu 2 krikstasunius mano ir vyro broliu vaikai. Viena matau gana daznai, daznokai priziureti tenka... myliu be galo be krasto antraji matom reciau, bet bent karta per menesi
As turiu 2!
Vienos mergaitės
Aš esu vienos mergaites krikšto mama, ( daugiau turbut nenortečiau) Ji gyvena Londone. Dabar yra metuku su puse. Lietuvoje jau buvo 3 kartus bent kelioms savaitems, paskutini karta daugiau nei menesi praleido LT.
Tai ir bendravimas musu tik kai Lietuvoje buna. O kada užsienyje tai tik sms su jos mama.
Tai ir bendravimas musu tik kai Lietuvoje buna. O kada užsienyje tai tik sms su jos mama.
As esu dvieju berniuko ir vienos mergaites kriksto mama. o vyras mergaites ir dbar busim berniuko krikstateviais.
Esam dviejų, tuoj būsim 3 vaiko krikšto tėvais bendraujam, nuolat domimės kaip sekasi, atostogos pas mus- tiesiog privaloma
esu vienos mergytes.
bet mano kriskto tetis, turejo kelis krsikto vaikus.
bet mano kriskto tetis, turejo kelis krsikto vaikus.
1 krikstasunis. Stengiuosi neapleisti ir per sventes tai privalomai, bet ir siaip susimatom kai pavyksta (atstumas trukdo - vilnius-klaipeda).
Pati turiu krikstatevius, is kuriu visada jauciau didesni demesi, nei is tiesiog tetu ir dedziu, ir tuo labai dziaugiuosi. Stengiuosi ir as buti gera kriksto mama
Pati turiu krikstatevius, is kuriu visada jauciau didesni demesi, nei is tiesiog tetu ir dedziu, ir tuo labai dziaugiuosi. Stengiuosi ir as buti gera kriksto mama