Aš turiu du krikšto vaikučius - pusseserės mergaitę ir sesers berniuką. Labai dažnai su jais bendrauju, stengiuosi atlikti gerą vaidmenį jų gyvenime. Tikiuosi, kad pavyks duoti jiems tai, ką pasižadėjau krikšto metu. Nes jei tuo netikėčiau, nebūčiau jų krikštijusi. Krikšto tėvų prasmę matau tikrai gilą, ne vien dėl mados ar tradicijų tapau krikšto mama
Dabar esu jau trijų vaikų krikštamotė
Mes su vyru esam triju vaikuciu krikstateviai, manau bendravimas priklauso, kaip daznai bendrauja tevai, stengiames aplankyt per gimtadienius, ruosiame dovaneles sventem, stengiames nepamirsti maldoj.
Esu trijų vaikų krikštamotė. Su dviem matausi gana dažnai, nes jie gyvena Vilniuje, dažnai susitinkam su jų tėvais, tad ir su vaikais pabndraujau. O viena krikšto dukra gyvena užsieny, tai susitinkam tris kartus per metus-per Kalėdas, Velykas ir vasarą.
Kiek kartų kvietė būti krikštamote, tiek ir vaikų ir turiu, nes atsisakyti-negalima.
Kiek kartų kvietė būti krikštamote, tiek ir vaikų ir turiu, nes atsisakyti-negalima.
Esu dviejų vaikų krikšto mama
esu su vyru vieno berniuko krikšto tėvai kadangi gyvena Vokietijoje, tai aplankyt daznai nera galimybes. bendaujam per kompiuteri, sesuo siuncia jo foto, video...laukiu Kalėdų, o tada skrisim pas jį
labai pasiilgau
labai pasiilgau
as esu brolio dukrytes kriksto mama...Bendraujam praktiskai kiekviena diena internetu, o susitinkam i menesi pora kartu, nes gyvena kitam lietuvos gale...
trijų
as turiu viena kristasuni, mano seses suneli. anksciau labai daznai susimatydavom, o dabar kai gyvenu uk, karta per metus, bet labai daznai susiskambinam ir per kiekvienas sventes stengiuos paliepint dovanelem
QUOTE(ievuschka @ 2008 09 29, 17:58)
O kodėl negalima
Aš į krikštą žiūriu labai rimtai. Tai jeigu prašymo momentu aš žinau, kad negalėsiu juo tinkamai pasirūpinti, pirkti dovanėles, aplankyti per gimtadienius, pagaliau ir materialinių galimybių gal nėra. Tai ką daryt tada. Vistiek eit. Ir visą gyvenimą jaustis nejaukiai,kad neatlieki pareigos visomis prasmėmis.
Esu vieno berniuko krikstamote ir deja nedaznai susitinkame, nes jis lt, o as ne, bet kiekviena karta grizdama stengiuosi aplankyti
esu dvieju vaikuciu krikstamote, ir susitinkam labai daznai, nes esame vyro seses berniuko kristateviai ir mano seses sunuko krikstateviai.