QUOTE(alfija @ 2012 08 29, 14:39)
kada nors labiau tam tinkamoj vietoj būtinai apšviesiu. Bet tendencija yra klaiki, kaip rusai kad sako фашизм на марше. Labai daug literatūros, populiariosios psichologinės, arba kilme iš fašizmo, arba atvirai fašistinio turinio, ir fašistinio auklėjimo .
Aš vat skaitau ir puikiai suprantu, kad visokios agatkos ir ados, jo snesupranta ką jos perskaito- jos tiesiog perskaito aklai, paskui aklai formuoja tas amenybes kokių ir tikimasi. Nemąstančias, nevertinančias savęs, nežinančias kas yra neigiama. Žiauru, bet yra taip. IR labai džiaugiuosi, kad nemąstančių čia ne daug
Papildyta:
Aš vat skaitau ir puikiai suprantu, kad visokios agatkos ir ados, jo snesupranta ką jos perskaito- jos tiesiog perskaito aklai, paskui aklai formuoja tas amenybes kokių ir tikimasi. Nemąstančias, nevertinančias savęs, nežinančias kas yra neigiama. Žiauru, bet yra taip. IR labai džiaugiuosi, kad nemąstančių čia ne daug
Papildyta:
pozityvus auklejimas - fasistinis! straipsnis apie indenus tai isvis fasizmo virsune! oj o eriksonas ir kiti populiarus psichologai uzsislaptine fasistines idejas, diegia mums per viska o mes kaip kempines sugeriam ir auginam nemastancius vaikus... atsargiai skaityit viska, va man ir adai 21lt jau apsviete alfija viska busim atidesnes, geriau rinksimes skaityti komunistinius straipsnius, ir geriau komunistinius psichologus!!!!!! aciu alfija ir kitoms