QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 22, 00:10)
o kokios putos? jei ne firma tai bent jau uždaros ar atviros poros (nors įtariu rinkaisi uždarų porų putas)
dėl hidroizoliacijos tai geeras kaip tik su jais šiandien kalbėjausi
manau juos irgi rinksiuos. tuo labiau, jog ant tos dangos gali dėti/lipdyti kas patinka ir ji tipo laidi garui
dėl hidroizoliacijos tai geeras kaip tik su jais šiandien kalbėjausi
manau juos irgi rinksiuos. tuo labiau, jog ant tos dangos gali dėti/lipdyti kas patinka ir ji tipo laidi garui
Purškė Likon, pasiūlė geriausią kainos/kokybės variantą. Apklausęs buvau visus, apie kuriuos tiktai buvau radęs informaciją kad purškia. Purškė uždarų porų putomis, kaip jie sakė stoginėmis, kurios yra kietesnės nei fasadinės, pagal purškėjus ~50kg/m3. Po purškimo spaudžiant putų kietumas tikrai didesnis nei finfoam`o XPS plokščių. Spėju bus koks 300. Su pirštu neįspausi, tik su nagu.
Tikrai likau patenkintas jų darbu visais aspektais. Žinoma putų kokybę parodys tik laikas. Tiesa, dėl fasado purškimo pasiūlymo, jais nusivyliau .
Hidroizoliacijos laidumas garui, tai tikrai ne problema, midoje išpjovei skylę prilydei ventiliacinį kaminėlį ir garų išleidimo problema išspręsta. O mano nuorodoje pateikta hidroizoliacinė medžiaga irgi ne stebūklas. Nors pradinė kaina 20Lt/kg su išeiga 1kg/1m atrodo patraukliai, bet mano antroji pusė paskambinus išsiaiškino, kad su visomis gamintojo rekomendacijomis padengto hidroizoliacijos sluoksnio 1m2 kaina ~37 Lt, o tai jau visai panašu į Poliurėjos kainą, kurią užpurškia PUR purškėjai, tau net piršto pajudinti nereikia. Kažkas ten negerai su kainomis. Sudomino tik pats gruntas skirtas betonui. Gal sakau juo padengus ir drėgnesnius paviršius PUR putomis būtų galima išpurkšti. Beje, jei atmintis nepaveda, lygtai purškėjai minėjo, kad poliurėja dar jautresnė drėgniems paviršiams nei PUR.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 09 21, 23:54)
Viskas, ką pradžioje dariau aklai, taip kaip jie rekomendavo ir "architektas" pribraižė - dabar daryčiau kardinaliai kitaip, o tai ką aš atstovėjau (greičiau intuityviai, negu remdamasis informacija ar faktais) - manau padariau teisingai, todėl spjoviau aš jiems į barzdą ir bandysiu kaparnotis pats. Klausyt jų galima, bet negalima jiems leisti nuspręsti.
labai gerai išsireiškiai , tą patį pasakyčiau, mintis tinkamai išreikšti žodžiais irgi menas .