O pas mane siaubinga naktis, vaikas kas kelias valandas kelesi, nes nosis nekvepuoja, tada prasidedavo visas procesas, traukiami snargliai su neimanomu klyksmu, tada nosiuko lasinimas per visus apspardymus, tada dar ilgas verksmas man ant krutines ir aisku mygdymas ir po dvieju valandu vel tas pats

QUOTE(paciute @ 2012 09 10, 09:05)
O pas mane siaubinga naktis, vaikas kas kelias valandas kelesi, nes nosis nekvepuoja, tada prasidedavo visas procesas, traukiami snargliai su neimanomu klyksmu, tada nosiuko lasinimas per visus apspardymus, tada dar ilgas verksmas man ant krutines ir aisku mygdymas ir po dvieju valandu vel tas pats 

uz bemiege naktele ir daug sveikatytes dukriukui

sveikos merginos, labai jau gražūs nauji namukai, šaunuolė...na o mes su mažiuku sloguojam
, visą naktį vartės ir prakvėpuot negalėjo, jėtus tie orai tokie, tai man depresija, o dabar kai viena likau, tai šakės
(... pas mus savaitgalį miesto šventė buvo, tai vaikščiojom visas dienas, jaučiu ir pasigavom kokią zarazą 
Beje pataliukai man superiniai

Beje pataliukai man superiniai

sveikatytes visiems ligoniukams daug daug

Sveikos, mergaites! Noreciau jungtis i jusu buri. Tikiuosi but priimta

Nu is kur tiek ligoniuku -mamytems kantrybes
As gryzau is gyd.pridaviau krauja ziv ir sifiliui
Dar apsitariau del nestumo ,pakalbejom apie darzus apie derliu
fainas rytas zodziu-einu dabar daryt cebureku -prasom i svecius 
Naujokei labas
Kiek ilgai gyvenat be tetuko?

Naujokei labas

Na, mes dar laaaabai trumpai - savaite. MB isvaziavo i ilgalaike komandiruote Maskvoje... Savaite - trumpai, bet per devynis metus isbutus diena dienon - laaabai ilgai cia jau man

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 10, 10:47)
Nu is kur tiek ligoniuku -mamytems kantrybes
Dar apsitariau del nestumo ,pakalbejom apie darzus apie derliu
fainas rytas zodziu-einu dabar daryt cebureku -prasom i svecius 
Naujokei labas
Kiek ilgai gyvenat be tetuko?

Naujokei labas

kodel tu blyn ne vilniuej gyveni, mielai ateiciau pas tave cebureku

Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 09, 20:35)
Nu, ir kurgi tamsta buvai, pražuvele.
Prašau pasipasakoti.
Pas mus naujokių užderėjo, leliukų laukiamės, paskui ir auginsim.
Nu tragedijų nebuvo, komedijų irgi nelabai. Gyvenam laukimu.
Prašau pasipasakoti.
Pas mus naujokių užderėjo, leliukų laukiamės, paskui ir auginsim.
Nu tragedijų nebuvo, komedijų irgi nelabai. Gyvenam laukimu.
istiesu tai turejom siokiu tokiu nelaimu, tuomet atejo ilgai lauktos atostogos ... buvom isvazeve po latvija pasibastyti... labai gerai praleidom savaitele

o paskui niekaip nedaeidavau iki jusu temos. vat ir buvau pradingusi

sveikutes
paciute labai grazus nauji namuciai
sveikatos jusu maziukam
o man naktis jau kelinta kosmaras mazgei pagaliau issikale dantukas bet kokia nerami db o dar nezinau kas paciai darosi tokia sudina nuotaika paskutiniu metu depresija ima
skaiciuoju dieneles kada skrisim pas MB ir laukiu ir bijau keliones su dviem vaikais

paciute labai grazus nauji namuciai

sveikatos jusu maziukam

o man naktis jau kelinta kosmaras mazgei pagaliau issikale dantukas bet kokia nerami db o dar nezinau kas paciai darosi tokia sudina nuotaika paskutiniu metu depresija ima

paciutei ir dainelei
Sveikatytes mazuliams
Mamaitukas,ar ilgam isvaziavo tetukas? Ir cia pirma karta per 9 metus
Tai jus laimingi tada
Mums uz poros savaiciu 5 vedybu metines,tai vyras ir sako:kiek per tuos 5 metus mes IS TIKRUJU BUVOM KARTU
oksaniuksxxx,kur buvai pas gydytoja? Klaipedoj? Tai atlek su tais ceburekais iki manes
ritute,kada isvykstat?

Mums uz poros savaiciu 5 vedybu metines,tai vyras ir sako:kiek per tuos 5 metus mes IS TIKRUJU BUVOM KARTU

oksaniuksxxx,kur buvai pas gydytoja? Klaipedoj? Tai atlek su tais ceburekais iki manes

ritute,kada isvykstat?
QUOTE(rinann @ 2012 09 10, 13:42)
paciutei ir dainelei
Sveikatytes mazuliams
Tai jus laimingi tada
ritute,kada isvykstat?

ritute,kada isvykstat?
spalio 17 atrodo toli dar bet greit dienos eina
as saves zinokit nesuprantu gal bijau tu visu pasikeitimu vietos ir taip toliau nes nezinau ar pasilgau MB nors zinau kad ji myliu kad jis mane myli todel nesuprantu kas darosi su manim gal tiesiog pavargau nuo visko