QUOTE(rinann @ 2012 08 20, 20:21)
rinann, 20 Rug 2012 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
rinann, 20 Rug 2012 - 20:21, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
O as laukime
Atvaziavo MB sesuo su seimyna i svecius ir is manes ismove i ligonine.Jai gimdyt rugsejo 1,ir pradejo po truputi kraujuoti,tai ligoninej pasake,kad jau atsidarineja gimda ir pagulde i patologini.Gali bet kada prasidet gimdymas
Tai greiciausiai rytoj dar karta tapsiu teta

O as laukime

Atvaziavo MB sesuo su seimyna i svecius ir is manes ismove i ligonine.Jai gimdyt rugsejo 1,ir pradejo po truputi kraujuoti,tai ligoninej pasake,kad jau atsidarineja gimda ir pagulde i patologini.Gali bet kada prasidet gimdymas

Tai greiciausiai rytoj dar karta tapsiu teta
kaip faina
QUOTE(Neriliene @ 2012 08 20, 20:32)
Neriliene, 20 Rug 2012 - 20:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Neriliene, 20 Rug 2012 - 20:32, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Labas labas
Va grįžau ir aš iš baliaus
MB brolio sūnelio gimtadienis buvo, trys metukai, pasveikinau, privalgiau kaip dramblys, dabar savo arbūzėlį numaudžiau ir gulėdami lovoj laukiam tetukas kol pasijungs
Anksti gult šiandien reikia nueiti, rytoj keltis šeštą, pravažiavimas laukia, pasimokyt ir rugsėjo pirmą į regitrą
Tikiuos antras kartas nebus nelaimingas
Trumpai aš šiandien svečiuose, nes daug tvarkiausi nuo pat ryto, šveičiau palovį, spinteles tvarkiau, komodą, spintą, jau ir mažyliui paruošta lentyna

Labanaktis mamytės, ramios nakties 
Labas labas
Va grįžau ir aš iš baliaus

MB brolio sūnelio gimtadienis buvo, trys metukai, pasveikinau, privalgiau kaip dramblys, dabar savo arbūzėlį numaudžiau ir gulėdami lovoj laukiam tetukas kol pasijungs

Anksti gult šiandien reikia nueiti, rytoj keltis šeštą, pravažiavimas laukia, pasimokyt ir rugsėjo pirmą į regitrą

Tikiuos antras kartas nebus nelaimingas
Trumpai aš šiandien svečiuose, nes daug tvarkiausi nuo pat ryto, šveičiau palovį, spinteles tvarkiau, komodą, spintą, jau ir mažyliui paruošta lentyna

Labanaktis mamytės, ramios nakties
o jei dideliausios sekmes

as pati mastau eit laikytis teises nes masina metos o vairuot negaliu

bet bijau. kaip teorija ejosi islaikyt? kaip jie ziuri i tavo

ar jokiu nuolaidu nepadaro