Tęsiu apie lovelius. Pati su yla pasidariau keletą skylučių, jos nedidelės, bet lietui lyjant žemėje nesikaupia vandens perteklius. O kad balkone būtų švaru, po loveliu esu pastačiusi kelis didelius vazonus, tai tuo pačiu ir kitas gėles man palaisto.

QUOTE(Aga @ 2006 05 01, 16:53)
Tai, kad tas padėkliukas prisitvirtina labai, kol jį nuimi
tai visas lovelis nukristi gali kam nors ant galvos iš 8 aukšto 

Tą ir turėjau galvoje

Anadien mačiau maximoj pelargonijų,gražios labai,nes katik atvežtos,dar tik krovė jas. Žodžiu prisižiūrėjau dau gražumynų balkonui,bet nenusipirkau nieko

nu ir vel neatsilaikiau
. dar dvieju spalvu prancuziskos pelargonijos atsirado namuose
. pabandysiu veliau fotke imest 
na stai ikeliau

na stai ikeliau

Vaje kaip gražu
, jau kelinti metai bandau balkone užsiauginti kokių nors gėlyčių, bet nesėkmingai
, balkonas pietų pusėj atrodo turėtų augti
, bet mano gėlytės visai vietoj stovi, jaučiu nespės per vasarą pražysti

Niu bet grozis
nera zodziu. As kazkaip skeptiskai i jas anksciau ziurejau, bet dabarjos man labiau uz petunijas patinka. Be to pats pasidauginti gali, na saunu ir zydi neapsakomai dideliais ziedynais.

ta baltaja pirkau pries dvi savaites. iki siol nei vienas ziedas nenukrito
. kiti tik skleidzias
. stebiuosi kad taip ilgai zydi

QUOTE(singarela @ 2006 05 02, 17:09)
Vaje kaip gražu
, jau kelinti metai bandau balkone užsiauginti kokių nors gėlyčių, bet nesėkmingai
, balkonas pietų pusėj atrodo turėtų augti
, bet mano gėlytės visai vietoj stovi, jaučiu nespės per vasarą pražysti 

o kaip tu jas augini? pati seji ar perki jau gatavas? as sejau pelargonijas tai irgi dar nezydi, bet jau nemazos ir tikrai speja kasmet prazydet ir zydi iki pat salnu

QUOTE(Aina @ 2006 05 02, 18:09)
o kaip tu jas augini? pati seji ar perki jau gatavas? as sejau pelargonijas tai irgi dar nezydi, bet jau nemazos ir tikrai speja kasmet prazydet ir zydi iki pat salnu 

pati pasėjau kovo pabaigoje, gal per vėlai

QUOTE(singarela @ 2006 05 02, 18:28)
pati pasėjau kovo pabaigoje, gal per vėlai
, gėles auginu tik porą metų
, tai iš manęs gėlininkė
, gal kokių trašų reikia
, nes tokios išstypusios. O kur galima tokių gražių pelargonijų įsigyti, jau grožis jų 

as sejau kovo 8 , po triju dienu islindo daigeliai

prisisejau petuniju visa pokeli

Bandysiu aš nusipirkti trašų, eisiu ryt ieškoti, pas mane sudygo labai retai ir pusė išvirto, gal sėklos senos
, bet galiojimas dar nesibaigęs
. Aš irgi ant saulutės išnešu į balkoną, lygtai jau pradeda atsigauti, jei užderės ir sužydės ir aš galėsiu pasigirti savo augalėliais

QUOTE(Aina @ 2006 05 02, 17:51)
nu ir vel neatsilaikiau
. dar dvieju spalvu prancuziskos pelargonijos atsirado namuose
. pabandysiu veliau fotke imest 

Vaje, koks grožis