Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 20, 20:08)

oksaniuksxxx, 20 Rug 2012 - 20:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

oksaniuksxxx, 20 Rug 2012 - 20:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Nu kad torto negavai tai geda jiems  doh.gif  schmoll.gif
Va ,turiu pagyvenusia tokia drauge (tiktu i mamas thumbup.gif )tai pas ja nesu niekada gavusi normalios arbatos ,ciobreliai,metos ir dar velniai zino kas -man peilis  biggrin.gif

Nu kad torto negavai tai geda jiems  doh.gif  schmoll.gif
Va ,turiu pagyvenusia tokia drauge (tiktu i mamas thumbup.gif )tai pas ja nesu niekada gavusi normalios arbatos ,ciobreliai,metos ir dar velniai zino kas -man peilis  biggrin.gif

o kokia arbata megsti
Atsakyti
O as laukime unsure.gif Atvaziavo MB sesuo su seimyna i svecius ir is manes ismove i ligonine.Jai gimdyt rugsejo 1,ir pradejo po truputi kraujuoti,tai ligoninej pasake,kad jau atsidarineja gimda ir pagulde i patologini.Gali bet kada prasidet gimdymas thumbup.gif thumbup.gif Tai greiciausiai rytoj dar karta tapsiu teta wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 20, 21:21)

rinann, 20 Rug 2012 - 21:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O as laukime unsure.gif Atvaziavo MB sesuo su seimyna i svecius ir is  manes ismove i ligonine.Jai gimdyt rugsejo 1,ir pradejo po truputi kraujuoti,tai ligoninej pasake,kad jau atsidarineja gimda ir pagulde i patologini.Gali bet kada prasidet gimdymas thumbup.gif  thumbup.gif  Tai greiciausiai rytoj dar karta tapsiu teta wub.gif  wub.gif

O as laukime unsure.gif Atvaziavo MB sesuo su seimyna i svecius ir is  manes ismove i ligonine.Jai gimdyt rugsejo 1,ir pradejo po truputi kraujuoti,tai ligoninej pasake,kad jau atsidarineja gimda ir pagulde i patologini.Gali bet kada prasidet gimdymas thumbup.gif  thumbup.gif  Tai greiciausiai rytoj dar karta tapsiu teta wub.gif  wub.gif

O, sveikinimai 4u.gif Tai dabar jau nerimauji.
Žiūriu teliką ir pagalvoju, nu kaip moterys gyvena su tokiais. Geria parom, į galvą duoda, nedirba ir joms gerai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 20 rugpjūčio 2012 - 20:25
Labas labas 4u.gif
Va grįžau ir aš iš baliaus biggrin.gif MB brolio sūnelio gimtadienis buvo, trys metukai, pasveikinau, privalgiau kaip dramblys, dabar savo arbūzėlį numaudžiau ir gulėdami lovoj laukiam tetukas kol pasijungs heart.gif heart.gif Anksti gult šiandien reikia nueiti, rytoj keltis šeštą, pravažiavimas laukia, pasimokyt ir rugsėjo pirmą į regitrą blink.gif Tikiuos antras kartas nebus nelaimingas biggrin.gif
Trumpai aš šiandien svečiuose, nes daug tvarkiausi nuo pat ryto, šveičiau palovį, spinteles tvarkiau, komodą, spintą, jau ir mažyliui paruošta lentyna bigsmile.gif wub.gif
Labanaktis mamytės, ramios nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 08 20, 21:11)

afi, 20 Rug 2012 - 21:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

afi, 20 Rug 2012 - 21:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

o kokia arbata megsti

o kokia arbata megsti

Raudona ,zalia,bet su priedais ,pvz,kokiais obuoliu ,zemuogiu gabaliukais bigsmile.gif
rinnan,super naujienos 4u.gif biggrin.gif
Neriliene,ryt sekmes ,laikysim kumscius uz tave 4u.gif Kaip ten dabar yra su tais pravaziavimais-juk filmuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 20, 21:08)

oksaniuksxxx, 20 Rug 2012 - 21:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

oksaniuksxxx, 20 Rug 2012 - 21:08, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

mmmm, kaip skanu smile.gif

QUOTE(rinann @ 2012 08 20, 21:21)

