Įkraunama...
Įkraunama...

Kai tėtis išvyksta ilgam....

Vajei Giedrut kaip Jums ten faina wub.gif Bet kodėl aš įsivaizdavau kad tu ilgais plaukais doh.gif Tavo mergytės labai gražios 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rinann @ 2012 08 19, 13:23)
Registruojuos naujuos namuciuos smile.gif  Aciu,paciute 4u.gif
O man Neriliene,tokiam laike buvo pats jegu antpludis.Tik jau nuo 7 menesio jauciaus niekam tikus biggrin.gif Bet cia matyt kiekvienai skirtingai smile.gif

Aš irgi nuo penkto mėnesio jaučiaus lyg kalnus galėčiau nuverst thumbup.gif
Atsakyti
registruojuos 4u.gif
aciu paciutei uz namukus
labas naujokei nestuke.gif man irgi dare echo del apsigimimu jie mato kazkokio vieno kaulo parametra, cia visai nieko tokio lotuliukas.gif man kai gyd. irgi panasiai pasake, galvoju, kas cia daba doh.gif

klausei del neto parduotuviu, tai zinau
musumazyliai.lt - cia kaip mano drabuziai, yra nauju ir devetu
vaikutis.lt
maziai.lt

bet kadangi Lt kainos kosmines, tai perku UK tiek sau, tiek seimai ir draugams mirksiukas.gif turiu pvz. smelinuku po 5 lt. vnt., o LT nuo 12 lt. prasideda kaina doh.gif ir dar lenkisku arba kinietisku, kur sponkes rudyja ir siules prayra doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Giedre labai grazios nuotraukytes bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, bet galvoju ir aš, kad reiks lyst į angliškus psl., ten bent kaina nekąs. ax.gif
Tingiu tingėt, net nuobodžiaut nuobodu doh.gif blink.gif Aaaai, kas daros nesuprantu
Turbūt vyro trūkumas doh.gif biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Nu pliurpiat, plepiutes lotuliukas.gif
Mes prie ežero buvom su mažuoju ir sabakinu. Mažasis dar pasimaudė, gal jau paskutinis kartas šiemet. Šašlykų kalakutienos išsikepėm.
Giedre, kaip faina Jums, mes šiais metais niekur nebuvom. O taip norėčiau vėl į kokį Monaką lotuliukas.gif
Kažkaip tos vasaros nepajaučiau šiemet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2012 08 19, 14:58)
Vajei Giedrut kaip Jums ten faina wub.gif Bet kodėl aš įsivaizdavau kad tu ilgais plaukais doh.gif Tavo mergytės labai gražios 4u.gif
Papildyta:

Aš irgi nuo penkto mėnesio jaučiaus lyg kalnus galėčiau nuverst thumbup.gif

Buvau įmetus foto ilgais plaukais ir šviesiais. Dabar grįžau į natūralią spalvą ir labai nusitrumpinau, nes slenka plaukai juodai. Tik iš nugaros auginu, tik sunkiai sekasi.
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 19, 16:23)
Nu pliurpiat, plepiutes lotuliukas.gif
Mes prie ežero buvom su mažuoju ir sabakinu. Mažasis dar pasimaudė, gal jau paskutinis kartas šiemet. Šašlykų kalakutienos išsikepėm.
Giedre, kaip faina Jums, mes šiais metais niekur nebuvom. O taip norėčiau vėl į kokį Monaką  lotuliukas.gif
Kažkaip tos vasaros nepajaučiau šiemet blush2.gif

