QUOTE(Almiox @ 2015 07 12, 20:34)
Dar pasikartosiu, kad čia forumas o ne prokuratūra, ir visi galim reikšti nuomones tokias kokias tik norim. Čia ne koks ruskynas ar Šiaurės Korėja jums.
Klausimas 1.Jei tos dokumentus išduodančios organizacijos tokios šventos karvės, tai paaiškinkit man kaip iš tokio šunų konclagerio apie kokį minėjau išeina šuniukai su dokumentais?
Klausimas.2.Kuo skiriasi šuniukas kurio tėvai grynaveisliai su dokumentais bet jis be, nuo šuniuko kurio tėvai su dokumentais ir šuniukas su dokumentais? Išskyrus pačius popierėlius aišku.
P.S.Pats turiu šunį iš veislyno su visais priklausančiais dokumentais. Bet tada kainos buvo per pus mažesnės. Todėl šiuo metu rinkčiausi kad ir be dokumentų, svarbu iš patikimo pardavėjo.
Šuo su dokumentais reikalingas tik veisimui, parodoms, nu ir dar pasimaivymui prieš kaimynus. O jei reikia tiesiog šuns, tai ir pirkim šunį o ne jo dokumentus, nes ir jie nieko negarantuoja.
Klausimas 1.Jei tos dokumentus išduodančios organizacijos tokios šventos karvės, tai paaiškinkit man kaip iš tokio šunų konclagerio apie kokį minėjau išeina šuniukai su dokumentais?
Klausimas.2.Kuo skiriasi šuniukas kurio tėvai grynaveisliai su dokumentais bet jis be, nuo šuniuko kurio tėvai su dokumentais ir šuniukas su dokumentais? Išskyrus pačius popierėlius aišku.
P.S.Pats turiu šunį iš veislyno su visais priklausančiais dokumentais. Bet tada kainos buvo per pus mažesnės. Todėl šiuo metu rinkčiausi kad ir be dokumentų, svarbu iš patikimo pardavėjo.
Šuo su dokumentais reikalingas tik veisimui, parodoms, nu ir dar pasimaivymui prieš kaimynus. O jei reikia tiesiog šuns, tai ir pirkim šunį o ne jo dokumentus, nes ir jie nieko negarantuoja.
Aha. Pvz galima laisvai reikšt nuomonę, kad žmonės su beždžionėmis avataruose būna max 12m amžiaus arba kompiuteriškai neraštingi
1. Nes veislynai įvykdo visus reikalavimus? Prisiduoda VMI, moka mokesčius, eina į parodas, atlieka sveikatos tyrimus? Namų tikrinimas tik neseniai buvo įvestas, patikrins veislyno patalpas, gaus baudą, vieną, antrą, uždarys.
2. Antro varianto šuniukas bus nebetinkamas veisimui. Jis nebebus VEISlinis. Nu va pvz aš galiu pasakyt, kad esu Anglijos princesė - bet ar tai bus tiesa, jei nepateiksiu įrodymo? Pirmojo šuniuko tėvams buvo atlikti sveikatos tyrimai, jie yra sveiki ir perduos tokią sveikatą šuniukams. Jie rodėsi teisėjams, gavo įvertinimus ir perduos tinkamą eksterjerą. Jie neturi nenusileidusių kiaušidžių, prasto sąkandžio ir noro papjaut viską, kas juda - vadinas, ir šuniukas to nepaveldės. Ką turi šuns be dokumentų tėvai? Kokius sveikatos tyrimus? Kokius teisėjų aprašymus? Kokius psichikos testus? Ką tu žinai, ką gausi su tuo šuniuku be dokų? Ir, beje, ar gausi sutartį, kuria veisėjas prisiima atsakomybę už krūvą dalykų? Ar bus tik 'va pinigai, va šuo, davai ate'
O jei jums reikia padelkės - imkit. Tik po to neieškokit pagalbos čia, veisėjų klane, kai šuo bus aklas, su širdies yda ir nepaeinantis, nes diplazikas Aš tai nuo tokių dalykų apsidraudžiau... dokais Ir ant kaklo pasikabinus jų nesinešioju, prieš kaimynus nesirodau