O as laukime unsure.gif

O as laukime unsure.gif

Kaip faina wub.gif tikiuosi jai bus sekmingai, neskaudziai ir greitai 4u.gif niu va, tuoj turesi priimt vienu sveciu daugiau nei turejai thumbup.gif

QUOTE(Neriliene @ 2012 08 20, 21:32)

Neriliene, 20 Rug 2012 - 21:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Neriliene, 20 Rug 2012 - 21:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

rytoj keltis šeštą, pravažiavimas laukia, pasimokyt ir rugsėjo pirmą į regitrą  blink.gif  Tikiuos antras kartas nebus nelaimingas  biggrin.gif 

rytoj keltis šeštą, pravažiavimas laukia, pasimokyt ir rugsėjo pirmą į regitrą  blink.gif  Tikiuos antras kartas nebus nelaimingas  biggrin.gif 

Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
Filmuoti tai filmuoja, bet aš jau birželį nusifilmavau, dabar nusipirkus esu kelis pravažiavimus, mokausi, nes nėra kas pamoko, gali su šeimos nariais važiuot, bet kad pas mane tėtis tik teturi teises, ir jis pats užsieny biggrin.gif doh.gif Tai tenka pirkt pap. pravažiavimus. Liepą laikiau pirmą kartą regitroj, neišlaikiau aišku, kaip ir buvo manyta, rugpjūčio trečią vėl turėjau laikyti, bet nelaimė didelė mūsų šeimą aplankė, tai teko atsikelt datą, ir gavos, kad per tas eiles laisva buvo tik rugsėjo pirma.. unsure.gif verysad.gif Kaip bus, taip. Jei lemta, tai išlaikysiu, jei ne - iš dešimto gal pavyks biggrin.gif Nes begalo nervinuos, kai atsisėdu už vairo
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 20, 20:21)

rinann, 20 Rug 2012 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

rinann, 20 Rug 2012 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

kaip faina bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Neriliene @ 2012 08 20, 20:32)

Neriliene, 20 Rug 2012 - 20:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Neriliene, 20 Rug 2012 - 20:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Labas labas  4u.gif
Va grįžau ir aš iš baliaus  biggrin.gif  MB brolio sūnelio gimtadienis buvo, trys metukai, pasveikinau, privalgiau kaip dramblys, dabar savo arbūzėlį numaudžiau ir gulėdami lovoj laukiam tetukas kol pasijungs  heart.gif  heart.gif  Anksti gult šiandien reikia nueiti, rytoj keltis šeštą, pravažiavimas laukia, pasimokyt ir rugsėjo pirmą į regitrą  blink.gif  Tikiuos antras kartas nebus nelaimingas  biggrin.gif 
Trumpai aš šiandien svečiuose, nes daug tvarkiausi nuo pat ryto, šveičiau palovį, spinteles tvarkiau, komodą, spintą, jau ir mažyliui paruošta lentyna  bigsmile.gif  wub.gif
Labanaktis mamytės, ramios nakties  4u.gif

Labas labas  4u.gif
Va grįžau ir aš iš baliaus  biggrin.gif  MB brolio sūnelio gimtadienis buvo, trys metukai, pasveikinau, privalgiau kaip dramblys, dabar savo arbūzėlį numaudžiau ir gulėdami lovoj laukiam tetukas kol pasijungs  heart.gif  heart.gif  Anksti gult šiandien reikia nueiti, rytoj keltis šeštą, pravažiavimas laukia, pasimokyt ir rugsėjo pirmą į regitrą  blink.gif  Tikiuos antras kartas nebus nelaimingas  biggrin.gif 
Trumpai aš šiandien svečiuose, nes daug tvarkiausi nuo pat ryto, šveičiau palovį, spinteles tvarkiau, komodą, spintą, jau ir mažyliui paruošta lentyna  bigsmile.gif  wub.gif
Labanaktis mamytės, ramios nakties  4u.gif

o jei dideliausios sekmes 4u.gif as pati mastau eit laikytis teises nes masina metos o vairuot negaliu doh.gif bet bijau. kaip teorija ejosi islaikyt? kaip jie ziuri i tavo nestuke.gif ar jokiu nuolaidu nepadaro ax.gif
Atsakyti
Teorija greitai ir neskausmingai biggrin.gif
Tik pamačius klausimus regitroj šiek tiek apšalus buvau, nes sukti bjaurybės labai doh.gif Šoviau ką galvoju ir padariau tiek klaidų, kiek leistina, šešias doh.gif biggrin.gif Bet moviau iš ten pasiėmus popierėlį net nesukdama galvos, viena klaida, ar šešios, svarbu išlaikiau..
Kas dėl nėštumo, tai kai laikiau liepą, dar pilviuko nebuvo visai ax.gif
O šį kartą kai eisiu, tai jau nosį liečia biggrin.gif nestuke.gif Nežinau kaip čia bus, mano draugė besilaukdama išlaikė iš pirmo karto, gal ir man pasiseks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 08 20, 21:04)

Neriliene, 20 Rug 2012 - 21:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Neriliene, 20 Rug 2012 - 21:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Teorija greitai ir neskausmingai  biggrin.gif
Tik pamačius klausimus regitroj šiek tiek apšalus buvau, nes sukti bjaurybės labai  doh.gif  Šoviau ką galvoju ir padariau tiek klaidų, kiek leistina, šešias  doh.gif  biggrin.gif  Bet moviau iš ten pasiėmus popierėlį net nesukdama galvos, viena klaida, ar šešios, svarbu išlaikiau..
Kas dėl nėštumo, tai kai laikiau liepą, dar pilviuko nebuvo visai  ax.gif
O šį kartą kai eisiu, tai jau nosį liečia  biggrin.gif  nestuke.gif  Nežinau kaip čia bus, mano draugė besilaukdama išlaikė iš pirmo karto, gal ir man pasiseks  biggrin.gif

Teorija greitai ir neskausmingai  biggrin.gif
Tik pamačius klausimus regitroj šiek tiek apšalus buvau, nes sukti bjaurybės labai  doh.gif  Šoviau ką galvoju ir padariau tiek klaidų, kiek leistina, šešias  doh.gif  biggrin.gif  Bet moviau iš ten pasiėmus popierėlį net nesukdama galvos, viena klaida, ar šešios, svarbu išlaikiau..
Kas dėl nėštumo, tai kai laikiau liepą, dar pilviuko nebuvo visai  ax.gif
O šį kartą kai eisiu, tai jau nosį liečia  biggrin.gif  nestuke.gif  Nežinau kaip čia bus, mano draugė besilaukdama išlaikė iš pirmo karto, gal ir man pasiseks  biggrin.gif

o as va kaip tik teorijos labai bijau, vis pabandau paspresti kur randu intike bilietus tai kraupu pasidaro ir nustumiu mintis apie teises dar menesiui doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu mergytes,uz balionelius oro_buckis.gif oro_buckis.gif Nors ir ne pati gimdau,bet sirdele kazkaip kirba.Su pirma tai ji ilgai pravargo,visa para patologiniam pragulejo,apie pietus pagulde i gimdykla ir tik vakare pasigimde.Ziuresim,kaip cia sikart bus.Sakiau,pakentek iki ryto,ryte sesuo mano ateina i darba,tai sako:aha,kentesiu biggrin.gif

O as irgi visai rimtai pradedu mastyt apie pravaziavimus.Dabar tik gera instruktoriu susirast ir kibt i mokslus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 20, 21:19)

rinann, 20 Rug 2012 - 21:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

rinann, 20 Rug 2012 - 21:19, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

O as irgi visai rimtai pradedu mastyt apie pravaziavimus.Dabar tik gera instruktoriu susirast ir kibt i mokslus ax.gif

o tu ir laikaisi teises?
Atsakyti