Man patiko pernai Makedonijoje. biggrin.gif Vsio einam gastrulint smile.gif
Atsakyti
Giedrut,prisidedu ir as prie pagyru.Puikias atostogas turit thumbup.gif
Spindulele,nugi Londone buvai mirksiukas.gif Va mes tai tikrai niekur nebuvom,ir jau trecia vasara is eiles doh.gif Beje,Spindulele,kiek metu jau taip gyvenat? g.gif Primirsau,buvai sakius kazkada.
Atsakyti
Oh vienos tingi tinget,kitos svajoja apie Makedonijas lotuliukas.gif O as vargse svenciu sekmadieni darze doh.gif nusiroviau pupeles ,pomidorams virsunes nugnybiau ,apkuopiau gelynus -vargses mano rankeles unsure.gif
Ilindau i SM paziuret ar nera zinutes ,juk ryte issiunciau pinigelius vienai mamai uz perkama is jos bliuskute ,kazkaip tikejausi ,kad atrasys ,kad gavo pinigus ,kad ryt issius ir pan.-kol kas tyla g.gif nu ziuresiu jei iki ryt ryto kokiu 9 neatrasys reiks lyst papildyt nepatikimu pardaveju sarasa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rinann @ 2012 08 19, 16:45)
Giedrut,prisidedu ir as prie pagyru.Puikias atostogas turit thumbup.gif
Spindulele,nugi Londone buvai mirksiukas.gif Va mes tai tikrai niekur nebuvom,ir jau trecia vasara is eiles doh.gif  Beje,Spindulele,kiek metu jau taip gyvenat? g.gif Primirsau,buvai sakius kazkada.

Londonas nesiskaito lotuliukas.gif
Na, dėl metų, sunku besusiskaičiuot. Didžiajai du ar trys buvo (dabar 17), pradėjo į Vokietiją važinėt mašinų, aišku, tada užtrukdavo trumpiau. Paskui sumastė ir išvažiavo į UK. Gavo verslo vizą ar kaip ten vadinos. Nes tada nieks dar šiaip neįleido.
Taigi, turėčiau jau visiškai būt pripratus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 19, 16:50)
Oh vienos tingi tinget,kitos svajoja apie Makedonijas lotuliukas.gif O as vargse svenciu sekmadieni darze doh.gif nusiroviau pupeles ,pomidorams virsunes nugnybiau ,apkuopiau gelynus -vargses mano rankeles unsure.gif
Ilindau i SM paziuret ar nera zinutes ,juk ryte issiunciau pinigelius vienai mamai uz perkama is jos bliuskute ,kazkaip tikejausi ,kad atrasys ,kad gavo pinigus ,kad ryt issius ir pan.-kol kas tyla g.gif nu ziuresiu jei iki ryt ryto kokiu 9 neatrasys reiks lyst papildyt nepatikimu pardaveju sarasa doh.gif

Nepanikuot, Oksaniuks. Žmogus gal išlėkęs kur. Kiek ką pirkau iš SM kažkaip dar neužsiroviau ant melagių. Tikiuosi, kad taip ir nenutiks.
Nors aišku, visokių yra.
Atsakyti
Niu va mano obuolių pyragas orkaitėje, dar galvoju tinginį padaryti ax.gif
Žiūriu saulė tik dingo, niaukstosi o mano skalbiniai lauke g.gif
Atsakyti
Tikiuosi spindulele,tu teisi ..butu ne pinigu aisku gaila ,bet tas faktas ,kad apgvo -taip ir prarandi pasitikejima paskui zmonemis...
janneta,o kas pas tave tiek valgys pyragu? biggrin.gif Nejau kaimyna kviesi varvancio ciaupo paziuret? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 08 19, 18:21)
Tikiuosi spindulele,tu teisi ..butu ne pinigu aisku gaila ,bet tas faktas ,kad apgvo -taip ir prarandi pasitikejima paskui zmonemis...
janneta,o kas pas tave tiek valgys pyragu? biggrin.gif Nejau kaimyna kviesi varvancio ciaupo paziuret? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gerą mintį pametėjai, vakar kaip tik kaimynas grįžo iš Švedijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei rimtai tai mama pas mane atostogauja, o ji rytinės kavos be kažko saldaus negali gert, nusipirkom šakotį bet nelabai skanus pasitaikė be jokio šakočio skonio, paprastas ragaišis, tai sumasčiau ką nors savo pagamint blush2.gif
Atsakyti