Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 14 tema

QUOTE(*** @ 2012 10 16, 16:40)
Sveiki,

Buvo siandien langininkai, likau lengai tariant sokiruotas. Vienintelis montavimas imanomas arba muro reme arma isnesant langa ant kazkokiu kabiu kronsteinu i lauka. Ty metalas butu nuo lauko iki vidaus ir dar ju gyva galybe.

Galima tvirtinti balkius aplink lango ertmę ir tada jau medinėje dalyje statyti langus.
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 16, 15:40)
Sveiki,

Buvo siandien langininkai, likau lengai tariant sokiruotas. Vienintelis montavimas imanomas arba muro reme arma isnesant langa ant kazkokiu kabiu kronsteinu i lauka. Ty metalas butu nuo lauko iki vidaus ir dar ju gyva galybe.

naudokit stiklo pluosto kronsteinus

http://www.plastikin...langu-montavime
Atsakyti
QUOTE(Igr540 @ 2012 10 16, 18:16)
Galima tvirtinti balkius aplink lango ertmę ir tada jau medinėje dalyje statyti langus.

Toks variantas - tik ne šioje temoje protest.gif PN toks tvirtinimas atkrenta be jokių sąlygų.
Papildyta:
QUOTE(==== @ 2012 10 16, 19:22)

Va čia tinkamas atvejis, truputi geresnis nei plieno juostos. Ir izotermės labai "į progą" pateiktos - nebekils daugiau klausymų kodėl reikia išnešti langus į šiltinimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(==== @ 2012 10 16, 18:22)

Man patiko. Įdomu ar brangūs jie?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2012 10 16, 19:47)
Man patiko. Įdomu ar brangūs jie?

Toks mažmožis brangus būti negali, nieko labai blogo vietoj jų naudoti plieno juostas, todėl nėra galimybių "užsilankstyti" kainą.
Atsakyti
ar kas kas ant Lt realiai montavo savo langa ant xps ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2012 10 16, 20:37)
ar kas kas ant Lt realiai montavo savo langa ant xps ? smile.gif

Tambūras stovi ant EPS100, net ne XPS, aliumo fasadas + berėmis trijų stiklų paketas, kokių 2.5m aukščio! Jokių problemų, ne truputi niekur nesiremia, tik ant EPS!
Atsakyti
QUOTE(==== @ 2012 10 16, 18:22)

o kad būčiau žinojęs bent pusę mėnesio anksčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 16, 19:28)
Toks mažmožis brangus būti negali, nieko labai blogo vietoj jų naudoti plieno juostas, todėl nėra galimybių "užsilankstyti" kainą.

Tikrai manai, kad nieko blogo g.gif ? O aš dar nesumontavęs, vis ieškojau kito sprendimo, kad tik metalo pavyktų išvengti (medžio vengiau labiau nei metalo, todėl apie jį net nėjo kalba), bet neradęs turėjau sutikti su langistų pasiūlytais metaliukais. Aš įsivaizdavau, kad šalčio tilteliai tie metaliniai kronšteinai turėtų būti konkretūs.
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 10 16, 18:32)
QUOTE(Igr540 @ 2012 10 16, 17:16)

Toks variantas - tik ne šioje temoje protest.gif PN toks tvirtinimas atkrenta be jokių sąlygų.

Aš sau to aišku nė už ką nedaryčiau, bet vis tiek įdomu, kodėl toks griežtas nuosprendis blink.gif ? Juk veikmė taip darė savo pasyviuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 16 spalio 2012 - 22:01
QUOTE(mintas @ 2012 10 16, 21:13)
o kad būčiau žinojęs bent pusę mėnesio anksčiau  verysad.gif

Ką tik kalbėjau dėl kainos. Pasirodo toks vienas stiklo pluošto kronšteinas, kurio ilgis apie 25-26 cm kainuoja apie 12 Lt. Pvz., jei lango rėmo storis 85-86 mm dar papildomai dedam apie 20-30 mm, kad lango rėmas pasitrauktų nuo sienos. Iš viso turim apie 105-116 mm. Likę 134-145 mm kronšteino ilgio tvirtinasi prie sienos.

Dar minėjo, kad kai kuriems vieno lango kronšteinams reikia papildomų atramų. Tokiu atveju stiklo pluošto kronšteinas kainuotų apie 15 Lt.

Kiek tau, Mintai, kainavo tie, kuriuos naudojai?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti