Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

QUOTE(Aga @ 2006 05 04, 20:37)
Mano palergonijos kelios jau pražydo, o dar nėra nei 2 sav. kaip pasodinau daigelius mažus thumbup.gif

vai neslepk, parodyk kaip atrodo pirmieji ziedeliai wub.gif . as paziurejau i pernykscius uzrasus, tai is mano setu pelargoniju, prazydo pirmas ziedelis tik liepos 15 blush2.gif
Atsakyti
Čia buvo vakar, šiandien jau pilnai žydi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 04, 22:28)
Čia buvo vakar, šiandien jau pilnai žydi ax.gif
user posted image

kaip faina wub.gif wub.gif . grazi spalvyte. ar pati sejai ar pirkai daigelius blush2.gif ?
Atsakyti
O aš neištvėriau ir va ką nusipirkau vakar ax.gif

user posted image

Aga,kaip miela wub.gif O mano daigeliai nežinau kada pražys g.gif Nu bet lyg ir pradėjo augti po truputuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 05 gegužės 2006 - 07:36
Norėjau Jūsų paklausti ką galėčiau sėkmingai auginti, jei mano balkonas yra pietvakarių pusėj g.gif Buvau vienais metais petunijas ir surfinijas pasodinus, tai iškepė blush2.gif Gal palergonijos ne tokios lepios?
Dar toks vienas klausimukas iškilo, kada Jūs gėles jau į balkonus perkeliat?
Atsakyti
Palergonijos tikrai nelepios svyrančios, mano auga nerealiam karštyje, visą dieną beveik saulė ax.gif
Aina, pirkau daigelius Senukų mugėj, nepilnai prieš 2 savaites. O spalvų tai bus visokių, pati grįžus galvojau, nu ir kvaila, skirtingų prisipirkau, kaip atrodys doh.gif
Atsakyti
Pas mane sudygo serenčiai, našlaitės jau kokių 5-8cm Ir galvoju kada jas pikiuoti pradėti? Našlaičių, tai iš viso neskiriu nuo piktžolių bijau geras išrauti doh.gif
Patartumėt pikiuoti ar dar palaukti? Gal vakare jei nepamiršiu nuotrauką įdėsiu kokio dyžio jos.
Atsakyti
O as neleidziu pelargonijom zydeti, vietiek i lauka tai dar nenesiu. Net nezinau kodel taip darau, bet kerai veslesni atrodo
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 05, 18:13)
O as neleidziu pelargonijom zydeti, vietiek i lauka tai dar nenesiu. Net nezinau kodel taip darau, bet kerai veslesni atrodo

Man tai pardaveja taip liepe ax.gif Būtent tam, kad kerai būtų gražesni ax.gif Teko nugnaibyt visus žiedelius, nes prigrasino, kad ėmus augint žiedus nebeaugins kero g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 05 05, 20:15)
Man tai pardaveja taip liepe  ax.gif  Būtent tam, kad kerai būtų gražesni  ax.gif  Teko nugnaibyt visus žiedelius, nes prigrasino, kad ėmus augint žiedus nebeaugins kero  g.gif

Nesamone, bent man taip nebuvo, užaugo kerai nerealūs, nusviro beveik iki balkono apačios, vos ne pas apatinius kaimynus, nos leidau žydėt daigelius.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 05, 20:39)
Nesamone, bent man taip nebuvo, užaugo kerai nerealūs, nusviro beveik iki balkono apačios, vos ne pas apatinius kaimynus, nos leidau žydėt daigelius.

O gal tu tiesiog turi tą, kaip italai sako "žalią nykštį"? biggrin.gif Pas tave viskas ten taip želia 4u.gif Aš tai kaip gėlininkės parodija, tai nuolankiai klausau kitų lotuliukas.gif
Atsakyti
Va va man irgi kai sekasi tai sekasi, po to bac ir nebeturiu
Atsakyti