QUOTE(Agatka @ 2012 08 31, 00:26)
maniau (tiksliau is aplinkiniu susidariau nuomone) kad privalau ismokyti maza vaika suprasti zodi ne ir negalima, ir visada jam paklusti ir pan, na siekiau to tikrai. bet dirzas nepadejo o buvo tik blogiau.
atsisakiau dirzo (mano mama atnese sakele medzio
sudziuvo ) nustojau reikalauti klausyti zodzio ne,
pradejau nukreipineti kita veikla; jau kaip rasiau pavyzdi is parduotuves su zaislu,dabar neturiu su tuom problemu.
Bet tavo vaikas išeis į platųjį pasaulį, kas jį , nemokantį suprasti -ne, negalima-puls nukreipinėti kita veikla.Niekas. Juk taip nebus, ateis darželis, mokykla, ten jau savos taisyklės, ten pilna -ne , negalima. Tai žinok tokių, kur nesupranta žodžio -ne, jau gana nemažo amžiaus, teko prisižiūrėti mokyklose. Niekass ten su juo nežais, ypač klasiokai, paskui prasidės, temos-su mano vaiku nedraugauja, neturi draugų, mano vaikas tik prie kompo sėdi, nes tokie vaikai nemoka pritapti visuomenėje, paskui visi draugai blogi, visi būreliai neįdomūs, nes klausyt reikia ten.
Žodis-ne, negalima-normalaus protinio išsivystymo vaikui yra pilnai suprantami ir visai nesunkiai įgyvendinami, taip, kad nereikia savo vaikų daryti neįgaliais protiškai.
QUOTE(Agatka @ 2012 08 31, 01:32)
ai dar idomu, kaip jusu isvardinti dalykai, na kad nemaitino krutim o misinukais ir t.t. tai kokia itaka tai turi nesveplavimui, vaiksciojimui ir pan...?
Buvo norėta pasakyti, kad kaip tik žindymas, miegas kartu, neturi įtakos tokios apie kurią tu kalbi.
Be to manau, kad vaiko miegojimas atskirai yra pirmas žingsnis vaiko auklėjime į jo supratimą, kad ir tėtis su mama turi savo poreikius, savo asmeninę erdvę, kas ta erdvė, kada ją galima pažeisti, kada ne, kad ir mama gal būt po sunkios dienos nori tiesiog ramybės,trupučiukos laiko sau, supratimą, kad kitasžmogus turi teisę truputį pabūti ir vienas ir t.t.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!