Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(rinann @ 2012 08 21, 15:40)
Bet Spindulele,malonuma tai dviese patiriam,o kankintis mums vienoms? g.gif  lotuliukas.gif As tame,kad dalyvauja,nematau nieko bloga.Ir ta mano drauge akusere,sako,kad vyrai gimdyme labai padeda.Nors aisku buna ir tokiu,kurie oi kaip trukdo doh.gif

Na, maniškis tą antrą jau šalia atbuvo iki op. beveik 12 val lotuliukas.gif
Tada aš irgi norėjau, bet dabar senstu turbūt, tiesiog kitaip atrodo ax.gif
Atsakyti
Nugnybiau iš kitos temos

"Esu jau 36 metai kaip vedęs. Vieną dieną pažiūrėjau į savo žmoną ir sakau: "Brangioji, prieš 36 metus mes turėjome nušiurusį butą, neturėjome mašinos, neturėjome televizoriaus, neturėjom pinigų ir miegojom ant išskleidžiamos sofos. Bet kiekvieną vakarą aš guldavausi su karštai atrodančia 18-mete. Dabar, mes turime nuostabų namą, dvi mašinas, karališko dydžio lovą, pinigų ir plokščio ekrano televizorių. Bet aš miegu su 54m. amžiaus moterim. Man atrodo, kad aš savo pareigą atlikau, o tu savas apleidai." Mano žmona labai supratinga moteris. Ji pasiūlė man susirasti 18-metę merginą, ir ji patikino padarysianti viską, kad aš vėl gyvenčiau nušiurusiame bute, be mašinos, televizoriaus, pinigų ir vėl miegosiu ant išskleidžiamos sofos. Argi pagyvenusios moterys ne nuostabios? Jos tikrai žino kaip isspręsti vidurio amžiaus krizę..."
Atsakyti
Tai ką veikiat, kad tokia tyla?

O mes su vaikais nusipirkom šakotį, prišveitėm. Praeis už vestuvių pyragą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 21, 19:34)
Nugnybiau iš kitos temos

"Esu jau 36 metai kaip vedęs...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As maudau vaikus,itempta dienele siandien buvo.Dar vaikui darzely megztinis dingo doh.gif ,bet rytoj eisiu aiskintis.Uzmigdysiu vaikus ir kokia vyno taure patvarkysiu,reikia uz suneno gimima taure pakelt vacation4.gif
Papildyta:
Mergaites,kaip pratrinti zinutes AZ. Raso,kad jau pilnas,o nemoku trint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 21, 20:37)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As maudau vaikus,itempta dienele siandien buvo.Dar vaikui darzely megztinis dingo doh.gif ,bet rytoj eisiu aiskintis.Uzmigdysiu vaikus ir kokia vyno taure patvarkysiu,reikia uz suneno gimima taure pakelt vacation4.gif
Papildyta:
Mergaites,kaip pratrinti zinutes AZ. Raso,kad jau pilnas,o nemoku trint doh.gif

Pažymi varnelėmis ir yra mygtukas ištrinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš apsitvarkiau mažumėlę, dabar maudau savo žiogą nes parėjo iš lauko kaip velnias visas murzinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 21, 21:40)
Pažymi varnelėmis ir yra mygtukas ištrinti mirksiukas.gif

Aha,pati radau,bet aciu 4u.gif
Atsakyti
rinnan,butinai vyno reikia thumbup.gif
As vel myniau taka vartai -namai lotuliukas.gif
Vyras siandien sako ,kad gal varom ryt i klp.i turgu vezima ,gal balta lovyte gautume ,ciuzini koki ,bet kazi kokosinio negauciau g.gif Rinnan,kas gero tilzes turguj ?Ar gausim is kart ka vesti namo ar uzsisakyt gausim?Zadejau vezima super mandra pirkt (kone ,kad variklio bereiktu lotuliukas.gif bet pagalvojau ,kad neverta ,yra lenkisku 3 in 1 geru) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 21, 20:58)
yra lenkisku 3 in 1 geru) ax.gif

Man kainos ir kokybes santykiu labiau patinka zippy vezimeliai 4u.gif pati toki turejau ir labai juo dziaugiausi, nes didelis lopsys, aktualu toms kurios pagimdys rudeni, tai visa ziema siltai vazinesit ir dar pavasariui uzteks, patogios auto kedutes ir sportinukas geras. Grazus ir aukstas vezimas smile.gif
Atsakyti
Va va as ir zippio noriu ,stai tokio
user posted image
Tik manau turguj neprekiaus ,teks i koki baby city sukt,o ten spalvu irgi ne visu tures g.gif
Atsakyti
Yra ju ir turguose, bet patarciau pirkti parduotuveje jei jau nori pirkti nauja smile.gif

jau yra naujoji zyppuku kolekcijanaujieji zippukai

bet man senesne kolekcija vistiek mielesne senesni zippukai

tai uzssakyk internetu
Atsakyti
Laba vakarėli 4u.gif
Oi, aš daug šiandien nuveikiau, visą dieną ant kojų, tai laukiu kol MB pasijungs ir miegučio.. Nuo ryto lėkiau į pravažiavimą, paskui nusipirkau gėlę didelę, augint kažkaip teks : )) Siurblį nusipirkau, vyrui bilietus namo nupirkau, grįžau ir remontui vadovavau, nes kaimyno paprašiau kad plintusus pabaigtų uždėti, tai ojėjjjj, siurbk, neįk, padėk, paduok. Privargau doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif
Nugarytę jau maudena.. Tai nusimaudžiau ką tik, ir lovoj vartaus, kaip teletabis biggrin.gif nestuke.gif
Rytoj vėl skirsiu visą dieną poilsiui, nes nepatempčiau tokiu spaudimu.. unsure.gif
Labanakt .. 4u.gif
Atsakyti