Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 08, 19:43)
Maniskiui beveik 40 -sakyciau subrendes bachuras jau  lotuliukas.gif

Afi,kada krikstynas zadat daryt?Ar vasaros lauksit?As noreciau kuciom ,tsakant tuom paciu ruosimu  hihihi.gif

Tai reiškias man dar viskas priešaky biggrin.gif Maniškiui 36.

O apie ligas galėsi manęs klaust, Afi, aš traktatus galiu ta tema rašyt. Su savo panom visus visų sričių daktarus apėjau. Ypač su mažąja, bet geriau ramiai augink - be ligų biggrin.gif
Atsakyti
as supermotera assa.gif pati susirinkau lovyte, ten viens du trys ir pastatyta bigsmile.gif daugiau vargo su baldakimio stovu apturejau nei su lovos surinkimu, jau vienu metu buvau nusprendus jo nebedet doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
biggrin.gif Tu ja vakar Afi susistatei?Nes man vakar uzejo baldakima ,apsaugeles uzdet irgi,-uzdejau ir nepatiko vaizdas schmoll.gif nesiderina prie lelytes kambario ...galvoju kitus paredus pirkt unsure.gif
Tavo lovyte labai grazi,toks lengvumas baldakimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 09, 07:40)
biggrin.gif Tu  ja vakar Afi susistatei?Nes man vakar uzejo baldakima ,apsaugeles uzdet irgi,-uzdejau ir nepatiko vaizdas  schmoll.gif nesiderina prie lelytes kambario ...galvoju kitus paredus pirkt  unsure.gif
Tavo lovyte labai grazi,toks lengvumas baldakimo  4u.gif

Oksaniuks, neskubėk. O koks baldakimas? Gal galima į jį tiesiog boružių pasagstyti g.gif
Klausei ar MB negrįžo, tai schmoll.gif

Afi, už meistravimą 4u.gif Gražu bus pupai uogai.
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 09, 06:40)
biggrin.gif Tu  ja vakar Afi susistatei?Nes man vakar uzejo baldakima ,apsaugeles uzdet irgi,-uzdejau ir nepatiko vaizdas  schmoll.gif nesiderina prie lelytes kambario ...galvoju kitus paredus pirkt  unsure.gif
Tavo lovyte labai grazi,toks lengvumas baldakimo  4u.gif

aha vakar vakare, matos kad neturiu kas veikt doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o kokius pirkai?

QUOTE(Spindulėlė @ 2012 09 09, 07:29)
Oksaniuks, neskubėk. O koks baldakimas? Gal galima į jį tiesiog boružių pasagstyti g.gif
Klausei ar MB negrįžo, tai schmoll.gif

Afi, už meistravimą 4u.gif Gražu bus pupai uogai.

aciu 4u.gif

aha Oksaniuk atsiusk mums nuotrauka mes tuoj sugalvosim kaip padeti istaisyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 08, 21:17)
as supermotera assa.gif  pati susirinkau lovyte, ten viens du trys ir pastatyta bigsmile.gif  daugiau vargo su baldakimio stovu apturejau nei su lovos surinkimu, jau vienu metu buvau nusprendus jo nebedet doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif kvepia leliukais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(afi @ 2012 09 09, 10:02)
aha vakar vakare, matos kad neturiu kas veikt doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  o kokius pirkai?
aciu 4u.gif

aha Oksaniuk atsiusk mums nuotrauka mes tuoj sugalvosim kaip padeti istaisyti bigsmile.gif

As pirkau va tokius ,tai visai man ne mergaitiski dabar patapo doh.gif
user posted image
user posted image
Kad kaspino nedesiu tai jau 100%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksaniuksxxx: 09 rugsėjo 2012 - 15:05
sveikutes visos,
janneta,sveikinimai tapus teta 4u.gif ir linkiu greiciau paciai savo supuot bigsmile.gif
afi saunuole, tokios visos moteros butu, Tevyne klestetu thumbup.gif
oksaniuxxx, didziausias grozis gules lovytej wub.gif , i baldakimus nieks neziures lotuliukas.gif

o mano MB siandien bulves kasa, oras liuks, turiu mama, tai mazaja gano, o as spintas kupiu, ruosiu caritui deze, tik as noreciau, kad i Afrika atiduotu, nes Lietuvos bomzams gaila schmoll.gif ....nebent jeigu nepijokam kokiem atitektu...atidaviau visokius leliukisku reikalus Mb sesei, ant Kaledu irgi laukiam stebuklelio vieno, o sio menesio gale mano broliene turetu subyret bigsmile.gif , taip kad tikrai leliukais kvepia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oksaniuk, na ir kas tau nemergaitiski blink.gif grazus ryskus vasara kvepiantys pataliukai, isivaizduok lauke uz lango lyja salta o tu ateini pas savo princese o ten zalia grazu tikra vasara wub.gif ir apsaugele graziai per visa lovyte bigsmile.gif

tie zali tokie rysku sgryna vasara, o va balti daug svelnesni ramesni wub.gif beja kaspinas man visai nemaiso ax.gif

tu cia du komplektukus pirkai ar cia dvi pusiai pataliukai?
Atsakyti
Pirkau dvejus ,bet su tuo sviesiu gavosi ne taip kaip norejau,as prasiau visiskai balto ..ir apsaugeles baltos ir pataliukai balti,siuveja sako bus negrazu ,o as buvau labai "uzsiemusi"vyro vidurio amziaus krize biggrin.gif sakau ai kaip padarysit taip...ir va visai ne balta gavosi biggrin.gif Eisiu uzdesiu apsaugeles dar ant lovytes ir paziuresiu kaip isipaiso visas vaizdas lelytes kambari -tada nuspresiu g.gif (sitose foto pas siuveja daryta)
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 09 09, 16:50)
Pirkau dvejus ,bet su tuo sviesiu gavosi ne taip kaip norejau,as prasiau visiskai balto ..ir apsaugeles baltos ir pataliukai balti,siuveja sako bus negrazu ,o as buvau labai "uzsiemusi"vyro vidurio amziaus krize  biggrin.gif sakau ai kaip padarysit taip...ir va visai ne balta gavosi biggrin.gif Eisiu uzdesiu apsaugeles dar ant lovytes ir paziuresiu kaip isipaiso visas vaizdas lelytes kambari -tada nuspresiu g.gif (sitose foto pas siuveja daryta)

man visiskai balti schmoll.gif o dabar labai grazu thumbup.gif prasom rodyt kaip kambery ziurisi pas tave kai uzdesi
Atsakyti
ok biggrin.gif
Atsakyti