Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(rinann @ 2012 08 21, 09:47)
Labas rytas 4u.gif
Tai ka,siryt vel tapau teta  thumbup.gif  thumbup.gif Turim dar viena berniuka zirniuka wub.gif  wub.gif Nors zirniuku nelabai jo pavadinsi,beveik 4 kilogramai,56 cm. Tik liudna,kad to berniuko tetis si savaitgali isvaziuoja i uzsieni dirbti verysad.gif Nepasidziaugs kleckiuku savo.

Sveikinimai tetulei ir zirniuko tevams wub.gif Svarbiausia, kad pamate pries isvaziuodamas 4u.gif

QUOTE(afi @ 2012 08 21, 10:14)
jei dukriukas nesugalvos kokiom dviem savaitem anksciau islyst tai bus, nes gris beveik savaite pries gimdyma jei kartais sugalvotu siek tiek anksciau islyst ax.gif  bet as kazkodel jauciu kad nespes kaip tycia doh.gif  na bet man nuo to tik geriau nes MB nori dalyvauti gimdyme, o as to labai nenoriu, na pradzioje kol saremiai taip noriu, bet kai prasides gimdymas tai nenoriu visai schmoll.gif

Maniske gime dvien savaitem anksciau, mano gimdymas buvo labai greitas, atvaziavau po 6 ryto, 7 nuleido vandenys, o po 8.03 jau turejau lelyte, maniskis dalylavo kol buvo saremiai, o paskui kai jau transformuot ta lova i kresla pradejo, jis nuejo parukyt, bet ir to zmogus nespejo, kol jis paruke as pagimdziau lotuliukas.gif bet ir gerai, nenorejau, kad jis visa tai matytu, o ir jis nebuvo suzavetas ta mintim apie bambagysles kirpima ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau mano vyras irgi nebutu suzavetas bambagysles nukirpimu biggrin.gif Bet as ir nemanau ,kad vyras dalyvaudamas gimdyme turi veida sukises stovet i mano vieciuke lotuliukas.gif man noretusi ,kad per pacia kulminacija laikytu uz rankos ar snabzdetu i ausy kazka padrasinancio ,pozityvaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 21, 11:59)
Manau mano vyras irgi nebutu suzavetas bambagysles nukirpimu biggrin.gif Bet as ir nemanau ,kad vyras dalyvaudamas gimdyme turi veida sukises stovet i mano vieciuke lotuliukas.gif man noretusi ,kad per pacia kulminacija laikytu uz rankos ar snabzdetu i ausy kazka padrasinancio ,pozityvaus ax.gif

O maniškis nukirpo, ir labai juo didžiuojuos wub.gif Juk ten ir nestovi jis kojūgalį, visada būna šalia lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu dar karta visoms uz sveikinimus aciuks.gif
Lekiu lankyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
As manau kaip ir vyru, taip ir moteru yra skirtingu...
As pati nenorejau, kad jis dalyvautu iki galo, o ir jis netrysko noru. Zinau saviski, kad jam nepatinka kraujas, skausmas ir taip toliau... sake sunku ziuret kai matai, kad tau skauda, o nieko negali padaryt.
Zinau, kad jei dar kada gimdysiu, mano ir jo nuomone bus tokia pati, kad jis man reikalingas kol yra saremiai, o poto tai tik mano ir gydytoju akistata, pagal save zinau, kad tuo momentu jo uz rankos as tikrai nelaikyciu, kai gimdziau man visai jo netruko (jei buciau pasigedusi, tai kita nestuma tikrai prasyciau, kad butu, bet taip nebuvo)
Mano MB vaiko gimimas yra stebuklas, kuri padaro moteris, bet kaip tas stebuklas islenda jis visai nenori matyti, jam pakanka zinoti, kad as padariau stebukla.
Atsakyti
user posted image

Karo muziejuj.

Briedyne ir elnyne. Buvo ramu, kol vaikai lakstė su kibirais smile.gif

Galėjom pasimėgauti vienas kitu biggrin.gif

user posted image

Šita žiauriai faina

user posted image

user posted image

Mes Cinevillos herojai lotuliukas.gif

Viskas išskyrus grindinį ir mašinas iš medžio, namai iš putplasčio.

user posted image

user posted image

user posted image

O dabar vestuvinės prie labai gražios pilies.

