Įkraunama...
Įkraunama...

Kelių vaikų krikštatėviai esat?

QUOTE(orchidejaa @ 2007 04 09, 10:49)
[FONT=Arial]
[COLOR=orange]
Turiu vieną krikštasūnį,bet 14d dar kartą tapsim krikšto tėvais,aš tuo labai patenkinta,myliu abu vaukus,jokio skirtumo nejaučiu.Tų mažučių vaikelių negali nemylėti,juk jie tokie nuoširdūs,gražučiai,meilūs ir tt.. 4u.gif  4u.gif
Krikštasūnis,jam 3,5metukų,gyvena kitame mieste,tai kai sužino kad atvažiuosime,nešiojasi foto nuotaruką ir laukia mūsų,rodo visiems kad čia mano kūma ir mano kūminas smile.gif .Juk tai taip smagu.[COLOR=purple]Aš manau,kad turėti daug krikšto vaikų yra faina thumbup.gif

Kad faina, tai gal ir faina, ale ir atsakomybe tuo paciu. as asmeniskai noreciau tureti dar viena, krikstyta kartu su vyru. dvieju kriksto vaiku man uztektu mirksiukas.gif nors sakoma, atsisakyti, jei kviecia i kumus, negalima...
Atsakyti
QUOTE(orchidejaa @ 2007 04 09, 11:49)
myliu abu vaukus,jokio skirtumo nejaučiu.Tų mažučių vaikelių negali nemylėti,juk jie tokie nuoširdūs,gražučiai,meilūs ir tt.. 4u.gif  4u.gif

na tai labai smagu, kad abu yra vienodai mylimi.
Atsakyti
O Mea 2vaikucius esam pakrikstyje berniuka ir mergyte smile.gif .Mergaite kai tik grystam visad aplankau su dovanom 4u.gif o per gimtadienius netgi issiunciu dovanele.Na o berniuko...nemaciau jau kokius5metus blush2.gif ,na,namano cia kalte....Drauge,kurios berniuka pakrikstyjom-nebeimanoma rast Lt,o kai grystu ir nueinu i ju namus-visad nieko nerandu...net ir praita vasara-imeciau pro pravira langeli maziui dovanele,nebuvo kada laukt prie duru...Na gal sia vasara pavyks krikstasuni pamatyt....ne kaip jauciuos kad taip yr verysad.gif
Atsakyti
Aš turiu dvi krikštaduktes. Vieną krikšijau būdama pati 12metų ir tada kažkaip tikrai nesuvokiau, kas tas yra. Ir ta krikšto dukra yra man antros eilės puseserė. Gaila, bet mes nebendraujam, o ir jos tėveliai nerodo jokio noro bendrauti verysad.gif
Kitą krikštinau sesers mergaitę, tada jau buvau 20metų ir su ja tikrai dažnai matomės thumbup.gif
Atsakyti
O as turiu dvi mergytes ir viena bernuzeli wub.gif Ir kaip dabar man smagu kai jie mane vadina krikstu mama, as pakol kas savo vaiku neturiu tai man sie angeliukai tikras isganymas, myliu as juos kaip savo wub.gif kartais dovanelemis palepinu ir siaip labai dziaugiuosi, kad butent as juos pakrikstinau biggrin.gif
Atsakyti
Mes turim 1 krikšto sūnų ir 1 krikšto dukrą, bet įtariu dar krikštavaikių bus ir daugiau... biggrin.gif
O šiaip mylim savo krikšto vaikučius, aplankom kiek leidžia galimybės, visuomet sveikinam gimtadienio proga.
Atsakyti
AS ESU DVIEJU MERGYCIU KRIKSTAMOTE PIRMOS TAI TIKRAI NOREJAU BUT IR DZIAUGIUOSI KAD ESU O VA SU ANTRA ISEJO TAIP KAD TIE KAS TUREJO BUT NEBEGALEJO NES PATEKO I LIGONINE TAI AS SU VYRU TAPAU PASKUTINES MINUTES KRIKSTATEVIAI , NES KAIP SAKANT KAS PADES JEI NE PATYS ARTIMIAUSI. DABAR MANAU KAD PADAREM DIDELE KLAIDA NES MES SU TAIS ZMONEM NELABAI IR TEBENDRAUJAM TAI MASTAU KAD VAIKELIS GALI LIKTI NUSKRIAUSTAS, BET STENGSIUOS NEPAMIRST JOS smile.gif VISGI ISIPAREIGOJAU VISAM GYVENIMUI. BET JEI PASIKARTOTU VEL TAPATI SITUACIJA TAI NEBEGELBECIAU ZINAU TUO MOMENTU PYKTU, NES BALIUI KAIP JAU IR VISKAS PARUOSTA BET MANAU PASKUI SUPRASTU IR BUTU TIK GERIAU
Atsakyti
Mes esam tryju vaikuciu kriksto tevai ir dar viena praso pakrikstinti, labai dziaugiuosi, kad tiek turiu, visi musu kriksto vaikai labai faini, matomes su visais labai daznai, per menesi kokius 3-4 kartus aplankom, o du vaikuciai netoli musu gyvena tai tuos vos ne kasdien matau smile.gif .
Atsakyti
siwemet busiu pirmojo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nevesta @ 2008 02 12, 11:12)
siwemet busiu pirmojo blush2.gif

o tai artėja didelė šventė bigsmile.gif sėkmės būnant krikšto mama 4u.gif
Atsakyti
Turiu viena kriksto dukryte ir daugiau nebenoriu... Labai didele atsakomybe ir brangu... Mylim savo kriksto dukryte lepinam bet diaugiau nesutiksiu schmoll.gif , nors sako jei kviecia i kriksto tevus negalima atsisakyti doh.gif
Atsakyti
As turiu viena irgi kriksto dukryte... lankau tankiai... ir labaoi dziauiuosi kad galiu matyt kaip auga wub.gif
Atsakyti