QUOTE(Agatka @ 2012 08 30, 00:09)
o pacios nesugebat suprasti paprastu dalyku apie ka cia parasiau.rimtai galvoju kad apsimetinejat ir tiesiog kaifuojat vel keldamos tuos pacius klausimus su kritika, gilindamosios i asmeniskumus, vajej kaip nesuprantat kaip galima miegot su vaiku ir kad tai gali buti i nauda...
auklejimo pagalba mes "ugdome asmenybes". jau buvo rasyta, kokia itaka turi tinkamas ar netinkamas poreikiu patenkinimas kudikysteje. taigi, pagal sias prielaidas ankstyvasis auklejimas, mano supratimu, prasideda kudikysteje. mano manymu,kudikyste yra labai svarbi, todel pavadindama poreikiu tenkinima-auklejimu, tik pabreziu to svarba tokiu pavadinimu.ir man tai visiskai netrukdo. vel gi priminsiu, kad as asmeniskai i asmenybes ugdyma ziuriu kompleksiskai, is sistemu teorijos perspektyvos, ir jeigu auklejimo terminas yra asmenybes ugdymo terminu, tai jis tinka ir kudikystei, kur gludi asmenybes pagrindas (per poreikiu patenkinima)
auklejimo pagalba mes "ugdome asmenybes". jau buvo rasyta, kokia itaka turi tinkamas ar netinkamas poreikiu patenkinimas kudikysteje. taigi, pagal sias prielaidas ankstyvasis auklejimas, mano supratimu, prasideda kudikysteje. mano manymu,kudikyste yra labai svarbi, todel pavadindama poreikiu tenkinima-auklejimu, tik pabreziu to svarba tokiu pavadinimu.ir man tai visiskai netrukdo. vel gi priminsiu, kad as asmeniskai i asmenybes ugdyma ziuriu kompleksiskai, is sistemu teorijos perspektyvos, ir jeigu auklejimo terminas yra asmenybes ugdymo terminu, tai jis tinka ir kudikystei, kur gludi asmenybes pagrindas (per poreikiu patenkinima)
Supratau ,kad jums praplautos smegenys apie prieraisiaja tevyste.Suplakate vaiko poreikius su auklejimu... Gal tada papasakokite issamiau apie vaiko auklejima,ugdyma,maitinant. Kaip tai vyksta ir kokie rezultatai. Ir kokia itaka daro tas jusu vis pabreziamas netinkamas poreikiu patenkinimas(suprantu kaip kad vaikas nemaitinamas mamos pienu,ir migdomas savo loveleje)Idomu...
Tai jus TIK taip suprantate,bet tai visai nereiskia,kad taip yra...kiti mano,kad zmogus atsirado is bezdziones,bet tai tik ju suvokimas,ane