Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

QUOTE(Kamane82 @ 2008 05 27, 14:19)
Abu su vyru turim bendrą krikšto vaiką  smile.gif

thumbup.gif
Mes abu su vyru turim krikšto dukrą 15m, krikšto sūnų 8m ir liepą dar vieną uogytę krikštysim mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Laba vakara ,gal kas galite atsakyt-
Ar gali ta pati pora krikstyti du vaikiukus is tos pacios seimos? O ne viena kaip iprasta? Negalesiu sekt temos,tad gal galit i AZ parasyti? Buciau dekinga,jei atsakysit.
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2008 06 04, 16:51)
thumbup.gif
Mes abu su vyru turim krikšto dukrą 15m, krikšto sūnų 8m ir liepą dar vieną uogytę krikštysim mirksiukas.gif

tai kisenese turbut yra pilna saidainiu kriksto vaikeliams wub.gif
Atsakyti
Esu dviejų vaikučių krikštamotė. Su vienu susitinkam gana dažnai, o su kita mergyte verysad.gif , bet dažniausiai tik per šventes t.y. gimtadieniai, Kalėdos, Velykos, na ir dar + kokie 3 kartai per metus.
Atsakyti
O aš turiu tik vieną krikšto dukrytę, kurią matau beveik kasdien wub.gif
Atsakyti
Mes su vyru turime du kriksto sunus.Su vienu susitinkame labai daznai,o su kitu tai per gimtadieni ir kitas sventes kai reikia atiduoti dovanas.
Cia skaiciau toki ir man aktualu klausima,ar galima krikstyti vieno tevo bet skirtingu mamu vaikucius.Mus nori kviesti bet abejojam ar galima.Jei nesunku parasykit mamytes i az,nes as i si skyreli beveik neuzsuku.Aciu.
Atsakyti
as turiu viena berniuka -antroka smile.gif matomes kelis kart per savaite, kartais reciau, kartais dazniau, be to daznai susirasome zinutemis ar susiskambinam... rolleyes.gif o kur dar skype.. doh.gif biggrin.gif labai gerai sutariam, bet vadina jis mane vardu...kazkaip keista butu , jeigu vadintu kitaip... smile.gif o jo broliuka, nors jis ir ne mano krikstasunis myliu taip pat:) nzn., kaip galima vieno brolio abu vaikus myleti skirtingai g.gif smile.gif
Atsakyti
as turiu 2 krikto vaikiukus. kriksto dukrai 11metu, matau ja retai, nes gyvena uzsienyje. kriksto sunui 9metai susitinkam daznai, nors gyvenam skirtinguose miestuose
Atsakyti
Turiu vieną krikšto dukrytę smile.gif Kadangi krikšto mama tapau tik praeitą šeštadienį, tai apie mūsų bendravimą kol kas nelabai galiu pasakyt, kol kas matomės tikrai dažnai smile.gif Tikiuosi, kad laiko tėkmė neatšaldys mūsų bendravimo ir toliau smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnutė @ 2008 09 04, 10:49)
Turiu vieną krikšto dukrytę smile.gif Kadangi krikšto mama tapau tik praeitą šeštadienį, tai apie mūsų bendravimą kol kas nelabai galiu pasakyt, kol kas matomės tikrai dažnai smile.gif Tikiuosi, kad laiko tėkmė neatšaldys mūsų bendravimo ir toliau smile.gif  ax.gif

linkiu sekmes,kad viskas butu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir mes su vyru turime du kriksto vaikucius viena mergaite 9 metu ir berniuka 7 metu ir dar kita menesiuka krykstysime viena maza mergaite wub.gif
Siaip su vaikais susitinkame na karta i menesiuka, bet buna ir dazniau blush2.gif priklauso nuo situaciju ir svenciu kiekio ax.gif
Atsakyti
Turiu du kriksto vaikucius. Brolio pirma dukryte ir drauges sunu. Mergaite gyvena uzsienyje, nes teveliai issiskyre ir mama istekejo uz uzsieniecio. I LT negryzta beveik. Mergaite jau nebekalba lietuviskai, nes isvaziavo maza, o jau beveik panele. O drauges sunu aplankydavau labai daznai, kol savo klecko neturejau. Dabar siek tiek reciau. Vyras taip pat turi kelis kriksto vaikus, bet praktiskai nesimato su jais, nes jie is buvusios zmonos gimines. Siaip labai nesmagu, kai reikia atsisakyti but kriksto tevais. Bet jau atsisakiau krikstyti kelis vaikucius. Nes turim dar ir savo broliu, sesiu. Ir ateity reikes krikstyti ju vaikucius. O sitas pareigas as prisiemu su atsakomybes jausmu. Nenoriu but kriksto mama tik nuotraukose. ax.gif blush2.gif
Atsakyti