Įkraunama...
Įkraunama...

Puošiame balkonus

2 dalis
Atsakyti
Tęsiu apie lovelius. Pati su yla pasidariau keletą skylučių, jos nedidelės, bet lietui lyjant žemėje nesikaupia vandens perteklius. O kad balkone būtų švaru, po loveliu esu pastačiusi kelis didelius vazonus, tai tuo pačiu ir kitas gėles man palaisto. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 05 01, 16:53)
Tai, kad tas padėkliukas prisitvirtina labai, kol jį nuimi doh.gif tai visas lovelis nukristi gali kam nors ant galvos iš 8 aukšto  smile.gif

Tą ir turėjau galvoje drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Anadien mačiau maximoj pelargonijų,gražios labai,nes katik atvežtos,dar tik krovė jas. Žodžiu prisižiūrėjau dau gražumynų balkonui,bet nenusipirkau nieko verysad.gif Nutariau kad geraiau į turgų nuvažiuosiu,ten už tokią kainą turėčiau geresnių variantų rasti ax.gif
Atsakyti
nu ir vel neatsilaikiau doh.gif . dar dvieju spalvu prancuziskos pelargonijos atsirado namuose bigsmile.gif wub.gif . pabandysiu veliau fotke imest ax.gif

na stai ikeliau

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aina: 02 gegužės 2006 - 16:59
Vaje kaip gražu bigsmile.gif , jau kelinti metai bandau balkone užsiauginti kokių nors gėlyčių, bet nesėkmingai blush2.gif , balkonas pietų pusėj atrodo turėtų augti g.gif , bet mano gėlytės visai vietoj stovi, jaučiu nespės per vasarą pražysti schmoll.gif
Atsakyti
Niu bet grozis wub.gif nera zodziu. As kazkaip skeptiskai i jas anksciau ziurejau, bet dabarjos man labiau uz petunijas patinka. Be to pats pasidauginti gali, na saunu ir zydi neapsakomai dideliais ziedynais.
Atsakyti
ta baltaja pirkau pries dvi savaites. iki siol nei vienas ziedas nenukrito thumbup.gif . kiti tik skleidzias wub.gif . stebiuosi kad taip ilgai zydi bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2006 05 02, 17:09)
Vaje kaip gražu  bigsmile.gif , jau kelinti metai bandau balkone užsiauginti kokių nors gėlyčių, bet nesėkmingai blush2.gif , balkonas pietų pusėj atrodo turėtų augti  g.gif , bet mano gėlytės visai vietoj stovi, jaučiu nespės per vasarą pražysti  schmoll.gif

o kaip tu jas augini? pati seji ar perki jau gatavas? as sejau pelargonijas tai irgi dar nezydi, bet jau nemazos ir tikrai speja kasmet prazydet ir zydi iki pat salnu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 02, 18:09)
o kaip tu jas augini? pati seji ar perki jau gatavas? as sejau pelargonijas tai irgi dar nezydi, bet jau nemazos ir tikrai speja kasmet prazydet ir zydi iki pat salnu thumbup.gif

pati pasėjau kovo pabaigoje, gal per vėlai g.gif , gėles auginu tik porą metų doh.gif , tai iš manęs gėlininkė lotuliukas.gif , gal kokių trašų reikia g.gif , nes tokios išstypusios. O kur galima tokių gražių pelargonijų įsigyti, jau grožis jų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(singarela @ 2006 05 02, 18:28)
pati pasėjau kovo pabaigoje, gal per vėlai  g.gif , gėles auginu tik porą metų  doh.gif , tai iš manęs gėlininkė  lotuliukas.gif , gal kokių trašų reikia  g.gif , nes tokios išstypusios. O kur galima tokių gražių pelargonijų įsigyti, jau grožis jų  thumbup.gif

as sejau kovo 8 , po triju dienu islindo daigeliai wub.gif . laikau prie pat lango, sauleta diena ant spinduliuku i balkona isnesu. jau dabar tvirti daigeliai su keturiais nuolatiniais lapeliais mirksiukas.gif . tresiau mazai, tik truputi, kai zydes tai jau zydinciu geliu trasomis laistysiu drinks_cheers.gif

prisisejau petuniju visa pokeli doh.gif . tai ju kai pridygo simtais bigsmile.gif . jau tris lovelius prisodinau, o dar kiek daug liko. ner kur det, o ismest gaila schmoll.gif . ir dar kaip lapoja, nors susigrude, neispikiuoti doh.gif
Atsakyti
Bandysiu aš nusipirkti trašų, eisiu ryt ieškoti, pas mane sudygo labai retai ir pusė išvirto, gal sėklos senos g.gif , bet galiojimas dar nesibaigęs schmoll.gif . Aš irgi ant saulutės išnešu į balkoną, lygtai jau pradeda atsigauti, jei užderės ir sužydės ir aš galėsiu pasigirti savo augalėliais bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2006 05 02, 17:51)
nu ir vel neatsilaikiau doh.gif . dar dvieju spalvu prancuziskos pelargonijos atsirado namuose bigsmile.gif  wub.gif . pabandysiu veliau fotke imest ax.gif

Vaje, koks grožis bigsmile.gif wub.gif , kažkaip neteko niekur tokių matyti blush2.gif . Turiu tik paprastą pelargoniją ir ji kažkaip ištįsus ir retais žiedeliais verysad.gif . Tikriausiai tokia jau rūšis g.gif
Atsakyti