QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 08 29, 19:13)
Metus maitinau pati,o kai vaikas uzmigdavo,tekdavo ne tik namu ukio darbus pasidaryti,bet ir savo verslo reikalus tvarkyti. Na,tikrai esate juokinga,juk turint pinigu,galima daug ka ir is uzsienio parsivezti,ane
Sakysite tada nebuvo galimybiu
Po uzsieni ir tada vyras vazinedavo kontraktus bendrus turejo ,taip kad... o nuo kada jus sau leidziate daugiau zinoti apie mane,nei as apie save
As klausiau ne kiek ilagi is vis zindete, bet kiek daznai ir kiek ilgai nakti zindote ?Mano drauge irgi migdydavo vaikeli salia lovyteje,sonas nuimtas(ju lova labai siaura, bet jos vaikelis zyzdavo maximum 15 min 1,2 k per nakti , arba kitos vos ne nuo gimimo ismiegodavo nuo 12 iki 6, jauciat skirtuma ? Pas mus lova 2 m, tai koks skirtumas
O jei dar reiktu keltis ir zingsniuoti kur nors, nu tai is vis kas tos mamos laukia lakstymas nakti?
Siap pirmi menesiai daug patogiau ,kai vaikelis salia, net ir nezindancios drauges miegojo su vaikeliais, sako daug ramiau miega, nors misinuku daug reciau maitinti reikia.
Zinokit visokiu vaiku yra visokiu zindymo tempu, taigi neteiskite is kart nezinodama detaliu
Nesakau, kad nebuvo galimybiu, bet ar tikrai zinojote, kad tokie is vis yra,( pvz tokiu pampersu tikrai galima buvo jau gauti, zinojom, bet buvo retenybe, kaip beja ir moteriski paketai)
as kalbu ne apie parduotuvines nesykles, kurios is vis kenksmingos, kalbu apie vaikjuostes ir pagal tas pacias rekomendacijas pasiutas nesykles? Kazkaip uzsienyje nelabai ju matosi ir Lietuvoje tik nesenai prasidejo ju prekyba, net nezinau kada Europoje tai prasidejo
Papildyta:
QUOTE(alfija @ 2012 08 29, 19:32)
tris metus. Be pertraukos. Daugiausia kiek esu nemiegojus- 6 paros. Paskui 5 valandos miego ir dar 5 paros. Ir galima gyventi. Labai gerai.
Cia kas 3 metus? Zindet? velgi patikslinsiu kiek kartu per nakti ir po kiek ilgai?
O as taip negaleciau, gal neesu labai stipri fiziskai, bet iki vaiku gimimo turejau minimum ismiegoti 10 val , kitaip man budavo silpna. Dabar aisku pripratau ir trumpiau, bet ir dabar dar jei vaikai miega pietu kartai s ir as nusnaudziu