Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

Su vyru esam vienos mergytės krikšto tėvai wub.gif .Krikštijom labai jauni ir nebijodami bobulių pasakų (jei nesusituokę pirma krikšija mergaitę tai ir nebesusituoks lotuliukas.gif ) wub.gif
Atsakyti
aš vieno vaiko krikštamotė 4u.gif ,
stengiuosi kuo dažniau susitikt, bet dėja ne visada gaunasi,bet per visas šventes susitinkam blush2.gif
Atsakyti
mes su vyru 4
Atsakyti
turiu porele, savo brolio berniuka, ir vyro brolio mergyte wub.gif
Atsakyti
Mes irgi porele turim wink.gif
Atsakyti
Turiu keturius, du paaugliai, kuriuos retai aplankau, o du dar mažiukai tai susimatom dažnai smile.gif
Atsakyti
Turiu tik vieną krikštasūnį, kuriam skiriu tikrai mažai dėmesio. Turiu savo šeima ir paprasčiausiai laiko pritrūksta, o dar ir gyvena kitam mieste. Kartais susimastau reiktu kada pasikviesti pas save pasisvečiuoti, bet sulaiko mintis ką jis čia veiks, jam bus neįdomu. Mano pačios vaikučiai dar mažučiai, o jam jau 13 m.
Atsakyti
neturiu nei vieno ax.gif
Atsakyti
Aš turiu sesės mergytę, o kartu su vyru jo brolio berniuką. Su krikšto dukra labai dažnai matomės, o va su krikšto sūnumi laaabai retai. tiesiog mūsų santykiai su vyro brolio šeima ne kokie, aš net nesuprantu kodėl jie mus kvietė būti krikšto tėvais?O kai jau pakvietė, tai nebuvo kaip atsisakyti smile.gif
Atsakyti
Turiu vieną krikšto sūnų 4u.gif clap.gif
Atsakyti
Greit būsiu tryjų ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
mane jau metus kalbina buti krikstamote ir su mielu noru sutikciau, bet.... esu pati nekrikstyta
Atsakyti