vai neslepk, parodyk kaip atrodo pirmieji ziedeliai . as paziurejau i pernykscius uzrasus, tai is mano setu pelargoniju, prazydo pirmas ziedelis tik liepos 15
Norėjau Jūsų paklausti ką galėčiau sėkmingai auginti, jei mano balkonas yra pietvakarių pusėj Buvau vienais metais petunijas ir surfinijas pasodinus, tai iškepė Gal palergonijos ne tokios lepios? Dar toks vienas klausimukas iškilo, kada Jūs gėles jau į balkonus perkeliat?
Palergonijos tikrai nelepios svyrančios, mano auga nerealiam karštyje, visą dieną beveik saulė Aina, pirkau daigelius Senukų mugėj, nepilnai prieš 2 savaites. O spalvų tai bus visokių, pati grįžus galvojau, nu ir kvaila, skirtingų prisipirkau, kaip atrodys
Pas mane sudygo serenčiai, našlaitės jau kokių 5-8cm Ir galvoju kada jas pikiuoti pradėti? Našlaičių, tai iš viso neskiriu nuo piktžolių bijau geras išrauti Patartumėt pikiuoti ar dar palaukti? Gal vakare jei nepamiršiu nuotrauką įdėsiu kokio dyžio jos.
Man tai pardaveja taip liepe Būtent tam, kad kerai būtų gražesni Teko nugnaibyt visus žiedelius, nes prigrasino, kad ėmus augint žiedus nebeaugins kero
Man tai pardaveja taip liepe Būtent tam, kad kerai būtų gražesni Teko nugnaibyt visus žiedelius, nes prigrasino, kad ėmus augint žiedus nebeaugins kero