Turime viena kriksto dukryte, tai per visas sventes stengiames Ja aplankyti.
turiu du kikstasunius - vienam 13 m., kitam - 8m., ir krikstadukte, jai 6 m.
Mes su vyru turim dvi krikstadukras. Vienai 10 m. kitai 2 m. Matomes daznai. Ir zinoma visoms sventems ir ne tik, dovaneles ir pramogos. Jos labai mielos.
as neturiu ne vieno
Su vyru esame vienos mergytės krikštotėvai. Daugiau nelabai norėčiau ir kieno būti. Tiesiog norisi, kad su vaiku ir dažnai susitiktum, ir su gimtadieniu pasveikintum, o su kitais būna, kad labai retai mataisi, o krikštavaikis nuo to kenčia. Juk jam irgi rūpi, kad su krikštoteveliais dažnai matytusi.
turiu dvi krikstodukras
Turiu 2 krisksto dukras bet jauciu dar kokie du kriksto vaikai bus ateityje
turim dvi krikšto dukras ir vasarą krikštysim dar berniuką..gaila,kad matomės itin retai,nes gyvenam skirtyngose šalyse..bet bent per skypą pasikalbam,dovanas įpatyngom progom visad siunčiam..kai susitinkam vis sugalvojam kokių pramogų..
gaila,kad mano vidurinėlio krikštatėviam tai nerūpi...vaikas bais pavydi savo sesei ir broliui..jis savo krikštatėvį paskutinį kart matė prieš du metus,o krikštamotę,prieš kokius penkis,jau nė pati nebepamenu tiksliai.. kaži ar galima perkrikštyt vaiką..jei krikštatėviai išsilakstė ir tikrai kaži ar kada prisimins..
gaila,kad mano vidurinėlio krikštatėviam tai nerūpi...vaikas bais pavydi savo sesei ir broliui..jis savo krikštatėvį paskutinį kart matė prieš du metus,o krikštamotę,prieš kokius penkis,jau nė pati nebepamenu tiksliai.. kaži ar galima perkrikštyt vaiką..jei krikštatėviai išsilakstė ir tikrai kaži ar kada prisimins..
QUOTE(DANIELE22 @ 2009 03 16, 12:05)
NA,BET JEIGU PAKVIES ATSISAKYTI SAKO NEGALIMA
Nesamonė, kažin kodėl negaliu atsisakyti, tai ką man dabar 10 kvies ir visur eiti, kažin ar nebankrutuotų mūsų šeima. Kažkam gi turi pasakyti-ne.
Arba eit atsakingai, arba neit visai, aš taip galvoju.
kolkas nei vieno
esame turtingi kriksto vaikuciais turime du krikstasunius ir dvi krikstadukras su vienu kriksto suneliu susitinkame retai, o su kitais vaikuciais gana daznai