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 08 21, 12:09)
Aciu dar karta visoms uz sveikinimus aciuks.gif
Lekiu lankyt wub.gif  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Kaip grazu Giedre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 21, 09:21)
O kodel taip grieztai? smile.gif

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 21, 09:41)
Rinnan,su tetos statusu 4u.gif  biggrin.gif
As koseju panos kaip ziaurei,baisu kaip cia pasisaugoti ,kad kokiu antibijotiku nereiketu unsure.gif
Aha Afi,kodel tu nenori vyro per gimdyma? g.gif Man tai isvis negaila vyro,tegu buna vyru iki pat galo lotuliukas.gif

QUOTE(janneta @ 2012 08 21, 10:07)
Labas rytas 4u.gif
Sveikinimai rinann 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Afi neblūdyk, tik tegul būna visą gimdymą, nieko nėra smagiau kaip būti abiems kartu tą džiaugsmo akimirką mirksiukas.gif

as nezinau kodel nenoriu, bet as dar ne nesilaukiau kai jau turejau savo nuom,one siuo klausimu kad nenoriu vyro visame sitame reikaliuke ax.gif o mano B nuomone kad dviese uzmezgem gyvybe dviese turim ir but kai ji ateina i pasauli ir dviese turim auginti, kad tai yra dvieju zmoniu darbas ir kad jis turi bent taip prisideti prie gimdymo blush2.gif ir apskritai jis isitikines kad as pati nesuprantu kaip man jo reikes kai prasides gimdymas ir kaip noresiu kad jis butu, taip kad jis net nekreipia demesio i mano pasisakymus kad nenoriu, nes sake kol neprasidejo viskas as ne nesuprantu, kaip man jo reikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 08 21, 14:35)
as nezinau kodel nenoriu, bet as dar ne nesilaukiau kai jau turejau savo nuom,one siuo klausimu kad nenoriu vyro visame sitame reikaliuke ax.gif  o mano B nuomone kad dviese uzmezgem gyvybe dviese turim ir but kai ji ateina i pasauli ir dviese turim auginti, kad tai yra dvieju zmoniu darbas ir kad jis turi bent taip prisideti prie gimdymo blush2.gif  ir apskritai jis isitikines kad as pati nesuprantu kaip man jo reikes kai prasides gimdymas ir kaip noresiu kad jis butu, taip kad jis net nekreipia demesio i mano pasisakymus kad nenoriu, nes sake kol neprasidejo viskas as ne nesuprantu, kaip man jo reikes doh.gif

Aš už tokius vyrus thumbup.gif
Atsakyti
Niu va,gryzau aplankius mazuleli wub.gif wub.gif Visa laika praparpe,ne ant ranku neteko paimt biggrin.gif
O kas del gimdymo su vyru,tai kaip tik su vyro sese snekejom,ir ji sake,kad butent per pati gimdyma,kai reikia stangintis ir stumti vaikeli, vyro ranka labai padejo thumbup.gif Nes lovos nelabai patogios,nera kur isikibti lotuliukas.gif Ir kaip minejo janneta,nera ko vaikscioti apie kojas,tada nieko ir nepamatysi.
Bet cia aisku,kiekvieno reikalas.As antra gimdziau be vyro,tai atrodo jo net ir nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 21, 15:24)
Niu va,gryzau aplankius mazuleli wub.gif  wub.gif Visa laika praparpe,ne ant ranku neteko paimt biggrin.gif
O kas del gimdymo su vyru,tai kaip tik su vyro sese snekejom,ir ji sake,kad butent per pati gimdyma,kai reikia stangintis ir stumti vaikeli, vyro ranka labai padejo thumbup.gif Nes lovos nelabai patogios,nera kur isikibti lotuliukas.gif Ir kaip minejo janneta,nera ko vaikscioti apie kojas,tada nieko ir nepamatysi.
Bet cia aisku,kiekvieno reikalas.As antra gimdziau be vyro,tai atrodo jo net ir nereikejo biggrin.gif

Na, aš lyg su vyru gimdžiau g.gif
Į pirmą sakė įleis, bet gimdymas nebuvo lengvas, tai išprašė po valandėlės už durų ir prasidavė ten žmogus kokias 8 val. Antrą buvo, bet vėl pati nepagimdžau, išvežė cezariui.
Į trečią nebeimčiau. Tiesiog kažkaip pagalvojau, kad tai mūsų paslaptis ir nėra čia ko į susirietusią, dejuojančią, šlapią žiūrėt. Vat, galiuosi, kad išvis ten nosį kišo.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 21, 16:35)
Na, aš lyg su vyru gimdžiau g.gif
Į pirmą sakė įleis, bet gimdymas nebuvo lengvas, tai išprašė po valandėlės už durų ir prasidavė ten žmogus kokias 8 val. Antrą buvo, bet vėl pati nepagimdžau, išvežė cezariui.
Į trečią nebeimčiau. Tiesiog kažkaip pagalvojau, kad tai mūsų paslaptis ir nėra čia ko į susirietusią, dejuojančią, šlapią žiūrėt. Vat, galiuosi, kad išvis ten nosį kišo.

Bet Spindulele,malonuma tai dviese patiriam,o kankintis mums vienoms? g.gif lotuliukas.gif As tame,kad dalyvauja,nematau nieko bloga.Ir ta mano drauge akusere,sako,kad vyrai gimdyme labai padeda.Nors aisku buna ir tokiu,kurie oi kaip trukdo doh.gif
Atsakyti