[quote=Vilienė,2012 09 03, 00:27]
Gal teko kada sužinoti, nuo ko dūla putos? Kas jas ardo? Ir kaip tokios sąlygos susidarys vidury stogo sumuštinio - kad jau darote išvadas ar drąsius teiginius tai pagrįskite.
Pagrysiu.laikas,stai nuo ko jos sudula.deja,nei dregme,nei saltis,nei karstis ju neveikia.cia tiesa.Viliau,tikriausia pats zinai,kaip isvystyta statybu sfera Anglijoje.pastate nauja pastata,iskart ji iraso i nugriovimo sarasa po 20 metu.aisku isskyrus didelius grandijozinius projektus.
pries kokius 5-6 metus,teko renovuot viena objekta-banka.darbai viduje.makroflekas naudojamas visur.visi tai zino.mano nuostabai,pernai man teko vel gryzt i ta objekta.deja ji pilnai griove iki pamatu.savo akim maciau,kas like is tu vietu,kur buvo purskiamos putos.ten kai kur plysiai.galiu pasakyt net kaip atrodo tos putos.visi zino gryba skuzbezdalis,ar kaip ji vadina.palieti-"sprogsta".tos putos virsta tokia minksta kempine.o kai palieti,pavirsta i dulkes,kurios labai labai ilgai griauzia gerkle ir nosi,jei be respiratoriaus dirbi.
isvada tokia.jos naudojamos buvo vidaus darbams,tad ten jokios pasalines salygos ju neveikia.isskyrus gal apkrovos.tiesiog suejo laikas ir ju galiojimas baigesi.dabar visi puls ieskot teorijos,kiek metu joms garantija suteikiama.pirmyn,teorija yra gerai,bet daznai ji prasilenkia su praktika.
Netgi tokio PIR brando kaip KINGSPAN oficialiame puslapyje,perskaicius montavimo instrukcijas(pir tarp gegniu),rekomenduojami keli variantai.vienas is ju,ispraust medziaga tarp gegniu,kitas-naudoti makrofleksa tvirtinimui.bet apipurskiant tik siule jau virs PIR su gegne.geras pvz
cia.deja Kingspan atsako tik uz savo produkcija.kas atsitiks makrofleksui,jiems neidomu.
Bet yra jau sprendimu,kuriuos dauguma sekmingai naudoja.tai
tokios putos.kaip man aiskino vienas statybu vadovas(taip pavadinkim),jos "neturi teises" suduleti ar dar kazkaip kitaip pakeist busena.cia priesgaisriniai reikalvimai ypatingai dideli.pagalvokit,kas atsitiks,jei patalpoje,kur laikomas dyzelis,kils gaisras.o ten kur visi tarpeliai pripurksti situ putu bus pazeisti?pasekmes aiskios.deja kiek suteikiam sitam produktui garantija,info neradau.bet manau ne daugiau 20 metu...