QUOTE(alfija @ 2012 08 28, 14:36)
niekuo. Išskyrus greitomis sutuoktinių skyrybomis, vyro neištikimybe ir motinos neurozėm. Pasakykit sutuoktiniui, kad metus miegosit vienoj lovoj su vaiku, vaikas be bausmių nuo to užaugs. Pažiūrėkit ką atsakys.
Žinduklį mėnesinį neškitės į operos spektaklius, šiaip kino teatrus na gripo sezono metu į visuomeninius renginius- sveika vaikui visa tai. Net labai. Bus natūralioji atranka- išgyvens arba ne.
Žinduklį mėnesinį neškitės į operos spektaklius, šiaip kino teatrus na gripo sezono metu į visuomeninius renginius- sveika vaikui visa tai. Net labai. Bus natūralioji atranka- išgyvens arba ne.
as kai susituokiau, tai daug veiklu kurias veikiau iki to, tiesiog atkrito. neidomu nei kino teatrai nei koncertai. operoj nesu megeja, bet paskutini kart buvau nescia, man uzteko dar daug metu neit. gimus vaikui mane pradejo dominti visai kitoks laisvalaikio praleidimo budas.
del to, kad vyras pabegs, tai ne del meigojimo kartu... dazniausiai tai buna priedanga moters nesimyleti.nebutai vaike problema. savo pavyzdziu galiu pasakyti,vaikas vakare uzmiega pirmas, kokia 21val. mes peledos naktinetojai iki 12 turim marias laiko visoms pozoms na as cia taip sakau, kad visada galima prie visko prisiderinti. yra kvaila skyrybas suversti tam, kad neturejo progos pasimyleti del miegancio vaiko lovoje...
Papildyta:
pazistu tokiu poru, kur vyras paliko zmona, nes ji po persileidimo nenorejo netekti 2 vaikelio ir nesimylejo su vyru, taip patare gydytojas. tai pabego vyras pas kita. tai galima aplamai vaiku atsiradima kaltinti del daugelio problemu seimoje.
Papildyta:
norisi grizti prie temos tik jau nebezinau kaip )))