Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

aš nelabai suprantu ax.gif turit krikštavaikius, matotės, dalijat dovanas, pramogaujat. O ar atliekat tas tikrąsias krikštatėvių pareigas? Ar rūpinatės jų dvasiniu lavinimu?
o atsakant į temą, kol kas krikštavaikių neturiu
Atsakyti
as esu pakristijusi viena vaikuti,berniuka,tiesa jis jau didelis,tai draugu sunus,susitinkam visada per sventes,ir taip kai vaziuojam i svecius
Atsakyti
as irgi kol kas neturiu krikstavaikiu,
bet labai noreciau ax.gif
tikiuosi, greit kas nors ir pasiulys biggrin.gif
Atsakyti
Turiu 1 kriksto dukryte, jai dar 1.5 metuku bet labai aktyvi ir kaip dera tokio amziaus vaikam nori zaisti dukti ir t.t. smile.gif gyvenam tame paciame rajone ir stengiames matytis kuo dazniau. tik labai gaila kad musu ir kriksto duktytes teveliu nuomone labai stipriais skiriasi auklejimo atzvilgiu. sad.gif tas labiausiai ir stabdo bendravyma ir pasibuvima kartu... tikrai labai noreciau praleisti daugiau laiko kartu smile.gif
Atsakyti
as esu 1mergaites krikstamote, susitinkam daznai, sveikinu tik progomis
Atsakyti
Esu sesers sunaus kriksto mamyte,greitai tapsiu kitos sesers dukrytes kriksto mamyte.Vyras yra savo sesers dukros kriksto tetis ir pusbrolio sunaus kriksto tetis.Taigi,visumoje,seimoje turesime greitai 4 kriksto vaikiukus. group.gif sunglasses2.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos kriksto mamytes :4u:mano kristasunui jau 13 metu mirksiukas.gif bakuriukasjau didelis.kol buvo maziukas atvaziuodavo vasarai pas kumyte pailseti mirksiukas.gif paatostogauti vacation1.gif o dabar tik gimtadienio proga dovanas atsiimti 4u.gif nebenori tie dickiai su kumutem kalbetis ar pas jas pabuti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(indre999 @ 2009 06 15, 15:43)
sveikos kriksto mamytes  :4u:mano kristasunui jau 13 metu mirksiukas.gif.....  nebenori tie dickiai su kumutem kalbetis ar pas jas pabuti schmoll.gif

O mano 15m. ,bet vis dar nori pas kumute pabuti.Jetau,kaip faina!!! wub.gif
Atsakyti
Mes su vyru turime du kriksto sunus, o va dabar ruosiames tapti ir giminaicio dukreles krikstateviais.Kai jie paprase, as iskart sutikau, o va vyras ilgai dvejojo, jis l.jaucia atsakomybe uz kriksto vaikus, sako, juk reikes dalyvauti ju visu gyvenime, padeti auklejant, cia ne vieno vakaro baliukas, o astakomybe visam gyvenimui.As sutinku su juo, nemanau, kad dovanos ar pinigu ibrukimas kisenen svarbiausia-vaikuciai turi ne tik matytis su kuminais, bet ir jausti ju meile bei siluma.
Atsakyti
Aš turiu tris krikšto vaikus. Du iš jų jau suaugę o paskutinis 13 metų. Su tais vyresniais rečiau bendrauju bet su gimtadieniais pasveikinu o su trečiuoju kadangi jis yra mano sesers vaikas tai savaime aišku kad bendrauju dažnai.
Atsakyti
Sveiki, esu keturių vaikučių krikšto mama ir greitai krikštysiu penktąjį. Taip, man bus penktas vaikutis, o mano vyrui pirmas. Su pirmu vyru pakrikštijome draugų mergaitę. Kadangi esame jau išsiskyrę su tuo vyru ir jis mergaitės visai nelanko, tai aš viena ir už save ir už jį pareigą atlieku, šiaip dažnai bendraujam su jos mama telefonu, taip pat lankomės šeimomis pas vienas kitą, na ir aišku gimtadienio niekada nepamirštu. Na, o antra mergytę taip pat krikštijau su ex vyru, ji jo sesers mergaitė. Dažnai susitinku ją, jos mamą, bendraujam, na ir aišku niekada nepamirštu gimtadienių. Aha, dar du tai mano brolio mergaitė ir mano pusseserės berniukas, jiems ko gero daugiausiai dėmesio skiriu, matomės gana dažnai, veduosi ir į karuseles, ir į picerijas, žodžiu dėmesio ir meilės manau jiems pakankamai. Ypač daug meilės suteikiau savo brolio mergytei, kurią mylėjau kaip savo, kol nesusilaukiau savo vaikučių. Aišku ir dabar myliu, bet ji jau didesnė, jau ir poreikiai šiektiek skiriasi. Jau kai noriu su ja praleisti laiką, derinuosi ir prie savo vaikų, nejau ją vesiuos į karuseles, o savo ne. Bet va iš katalikiškos pusės i bažnytėlę ir apie bažnytėlę, apie kitokį dvasinį pasaulį nekalbu. Yra tėvai, jie veda prie komunijos, o aš tik atlieku pareigą, atvažiuoju jų pasveikinti. Gal ir blogai, bet manau, kad jei tėvai yra, gal jiems teikti pirmenybę, tokiais klausimais. Na įdomu būtų sužinoti, ar yra tokių krikšto tėvų, kurie vedasi vaiką ne ledų valgyti, o į bažnytėlę...?
Atsakyti
Turiu keturis krikštavaikius, o rytoj jau tursėsiu penkis thumbup.gif
Bandrauju su kiek galiu, tik su viena mergaite ne doh.gif Kažkaip krikštyjau, todėl, kad negalima atsisakyti, tai taip ir išėjo...
Atsakyti