Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

as turiu 3 kriksto dukras 4u.gif 14m,ir dvi 6m lotuliukas.gif
Atsakyti
As turiu 2 krikstasunius smile.gif mano ir vyro broliu vaikai. Viena matau gana daznai, daznokai priziureti tenka... myliu be galo be krasto biggrin.gif antraji matom reciau, bet bent karta per menesi smile.gif
Atsakyti
as esu sesers sunelio krikstamote,matomes labai daznai ir be galo ji myliu kaip savo sunu wub.gif
Atsakyti
As turiu 2!
Atsakyti
Vienos mergaitės smile.gif
Atsakyti
Aš esu vienos mergaites krikšto mama, ( daugiau turbut nenortečiau) Ji gyvena Londone. Dabar yra metuku su puse. Lietuvoje jau buvo 3 kartus bent kelioms savaitems, paskutini karta daugiau nei menesi praleido LT.
Tai ir bendravimas musu tik kai Lietuvoje buna. O kada užsienyje tai tik sms su jos mama. biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif As esu dvieju berniuko ir vienos mergaites kriksto mama. o vyras mergaites ir dbar busim berniuko krikstateviais.
Atsakyti
Aš trijų vaikų krikštamotė, vieno berniuko ir dviejų mergaičių wub.gif
Atsakyti
Esam dviejų, tuoj būsim 3 vaiko krikšto tėvais ax.gif bendraujam, nuolat domimės kaip sekasi, atostogos pas mus- tiesiog privaloma smile.gif
Atsakyti
esu vienos mergytes.
bet mano kriskto tetis, turejo kelis krsikto vaikus.
Atsakyti
turiu 2 krikšto dukras 8m ir5m. Kaledos, gimtadieniai butinai, na ir seip susitinkam.
Atsakyti
1 krikstasunis. Stengiuosi neapleisti ir per sventes tai privalomai, bet ir siaip susimatom kai pavyksta (atstumas trukdo - vilnius-klaipeda).
Pati turiu krikstatevius, is kuriu visada jauciau didesni demesi, nei is tiesiog tetu ir dedziu, ir tuo labai dziaugiuosi. Stengiuosi ir as buti gera kriksto mama ax.gif
Atsakyti