QUOTE(saika @ 2015 08 12, 14:49)
O taip iki Sever mums visiems toli . RCACIB - čia kruto ! Aš nelaukiu kada LKF nupirks autobusą ir nuvež visus norinčius į parodas užsienį . Važioju savo mašina .
Reikia labai gerai prižiūrėti savo kalyte kad pamiršti padaryti sveikatos tyrimą ( ir nepamiršti sukergti ) . Tai kur problema ? Parašyti į kinologiją , paaiškinti situacija ir padaryti tyrimus po šuniukų gimimo ( galbūt užmokėti brangiau už dokus ) . Bet galima ir kitu kelių nueiti - tiesiog parduoti be doku . Arba šitie šuniukai ir neverti turėti dokumentus .
Jau spicistu veisejiai ,daugelis ,ypac veisentis miniatiurinius spicus ,galetu ir patilet !
Jiu veisime daugiause broku !Visada mane stebina ju ringe teisejiai su liniuotemis........
Pasirodo daug lt dokose parasyta v.min.spicas, a uzauga mazieji ir zmogus lieka nepatenkintas permoka uz suniuka yra didele !
Jus paprasciausei uzsiimat apgaule !A del R.CACIB---pasiepdama si titula parodet savo neisprusima !
Jei suo gauna R.CACIB ,pralose suniui ,kuris gavo CACIB ir turi INTERA,tai automatiskai CACIB pereina rezervistui ir R.CACIB iraso i dokus !
SEVER kalyte jau uzskaityta FCI 2 CACIB !
Per dvi parodas !
Nepavidekit !
Papildyta:
QUOTE(liuka** @ 2015 08 12, 15:17)
yra ir tokių. pvz. aš noriu, kad mano išveisti šunys būtų gražūs atitiktų standartą ir geriausi eitų į parodas ir būtų čempionais, net jei žinau , kad kalė tikrai kergiama nebus
. Man veisimas - brangus hobis ir
svarbiausiai moralinis pasitenkinimas, kad mano veislyno šunys čempionai.