Įkraunama...
Įkraunama...

Auklėjimas be bausmių

QUOTE(Agatka @ 2012 08 30, 12:54)

isvada viena, jus pati geriausia mama  clap.gif

schmoll.gif :bigsmile Išvada neteisinga. Bandysit dar kartą rolleyes.gif
Atsakyti

savam vaikui- be jokios abejonės.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 30, 11:46)
o tai kai jums, atsiprašau, būna tos dienos, kartais būna visaip- tai kaip tada? Kaip tas vaikas? Ir tėtė būna ryte sau su stovinuojančiu- ar irgi nebūna? Ir erotiniai sapnai pas jus niekam nesisapnuoja?
Man kuo toliau tuo aiškiau darosi, kad nekokybiškas seksualinis gyvenimas yra paprasčiausia dangstomas miegojimu su vaikais.
Seksas, meilė apima ne tik patį lytinį aktą, dar yra glamonės, žaidimai, apsikabinimas ir bučiniai. Daug dalykų. Nuogas kūnas, kūnų artuma.

Pro šalį smile.gif Kai nori, fantazija begalinė, o jos realizacija dar kokybiškesnė...vaikai tik pretekstas naujoms idėjoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2012 08 30, 12:51)
Vieni auklėja be bausmių- gauna rezultatą, kiti auklėja režime- gauna tą patį rezultatą  bigsmile.gif Kokia išvada darytina?

Tik be bausmiu auklejimas dar nereiskia pozityvaus auklejimo, galvojau idejau aiskiai apibrestus auklejimo tipus g.gif
Kad JAV autorius paraso knyga, dar nereiskia ,kad visa Jav juo vadovaujasi doh.gif Kaip ir gyd.Vitkauskas ,lietuvis parase knyga apie zindyma, ar padetis Lietuvoje zindymo srityje turetu atspindeti jo knygos teisinguma? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange @ 2012 08 30, 13:01)
schmoll.gif  :bigsmile Išvada neteisinga. Bandysit dar kartą  rolleyes.gif

kodel save nuvertinat? jei galvosit kad neesat geriausia tai ir vaikas apie jus taip galvos
Atsakyti
alfija sapnuoja erotinius sapnus? cia jau froido reikia.
nesusitvaro su menesinem ir nesupranta kad vaikas gali miegoti prie sienos, poto mama, poto seksualusis tete biggrin.gif
Papildyta:

visi sapnuoja. Prisimena juos arba ne. Prie ko nori tas vaikas miegoti gali- jis vis tiek viską mato ir jaučia.
Visos seksualiai nepatenkintos moterys dangstosi vaikais. N priežasčių prisigalvoja. Seksologas padėtų, bet ten reik kreiptis, ir nebijot pripažinti egzistuojančių problemų.
Papildyta:
QUOTE(Sunute @ 2012 08 30, 13:06)
Pro šalį smile.gif Kai nori, fantazija begalinė, o jos realizacija dar kokybiškesnė...vaikai tik pretekstas naujoms idėjoms smile.gif

o tu turėjai vaikų kai tau buvo 20-35? Apie ketvirtą dešimtį labai daug kas keičiasi, biochemija, poreikiai, kiekybė.
aš suprantu, kad yra sunkiausia sau prisipažinti šitose vietose.
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 30, 12:46)
o tai kai jums, atsiprašau, būna tos dienos, kartais būna visaip- tai kaip tada? Kaip tas vaikas? Ir tėtė būna ryte sau su stovinuojančiu- ar irgi nebūna? Ir erotiniai sapnai pas jus niekam nesisapnuoja?
Man kuo toliau tuo aiškiau darosi, kad nekokybiškas seksualinis gyvenimas yra paprasčiausia dangstomas miegojimu su vaikais.
Seksas, meilė apima ne tik patį lytinį aktą, dar yra glamonės, žaidimai, apsikabinimas ir bučiniai. Daug dalykų. Nuogas kūnas, kūnų artuma.

Jus manes nebeklausinekit, juk as vis tiek jusu nuomone, nusisneku.Paklauskit gyd Markunienes kaip jai ten buvo arba kitu gerbtinu jums asmenu 4u.gif
O apsikabinti, pasibuciuoti galima ir prie vaiku, netgi naudinga jiems matyti tevu tarpusavio svelnuma.
O bigsmile.gif vyrams stovi ne tik nakti ar rytais, tai kaip tada salintis nuo savo vaiku?
Siaip zindant ir auginant vaikus, keiciasi poziuris i daug ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2012 08 30, 13:09)
visi sapnuoja. Prisimena juos arba ne. Prie ko nori tas vaikas miegoti gali- jis vis tiek viską mato ir jaučia.
Visos seksualiai nepatenkintos moterys dangstosi vaikais. N priežasčių prisigalvoja. Seksologas padėtų, bet ten reik kreiptis, ir nebijot pripažinti egzistuojančių problemų.

na taip, miegantis vaikas nakti MATO ir jaucia kaip tevai virtuvej ant stalo mylisi, kaip mamai nakti bega menesines. viska jis mato,be abejo, o kaip jaucia tai net savo kunu viska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agatka: 30 rugpjūčio 2012 - 12:19
QUOTE(alfija @ 2012 08 30, 12:46)

Aš irgi taip manau.

Dažnai natūralus vyro poreikis pabūti su žmona dviems nebūtinai sekso metu, tuoj nugesinamas-nugi koks tu tėvas, taigi vaikas miega, taigi vaikas pabus, taigi tipo tau ne vaikai svarbiausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aimeja: 30 rugpjūčio 2012 - 12:22
QUOTE(Aimeja @ 2012 08 30, 13:16)
Aš irgi taip manau.

dar ligoninej salia pasiguldziau vaika salia, negalvodama apie tai, kaip pasislepti nuo vyro prisidengiant vaiku biggrin.gif manykit ka norit, bet manymas nereiskia kad jusu isvados pasiteisina realiame gyvenime
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2012 08 30, 13:16)
Aš irgi taip manau.

Dažnai natūralus vyro poreikis pabūti su žmona dviems nebūtinai sekso metu, tuoj nugesinamas-nugi koks tu tėvas, taigi vaikas miega, taigi vaikas pabus, taigi tipo tau ne vaikai svarbiausia.

taip. Moteris trisdešimties metų miega su vaikais smile.gif man nereikia jų išpažinties. Tegu jos pačios nuo savęs nebėga ir viskas bus gerai.
Atsakyti
kam visas mamas kurios miega su vaiku nurasyti pagal viena isvada? biski nedaeina man kokia prasme tame. pradzioj kibot kad tingines, dbr kad su seksualinem probemom? ka dar sugalvosit, ai zinot ka, dar pamirsot pamineti, kad mama gali uzdusinti vaika uzgulusi!!!! kaip jus taip neatidziai, a?
Atsakyti