Svyranciu pelargoniju rausvais ziedais galiu pasiulyti.Tad ir turesit kuo balkonus papuosti.O sios atsparios geles zydes visa vasara ir rupesciu nekels.
QUOTE(Regila @ 2006 05 02, 22:03)
Svyranciu pelargoniju rausvais ziedais galiu pasiulyti.Tad ir turesit kuo balkonus papuosti.O sios atsparios geles zydes visa vasara ir rupesciu nekels.

QUOTE(Regila @ 2006 05 03, 00:03)
As irgi noriu

QUOTE(Aina @ 2006 05 02, 17:51)
nu ir vel neatsilaikiau
. dar dvieju spalvu prancuziskos pelargonijos atsirado namuose
. pabandysiu veliau fotke imest 
na stai ikeliau

na stai ikeliau
Nu pasakiškas grožis

Aš kai pirkau pelargonijų daigus(svyrančių),tai sakė viena bus marga,ir dabar ji tokia įdomi,gal pabandysiu fotkę įkelt.Ale sakė bus tuščiavidurės.

papuosiau savo balkona
kvepiantys zirneliai jau nuolatinej vietoj
. usiukus leidzia, kabintis nori, o dar oras pasakiskai vasariskas

QUOTE(Aina @ 2006 05 03, 14:41)
papuosiau savo balkona
. usiukus leidzia, kabintis nori, o dar oras pasakiskai vasariskas

Koks saunus sumanymas taiptvarkingai atrodokai prazys butinaiparodyk. Pabandysiu ir as panasiai anytos balkona papuosti

Aš prisisėjau nasturtų į lovelį, bet niekaip nesuprantu, kodėl jos tokios išstypusios, stovi ant pietinės palangės, saulės tikrai netrūksta.

Ir man siemet su nasturtom problemos is 16 isdygo dvi. O siemet nusprendziau atnaujinti augalus todel surinktas seklas ismeciau, o sodinau tik pirktines, va tau, kad nori

QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 04, 20:19)
Ir man siemet su nasturtom problemos is 16 isdygo dvi. O siemet nusprendziau atnaujinti augalus todel surinktas seklas ismeciau, o sodinau tik pirktines, va tau, kad nori 

Man sudygo labai gerai, sakyčiau gal kokiais 95 procentais. Bet nežinau, kaip jos toliau augs. Noriu į balkoną nešti. Šiandien per dieną palaikiau, tai vėjas išvartė, tokie liauni tie stiebeliai, norėtusi riebesniu.

Gal zemele per liesa, kad augaliukai kudi auga. As tai siltnami auginu, pas mane tokie tvirti tamsiai zali, kaip tu sakai riebus, bet du, o pas tave daug bet liesu

QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 04, 21:07)
Gal zemele per liesa, kad augaliukai kudi auga. As tai siltnami auginu, pas mane tokie tvirti tamsiai zali, kaip tu sakai riebus, bet du, o pas tave daug bet liesu 

Mano palergonijos kelios jau pražydo, o dar nėra nei 2 sav. kaip pasodinau daigelius mažus