QUOTE(domante4 @ 2014 12 03, 12:31)
nesutinku...
mano kolege aliaskos malamutus pardavinejo tik pirkejams is Lietuvos
nes veiseja norejo matyti (net vaziavo pas pirkejus i namus),kaip jie gyvena,kokias salygas suteiks jos suniukams
tiesiog norejo dalyvauti savo isveistu suniuku gyvenime ir ateityje,stebeti ju laimejimus parodose ir tt (perspektyvus visi suniukai,jau skina laurus )
Pagarba jai
Jei jus idemiai skaitet mano postus---as sneku apie STAMBIUS VEISEJUS---kurie is veisimo sunu daro bizni .Vargiai ar LT daugeliu veisliu galima daryti bizni :lotuliukas:Haski yra viena is ju.
Papildyta:
QUOTE(*Elia* @ 2014 12 04, 08:12)
Kiekvienas renkasi skirtingai ir gyvenimas per sudėtingas, kad būtų viena tiesa
Aš savo pirmąjį šunį irgi rinkausi atsakingai: lankėm specializuotas parodas, susisiekėm su patikusių šunų veisėjais, laukėm šuniuko, bet...
Nuvykom pas senelį, kur kaimynas policininkas išsivedė kalę su vada šuniukų. Nors praėjo 10 metų, iki šiol matau užhipnotizuotą sūnaus žvilgsnį į tą vieną kalytę, kuri ir man
o ir ji nuo mūsų nesitraukė
Niekas pasaulyje buvo nebesvarbu, nes radau SAVO ŠUNĮ.
Kvailai, neatsakingai? - taip
Ar gailiuosi - ne.
Ji buvo tobulas šuo visus 10 metų.
Kitą šunį ir vėl renkuosi protingai
Pagrindinis pastebėjimas į šią temą, kad ne visi dokumentinių šunų veisėjai nedaugintojai.
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2014 12 03, 21:57)
As irgi laukiau ilgai savo suniuko. Du metus. Pries tai, kruopsciai rinkausi veislyna. Atsiliepimus apie veisejos augintinius. Gyvenu uzsieni. Kalyte pirkau Lietuvoj, ne parodom, bet gavau SOW klases, nes is tos vados nebuvo PET. Apie kaina nekalbu. Mokejau brangiai. Neskaitant lektuvo bilietus, muita ir dar dvi keliones, kad aplankyti maziuke. Neskaitant, visa paketa "inventoriaus", maisto ir t.t. kuri gavau, iki dabar gaunu neikainuojama pagalba patarimais. Ir zinau, kad veisejai mano maziuke rupi, nei kiek ne maziau, ne man. Nes, ji yra kaip, as juokais sakau: Pirma mama mano paskutinio vaiko.
Ar i parodas uzsukat!Ar pasitvirtino auksta klase.Atspesiu---suniukas jusu 9grupes FCI