Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

Svyranciu pelargoniju rausvais ziedais galiu pasiulyti.Tad ir turesit kuo balkonus papuosti.O sios atsparios geles zydes visa vasara ir rupesciu nekels.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 05 02, 22:03)
Svyranciu pelargoniju rausvais ziedais galiu pasiulyti.Tad ir turesit kuo balkonus papuosti.O sios atsparios geles zydes visa vasara ir rupesciu nekels.

bigsmile.gif kur, kiek, už kiek g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2006 05 03, 00:03)

As irgi noriu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 02, 17:51)
nu ir vel neatsilaikiau doh.gif . dar dvieju spalvu prancuziskos pelargonijos atsirado namuose bigsmile.gif  wub.gif . pabandysiu veliau fotke imest ax.gif

na stai ikeliau

Nu pasakiškas grožis wub.gif wub.gif wub.gif Pas mus jaučiu nėr šansų tokių gaut verysad.gif verysad.gif Spalvos nepakartojamos wub.gif
Aš kai pirkau pelargonijų daigus(svyrančių),tai sakė viena bus marga,ir dabar ji tokia įdomi,gal pabandysiu fotkę įkelt.Ale sakė bus tuščiavidurės.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 03 gegužės 2006 - 11:14
papuosiau savo balkona ax.gif ax.gif ax.gif

kvepiantys zirneliai jau nuolatinej vietoj bigsmile.gif . usiukus leidzia, kabintis nori, o dar oras pasakiskai vasariskas thumbup.gif cool.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 03, 14:41)
papuosiau savo balkona ax.gif  ax.gif  ax.gif

kvepiantys zirneliai jau nuolatinej vietoj bigsmile.gif . usiukus leidzia, kabintis nori, o dar oras pasakiskai vasariskas thumbup.gif  cool.gif

user posted image

user posted image

Koks saunus sumanymas taiptvarkingai atrodokai prazys butinaiparodyk. Pabandysiu ir as panasiai anytos balkona papuosti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš prisisėjau nasturtų į lovelį, bet niekaip nesuprantu, kodėl jos tokios išstypusios, stovi ant pietinės palangės, saulės tikrai netrūksta. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Ir man siemet su nasturtom problemos is 16 isdygo dvi. O siemet nusprendziau atnaujinti augalus todel surinktas seklas ismeciau, o sodinau tik pirktines, va tau, kad nori sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 04, 20:19)
Ir man siemet su nasturtom problemos is 16 isdygo dvi. O siemet nusprendziau atnaujinti augalus todel surinktas seklas ismeciau, o sodinau tik pirktines, va tau, kad nori sad.gif

Man sudygo labai gerai, sakyčiau gal kokiais 95 procentais. Bet nežinau, kaip jos toliau augs. Noriu į balkoną nešti. Šiandien per dieną palaikiau, tai vėjas išvartė, tokie liauni tie stiebeliai, norėtusi riebesniu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal zemele per liesa, kad augaliukai kudi auga. As tai siltnami auginu, pas mane tokie tvirti tamsiai zali, kaip tu sakai riebus, bet du, o pas tave daug bet liesu nail.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(Jurgita&P @ 2006 05 04, 21:07)
Gal zemele per liesa, kad augaliukai kudi auga. As tai siltnami auginu, pas mane tokie tvirti tamsiai zali, kaip tu sakai riebus, bet du, o pas tave daug bet liesu nail.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano palergonijos kelios jau pražydo, o dar nėra nei 2 sav. kaip pasodinau daigelius mažus thumbup.gif
Atsakyti